Įkraunama...
Įkraunama...

Kursai būsimoms mamytėms Klaipėdoje

QUOTE(saules2 @ 2008 12 13, 19:22)
sveikutes
norejau paklausti, gal kas nors noretu nuo sausio(2009) menesio lankyti baseina, spa?
viena nenoriu eit  nestuke.gif

o ten tikrai bus uzsiemimai sausi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cerecita @ 2008 12 14, 17:14)
o ten tikrai bus uzsiemimai sausi?  g.gif

isviso ar ten bera kas? nes gandai laksto kad psio finito tam spa g.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif tai kas ten girdeti del SPA ar tebedirba jis, mane labai sudomino manau su mielu noru apsilankyciau ten smile.gif
Atsakyti
As einu i paprasta baseina pasiplaukioti, Klp viesbutyje. yra pircikes, masazines sroves nugarai.. menesiui 125 lt. visai smagu smile.gif laukiuosi 5 menesius, daugiau "tokiu" nepastebejau smile.gif
Atsakyti

QUOTE(Rasute_klp @ 2009 01 22, 21:08)
As einu i paprasta baseina pasiplaukioti, Klp viesbutyje. yra pircikes, masazines sroves nugarai.. menesiui 125 lt. visai smagu smile.gif laukiuosi 5 menesius, daugiau "tokiu" nepastebejau smile.gif

siulyciau eiti i poliklinikos trecios ten spec pratimai, o sroves nestukei tokios kokios yra spa nelabai gerai, nebent ant tu burbuliniu laiptuku sedeti
Atsakyti
o gal kas zino kur joga Klaipedoj vyksta besilaukiancioms ?
Atsakyti
QUOTE(Ruta26 @ 2009 01 22, 23:21)
siulyciau eiti i poliklinikos trecios ten spec pratimai, o sroves nestukei tokios kokios yra spa nelabai gerai, nebent ant tu burbuliniu laiptuku sedeti

o norint eit i III poliklinikos, reikia but ten uzsiregistravus ar nesvarbu jei pinigelius moki? kokios ten kainos.. ? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(organizatore @ 2009 01 27, 13:53)
o norint eit i III poliklinikos, reikia but ten uzsiregistravus ar nesvarbu jei pinigelius moki? kokios ten kainos.. ?  cool.gif

nereikia buti ten uzsirasius priima visas norincias moki uz karta kuri busi, ne uz menesi, as kai ejau kainavo 15lt, dabar kiek nezinau, bet nemanau, kad labai daugiau 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, as siandien buvau DINAMO baseine pas seniau SPA dirbusia trenere Marina ir ji sake perduoti, kad jei kas norit lankyti ten baseina tai pasiskambinkit. seip man patiko, net labiau nei spa centre, ten didelis, erdvus, siltas baseinas, tik gal dusai ne tokie prasmatnus kaip buvo ten, bet ziurint kam ko reikia, tai vat jei ka sudomins, tai parasykit man, atsiusiu Marinos tel. nr.
rasykit: iewavil@yahoo.com
Atsakyti
labutes dar karta.
jei kam idomu, rytoj 10 val. H.Manto g. 19 vyks sportukas nestukems, jei kasm idomu paskambinkit 860684403
Atsakyti
QUOTE(iewavil @ 2009 02 10, 14:18)
labutes dar karta.
jei kam idomu, rytoj 10 val. H.Manto g. 19 vyks sportukas nestukems, jei kasm idomu paskambinkit 860684403

Ačiū už info smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rūta* @ 2009 01 27, 17:32)
nereikia buti ten uzsirasius priima visas norincias moki uz karta kuri busi, ne uz menesi, as kai ejau kainavo 15lt, dabar kiek nezinau, bet nemanau, kad labai daugiau  4u.gif

kai turesiu daugiau laisvo laiko butinai apsilankysiu ten thumbup.gif
Atsakyti