isejusi i dekretines lankiau SPA baseina nestukem. anksciau nelabai iseina, nes tie uzsiemimai vykdavo dienos metu - 12-13 val. taigi, kol dirbi nelabai ir palankysi

del kursu. lankiau Zveju g (tam dideliam zalia pastate).Minusas - nemaza kaina. Pliusas - laikas paderinamas, kad tiktu daug maz visiems dalyviams. Kai baigiau tuos kursus tai atrode,kad nelabai ka naujo suzinojau, taciau mano vyrui patiko - jautesi pasikaustes tevystei

Viena pazystama lanke Jurininku poliklinikoje - kaina gerokai mazesne, taciau jau patiko.
Po metu galiu pasakyti, ka is tiesu tie kursai dave, ypac pirmaisias men., kai ant ranku supuoji maza zmoguti. Tai vaidinama PASITIKEJIMU savo jegomis ir ziniomis. Nes informacijos apie kudikio prieziura, apie maitinima, maudyma ir dar ivairius dalykus tikrai yra nemazai ir, deja, kartais priestaringos. O sprendimus reiks priimti oi kaip greitai

Ir dar, gal nelabai statistiskai patikima bus sekanti mano pastaba, taciau is 7 mamyciu, paskutiniu metu mano aplinkoje susilaukiusiu lialiuku, krutimi ilgiau nei 1 men (ir daugiau nei 10 men.) maitino ir kai kurios tebemaitina 4. Visos jos lanke vienokius ar kitokius kursus. Likusios 3 pasikliove tik literatura, internetu (as taip pat ten info paieskau)- pacios maitino nepilnai men, bet ir tai su misinukais primaitindamos. Gal tai tik sutapimas..... Taciau tikrai zinau, kad taip pat butu atsitike ir man, kai gydytoja pasiule primaitinti nuo 2 men, nes truko 100 g iki idealaus svorio priaugimo. Dukryte misinuko taip ir neparagavo, jau metu sulauke, o mamos pienukas vis dar skaniausias

todel dabar juokiuosi, kad tie tada atrode tokie brangus kursai atsipirko - sutaupem nepirkdami misineliu