Ir kritikai dar vienas portretas...Mastau apie ji Ryskumo zonoje praktiskai tik akys
"Verkiau..."
Flash used: No
Focal length: 50.0mm (35mm equivalent: 449mm)
Exposure time: 0.0040 s (1/250)
Aperture: f/2.2
ISO equiv.: 400
Whitebalance: Auto
Exposure: aperture priority (semi-auto)
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 10, 20:33)
na ikeliu viena is daugelio studijiniu
per daug visko ir kartu nieko nėra kaip ten kažkas rašė - kratinys.
QUOTE(Desiree @ 2007 10 10, 21:19)
grazi sios savaites tema. Neturiu tinkamos nuotraukos rudens spalvoms, tai ikelsiu cia tiesiog rudenine. Nelabai buvo laiko fotografijai paskutinem savaitem..
mane žavi tavo darbų kokybė
QUOTE(Shalimar @ 2007 10 10, 21:31)
O cia is mano prisiminimu apie atostogas
patiko tik gal rėmas galėtų būti baltas.
QUOTE(valanda @ 2007 10 10, 22:00)
Kritikai.
patinka. tik trūksta aštrumo ir kaip california rašė - kontrasto.
QUOTE(sidra @ 2007 10 10, 23:26)
nematau nei vienos
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 11, 08:23)
Ir kritikai dar vienas portretas...Mastau apie ji Ryskumo zonoje praktiskai tik akys
"Verkiau..."
"Verkiau..."
nežinau, ką kritikuot. man patinka. toks liūdnas vaikis. ale tik man kažkodėl plaukai ryškiausi atrodo, bet jei klystu, tai sorry
QUOTE(bite maja @ 2007 10 11, 07:40)
ale tik man kažkodėl plaukai ryškiausi atrodo, bet jei klystu, tai sorry
Gal...kazkur antakiu zona
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 10, 23:26)
gal ir susitarsim, tik kaip?
QUOTE(sillwio @ 2007 10 10, 23:32)
tai taip , sita zinau, bet sitoj versijoj prie sluoksniu nera langeliu-kur galima tuos sluoksnius pazymeti
va imesiu sluoksniu vaizda.. gal pas mane versija neisbaigta, o gal kazko neijungiau
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 11, 07:23)
"Verkiau..."
"Verkiau..."
Man tinka. Manau, kad sitoj nuotraukoj gali nusizengti taisyklei ir labiau centruoti.
QUOTE(astaxa @ 2007 10 11, 07:58)
tai taip , sita zinau, bet sitoj versijoj prie sluoksniu nera langeliu-kur galima tuos sluoksnius pazymeti
va imesiu sluoksniu vaizda.. gal pas mane versija neisbaigta, o gal kazko neijungiau
Tai ir nereikia ju zymeti. Meniu juostoje pasirink layer ir tada spausk merge layers.
Del naujos temos - ka manot, jeigu pabandytume panoramas?
QUOTE(sillwio @ 2007 10 11, 09:08)
Man tinka. Manau, kad sitoj nuotraukoj gali nusizengti taisyklei ir labiau centruoti.
Tai ir nereikia ju zymeti. Meniu juostoje pasirink layer ir tada spausk merge layers.
Silwio, bet jei nori sujungti 2 ar tris laerius, juos redaguoti, tik tada sujungti su likusiais..
nu pvz 2 skirtingus objektus idedi, ir nori ju kontrastus, spalvine gama redaguot kartu, kad nebutu skirtumo, o fono sluoksniai turi likti atskiri kad kartu nesikeistu ju vaizdas...
jau radau, pasirodo su CTRL psizymi tie kuriu reik.. jo.. naujoves..
QUOTE(astaxa @ 2007 10 11, 09:10)
Silwio, bet jei nori sujungti 2 ar tris laerius, juos redaguoti, tik tada sujungti su likusiais..
nu pvz 2 skirtingus objektus idedi, ir nori ju kontrastus, spalvine gama redaguot kartu, kad nebutu skirtumo, o fono sluoksniai turi likti atskiri kad kartu nesikeistu ju vaizdas...
jau ruošiaus parašyti, bet matau kad radai. Taigi ne naujovės. Aš ir su senesnėm versijom taip darydavau
sillwio jei jau tema panoramos, gal reiktų ir programas surašyti su kuriomis nuotraukas sujungti?
QUOTE(dejavu @ 2007 10 11, 08:17)
sillwio jei jau tema panoramos, gal reiktų ir programas surašyti su kuriomis nuotraukas sujungti?
Tema dar nepatvirtinta Laukiu daugiau nuomoniu. Kita vertus, Narajana kazkada rase, kad PS3 puikiai klijuoja panoramas. Isbandziau, tikrai puikiai. Kazkada pats isbandziau kruva programu. Labiausiai man patiko PanoramaFactory.
QUOTE(valanda @ 2007 10 10, 22:00)
Gražu. Nesikritikuoja.
QUOTE(bite maja @ 2007 10 10, 22:14)
Man šitoj gal būtų užtekę vieno lapelio Arba abiejų ryškesnių.
QUOTE(sidra @ 2007 10 10, 23:01)
Nerodo nei vienos...
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 10, 23:11)
Dar biški prisėdau mėgaujuosi kad kompas visdarjau veikia (po vyro meistravojimo kompą išardant iki mikroschemų, turint galvoje, kad kompas laptopas, o vyras medikas)
Gal vyras praktikuojasi operacijas daryt Ir atrodo, sekasi gerai, ane
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 11, 08:23)
"Verkiau..."
"Verkiau..."
Fainai. Liūdnai.
QUOTE(sillwio @ 2007 10 11, 09:08)
Pabandytume tikriausiai. Jei kas nupasakotų smulkiau. Kol kas tik įsivaizduoju, kad kažkokios programos pagalba reik sujungti krūvą kadrų. Fotkint ant štatyvo vis pasukant. Ar taip?
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 10 11, 09:32)
Tema dar nepatvirtinta Laukiu daugiau nuomoniu. Kita vertus, Narajana kazkada rase, kad PS3 puikiai klijuoja panoramas. Isbandziau, tikrai puikiai. Kazkada pats isbandziau kruva programu. Labiausiai man patiko PanoramaFactory.
PS3 reikia minimums 1 GB RAM Programa yra, o kompas nevež.
QUOTE(Degutė @ 2007 10 11, 08:34)
Pabandytume tikriausiai. Jei kas nupasakotų smulkiau. Kol kas tik įsivaizduoju, kad kažkokios programos pagalba reik sujungti krūvą kadrų. Fotkint ant štatyvo vis pasukant. Ar taip?
Papildyta:
Papildyta:
Nebutinai nuo statyvo. Galima ir is rankos. Svarbu, kad kadrai persidengtu kokiu 30%. Svarbu taip pat islaikyti ta pati kampa su horizontu.
PS CS3 pas mane su 512MB veike greiciau negu PS CS2.
Paieskojau siek tiek informacijos:
http://www.panoguide...3654917F1DE3821
http://www.zastavkin...orama/index.htm
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 11, 08:46)
Gal...kazkur antakiu zona
taip, taip... kažkur ties antakiais... fuu, galvojau jau man vaidenasi
QUOTE(sillwio @ 2007 10 11, 09:32)
aš už panoramą . PS ir esu išbandžiusi klijuot, man patiko.
Sidros nuotrauku nerodo o taip isgyret..
kazka tokio ir norejau isgirsti, kazkas netaip su spalvom ar tikrai cia nuo to kad siek tiek apsiniauke buvo?ka tokiu atveju reikia daryti jau fotografuojant?
del kompozicijos reikia padirbeti dar kad ta jausma igyt.
nu va va spalvos...
pasirodysiu visai neisprususi, bet gal galima kiek aiskiau? ka reiskia persidengtu kokiu 30%? islaikyti ta pati kampa su horizontu? einu po tuos psl pasiknisiu gal rasiu ka...
cagirl man ir akys telpa i fokusa...grazu...
valanda grazu..gal kiek pilkoka, bet jau as tai nzn kaip paversti i juoda balta kad nebutu pilka..
daug neprisipazinusiu nd kieno tas grazus takelis?
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 10, 23:11)
Latoya, man atrodo, kad lyg vos vos melsvoka nuotrauka, man tokios lauke irgi gaunasi, ypač jei apsiniaukę, portretams mėgstu, kad būtų vos šiltesni atspalviai, tada oda sveikiau atrodo
kazka tokio ir norejau isgirsti, kazkas netaip su spalvom ar tikrai cia nuo to kad siek tiek apsiniauke buvo?ka tokiu atveju reikia daryti jau fotografuojant?
QUOTE(sillwio @ 2007 10 10, 23:24)
Dėl techninio atlikimo priekaištų neturiu, o kompozicija nelabai. Pilies vartai vietoj, bet skelbimai labai blaško. Pagalys atitraukia ir išveda žvilgsnį iš kadro.
del kompozicijos reikia padirbeti dar kad ta jausma igyt.
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 11, 07:57)
Spalvos saltokos, vaikiukas melsvokas(bet cia nuotrauka...) Galima gal "warming" filtra uzmesti ir pasviesinti siek tiek
nu va va spalvos...
QUOTE(sillwio @ 2007 10 11, 09:40)
Nebutinai nuo statyvo. Galima ir is rankos. Svarbu, kad kadrai persidengtu kokiu 30%. Svarbu taip pat islaikyti ta pati kampa su horizontu.
pasirodysiu visai neisprususi, bet gal galima kiek aiskiau? ka reiskia persidengtu kokiu 30%? islaikyti ta pati kampa su horizontu? einu po tuos psl pasiknisiu gal rasiu ka...
cagirl man ir akys telpa i fokusa...grazu...
valanda grazu..gal kiek pilkoka, bet jau as tai nzn kaip paversti i juoda balta kad nebutu pilka..
daug neprisipazinusiu nd kieno tas grazus takelis?