Sveiki..
Sillwio sveikinu su pirma vieta!
Bite maja , man norisi nukirpti desini kampa, arba sumazinti blur virsui ir desiniajam kampe.
Katinas atrodo tikrai ispudingas, bet man taip pat fonas maiso, kazkas melyno ten..
Uzuolaidos raudonplaukis fantastiskas!
Aveda, oi kokios akys vaikino , as taip pagalvojau jei sita nuotrauka spalvota butu, tada remas fone nekristu taip i akis, fokusas butu i vaiki..
Baubazz, jau buvo mineta ir man knieti pasakyti, kad truputi daugiau nosytes norisi.. truputeli ..
Shalimar, nuotrauka laabai grazi , bet reikia tiesinti, ir per daug sharpinta, nuotrauka prarado gyli, arba man taip atrodo..
Dar mano nuomone remas per didelis ir per tamsus..
ZverisKLP labai patinka tokios nuotraukos
Californiagirl zaviuosi tavo portretais, zemai lenkiu galva.. vidurine nespalvota pati geriausia nors ir zandukus pataisyti norisi..
Tokis klausimas iskilo beskaitant visas temas. Beveik kiekvienam portretui yra pakomentuojama kad fokusas tik i viena aki, likusieji portretai kaip ir is vis neturi fokuso i veida. Man dabar idomu ar galima sufokusuoti abi akytes vienodai kai gaudai vaika, ar kad ir darai fotosesija suaugusiam.. ir i ka atkreipti demesi fokusuojant .. ???
O cia kelios mano nuotraukos:
Mokinausi su PS va kas gavosi..
Labai prasau pakomentuoti nes savi darbai paciam kitaip ziurisi..
NR 1 http://images27.fotk....jpg?1191878785
NR 2 http://images30.fotk....jpg?1191878398
NR 3 http://images29.fotk....jpg?1191878678
NR 4 http://images30.fotk....jpg?1191878749
Dar biški prisėdau mėgaujuosi kad kompas visdarjau veikia (po vyro meistravojimo kompą išardant iki mikroschemų, turint galvoje, kad kompas laptopas, o vyras medikas)
tai komentuoju ką dar prisimenu:
Elina, norisi kiek šviesesnio veiduko, suprantu, kad nelabai išeina fotografuojant prieš daungų šviesesnis nenaudojant blykstės, tai tada venk fotografuoti prieš dangų. Ir beje spalvotas variantas man mielesnis aš čia tokia už spalvotas nuotraukas ne kiek už spalvotas, kiek prieš visokius tokius keistus "sendintus" atspalvius..
Desree, aišku pažinom, pasiilgau jau laukiu visad tavo darbų, yra į ką akis paganyt ir pasimokyt šioje nuotraukoje ir aš norėčiau matyti vaikutį ryškų, arba tada kitoje vietoje arkliuką, gal arčiau veiduko, nežinau
Valanda, labai patinka tavo berniuko portretas, tik gal norėtųsi didesnė ryškumo zonos, kad ir kita akis būtų ryški (ar man vaidenasi, kad ji neryški akinių mirkgyvenk reikia, o senuosius pamečiau kažkur..)
Bitemaja, ryškumo zonos norisi didesnės, kad visas lapukas būtų fokuse, bet spalvos tai superinės
Latoya, man atrodo, kad lyg vos vos melsvoka nuotrauka, man tokios lauke irgi gaunasi, ypač jei apsiniaukę, portretams mėgstu, kad būtų vos šiltesni atspalviai, tada oda sveikiau atrodo
nu ir nebeprisimenu kas dar... kitą sykį jaučiu cituot reikia...
Papildyta:
Sidra - antra ir trečia labai patinka, na pirmoj ir ketvirtoj kažko trūksta, ketvirta tai gan įprastas peizažas, pirmoje kažkokio centirnio objekto trūksta, nežinau, bet antroji ir trečia nuostabios Įkelk į puslapį nuotraukas, taip smagiau žiūrėt
tai komentuoju ką dar prisimenu:
Elina, norisi kiek šviesesnio veiduko, suprantu, kad nelabai išeina fotografuojant prieš daungų šviesesnis nenaudojant blykstės, tai tada venk fotografuoti prieš dangų. Ir beje spalvotas variantas man mielesnis aš čia tokia už spalvotas nuotraukas ne kiek už spalvotas, kiek prieš visokius tokius keistus "sendintus" atspalvius..
Desree, aišku pažinom, pasiilgau jau laukiu visad tavo darbų, yra į ką akis paganyt ir pasimokyt šioje nuotraukoje ir aš norėčiau matyti vaikutį ryškų, arba tada kitoje vietoje arkliuką, gal arčiau veiduko, nežinau
Valanda, labai patinka tavo berniuko portretas, tik gal norėtųsi didesnė ryškumo zonos, kad ir kita akis būtų ryški (ar man vaidenasi, kad ji neryški akinių mirkgyvenk reikia, o senuosius pamečiau kažkur..)
Bitemaja, ryškumo zonos norisi didesnės, kad visas lapukas būtų fokuse, bet spalvos tai superinės
Latoya, man atrodo, kad lyg vos vos melsvoka nuotrauka, man tokios lauke irgi gaunasi, ypač jei apsiniaukę, portretams mėgstu, kad būtų vos šiltesni atspalviai, tada oda sveikiau atrodo
nu ir nebeprisimenu kas dar... kitą sykį jaučiu cituot reikia...
Papildyta:
Sidra - antra ir trečia labai patinka, na pirmoj ir ketvirtoj kažko trūksta, ketvirta tai gan įprastas peizažas, pirmoje kažkokio centirnio objekto trūksta, nežinau, bet antroji ir trečia nuostabios Įkelk į puslapį nuotraukas, taip smagiau žiūrėt
Neleidzia i puslapi kelti, dar nenusipelniusi..
o gal nezinau kaip..?
o gal nezinau kaip..?
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 10, 17:18)
o dabar, prasau ivertinkit sita portreciuka.
Jei ne balta skylė (lengvai pataisoma), būtų nuostabu.
QUOTE(Elina @ 2007 10 10, 18:25)
dar vienas bandymas
Viskas jau pasakyta.
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 10, 19:33)
na ikeliu viena is daugelio studijiniu
Tiesą sakant nelabai suprantu kas buvo norėta parodyt.
QUOTE(ajas @ 2007 10 10, 19:49)
Alvydas Lukys: Tikėti kitokia fotografija - http://www.bernardin...=articles/68342
Ačiū, perskaičiau su pasimėgavimu.
QUOTE(Desiree @ 2007 10 10, 20:19)
Pamenam, pamenam ir laukiam tavo darbų
QUOTE(Shalimar @ 2007 10 10, 20:31)
O cia is mano prisiminimu apie atostogas
Geras medis ir atlikimas patinka, tik horizontą tikrai sutvarkyk.
QUOTE(latoya @ 2007 10 10, 20:31)
kas ne taip? vaikis isbales po ligos, bet gal perdaug cia?cia gal wb reik reguliuot?
Dėl techninio atlikimo priekaištų neturiu, o kompozicija nelabai. Pilies vartai vietoj, bet skelbimai labai blaško. Pagalys atitraukia ir išveda žvilgsnį iš kadro.
QUOTE(valanda @ 2007 10 10, 21:00)
Kur sillwio prazuvo? Sveikinu kitaip "paemus" rudeni ir lauku naujos temos!
Kritikai.
Kritikai.
Esu Su tema liūdna. Nesu nieko sugalvojęs. Siūlykit temas
Kompozicija tinka, o vat atlikimas man kliūna. Kontrastas per aštrus ir nežinau kas kaltas, objektyvas, mažinimas ar peršarpinimas, bet plaukai sulipę nesižiūri.
QUOTE(bite maja @ 2007 10 10, 21:14)
Tiesiog... ruduo
Šita geresnė, bet man nuojauta kužda, kad vos vos dešinės per daug.
Papildyta:
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 10, 09:41)
Idedu greitai "Du neiskiriamus draugus" ir begu dirbti:
Neturiu jokių priekaištų
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 09, 19:51)
Sakai blykses nebuvai pasiemus...as zinok su ta fotiko blykse fotkinu sauleje, kai prisireikia ir tai reikala kazkiek pataiso
ale gal ir neteisi as, is principo jos nenaudodama
portretukai man labai patiko taip, pirmam fokusas tik i viena akyte ir stulpas matosi, bet vis viena linksmute tokia antrojoj jei iseitu zandukus pataisyti butu ledas panasu, kad ismokai nebe ploksciai i jb verst ir treciojoj man fonas netrukdo
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 10, 17:18)
o dabar, prasau ivertinkit sita portreciuka.
mano akiai margokas
kas ne taip? vaikis isbales po ligos, bet gal perdaug cia?cia gal wb reik reguliuot?
Negaliu pasakyt, nes per bloga monitoriu ziuriu
Kritikai.
man noretusi akiu ryskiu
QUOTE(astaxa @ 2007 10 10, 21:12)
turiu konkretu klausima PS fanatikams, Kaip CS3 versijoj sujungti sluoksnius.. 7 buvo lankeliai, pazymi ir klavos kombinacija, o sitam???
turiu konkretu klausyma ji turintiems - is kur ji gaut
Uzuolaidos portretas
Dar viena pamirsau ikelti, ne ta pasirinkau
NR 5 http://images30.fotk....jpg?1191878717
man asmeniskai sita labiausiai patinka..
NR 5 http://images30.fotk....jpg?1191878717
man asmeniskai sita labiausiai patinka..
QUOTE(astaxa @ 2007 10 10, 21:27)
Ei CS3 vartojantys- atsiliepkit, sedziu darba atsidarius, ir negaliu judet pirmyn, bo sluoksniai nesujungti..
Turbūt nesupratau ko klausi, bet Layer -> Merge Layers arba tiesiog Ctrl+E
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 10, 22:26)
turiu konkretu klausyma ji turintiems - is kur ji gaut
Parsisiųst. Vaistų rasim
Papildyta:
QUOTE(sidra @ 2007 10 10, 22:26)
Dar viena pamirsau ikelti, ne ta pasirinkau
2, 3 ir 5 ledas. Noriu matyti didesnes
man sios dvi patinka. Pirmoji ir paskutine labai jau paprastos
ir penktaja pamaciau labai labai labai
Sidra, penktoji nereali grožis, ką ir bepridurt
ACIU!
kaip malonu..
kaip malonu..
Na dabar turiu siek tiek laiko(miego saskaita ), tai nuotraukas pakomentuosiu Daugumoj tai pasikartosiu
Visu pirma Uzuolaida, super portretukas ir prisidesiu prie visu sakydama, kad spalvos liuksiskos Ir negaliu nepagyrus modeliuko Palukuciu spalva kokia grazi
Aveda, zavuolis Bet...man portretukas nelabai, ta prasme kad per margas, per "sunkus" fonas (mazam vaikui ipatingai) Padegusi balta plota galima nuklaunuoti, gal kadruociau kitaip. Ir dar gana plokscias j/b variantas...
Man asmeniskai ziauriai truksta pilno profiliuko, akytes man cia butinos, nes dabar tik kuno daliu kratinys
Spalvos saltokos, vaikiukas melsvokas(bet cia nuotrauka...) Galima gal "warming" filtra uzmesti ir pasviesinti siek tiek
Truksta kontrasto Pilkoka kiek...nors siaip tai labai neblogas portretukas
Californiagirl zaviuosi tavo portretais, zemai lenkiu galva.. vidurine nespalvota pati geriausia nors ir zandukus pataisyti norisi..
Tokis klausimas iskilo beskaitant visas temas. Beveik kiekvienam portretui yra pakomentuojama kad fokusas tik i viena aki, likusieji portretai kaip ir is vis neturi fokuso i veida. Man dabar idomu ar galima sufokusuoti abi akytes vienodai kai gaudai vaika, ar kad ir darai fotosesija suaugusiam.. ir i ka atkreipti demesi fokusuojant .. ???
Ui aciu, laaabai malonu
O as vos zado netekau tavo peizazus pamaciusi, super Ypac paskutinis...labai grazu
Del akyciu nefokuse, mano "problema" dazniausiai per maza ryskumo zona Sufokusuoju viena aki, bet f1.8- 2, tai antrai jau ir pritruksta
Sillwio SVEIKINUUU Laukiam naujos temos, kas cia per bardakas
Visu pirma Uzuolaida, super portretukas ir prisidesiu prie visu sakydama, kad spalvos liuksiskos Ir negaliu nepagyrus modeliuko Palukuciu spalva kokia grazi
Aveda, zavuolis Bet...man portretukas nelabai, ta prasme kad per margas, per "sunkus" fonas (mazam vaikui ipatingai) Padegusi balta plota galima nuklaunuoti, gal kadruociau kitaip. Ir dar gana plokscias j/b variantas...
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 10, 19:33)
Man asmeniskai ziauriai truksta pilno profiliuko, akytes man cia butinos, nes dabar tik kuno daliu kratinys
Spalvos saltokos, vaikiukas melsvokas(bet cia nuotrauka...) Galima gal "warming" filtra uzmesti ir pasviesinti siek tiek
Truksta kontrasto Pilkoka kiek...nors siaip tai labai neblogas portretukas
QUOTE(sidra @ 2007 10 10, 22:01)
Ui aciu, laaabai malonu
O as vos zado netekau tavo peizazus pamaciusi, super Ypac paskutinis...labai grazu
Del akyciu nefokuse, mano "problema" dazniausiai per maza ryskumo zona Sufokusuoju viena aki, bet f1.8- 2, tai antrai jau ir pritruksta
Sillwio SVEIKINUUU Laukiam naujos temos, kas cia per bardakas