Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

Sveiki..
Sillwio sveikinu su pirma vieta!

Bite maja , man norisi nukirpti desini kampa, arba sumazinti blur virsui ir desiniajam kampe.
Katinas atrodo tikrai ispudingas, bet man taip pat fonas maiso, kazkas melyno ten.. g.gif

Uzuolaidos raudonplaukis fantastiskas! wub.gif

Aveda, oi kokios akys vaikino wub.gif , as taip pagalvojau jei sita nuotrauka spalvota butu, tada remas fone nekristu taip i akis, fokusas butu i vaiki.. g.gif

Baubazz, jau buvo mineta ir man knieti pasakyti, kad truputi daugiau nosytes norisi.. ax.gif truputeli ..

Shalimar, nuotrauka laabai grazi , bet reikia tiesinti, ir per daug sharpinta, nuotrauka prarado gyli, arba man taip atrodo..
Dar mano nuomone remas per didelis ir per tamsus.. blush2.gif

ZverisKLP labai patinka tokios nuotraukos wub.gif

Californiagirl zaviuosi tavo portretais, zemai lenkiu galva.. vidurine nespalvota pati geriausia nors ir zandukus pataisyti norisi..

Tokis klausimas iskilo beskaitant visas temas. Beveik kiekvienam portretui yra pakomentuojama kad fokusas tik i viena aki, likusieji portretai kaip ir is vis neturi fokuso i veida. Man dabar idomu ar galima sufokusuoti abi akytes vienodai kai gaudai vaika, ar kad ir darai fotosesija suaugusiam.. ir i ka atkreipti demesi fokusuojant .. ???

O cia kelios mano nuotraukos:
Mokinausi su PS va kas gavosi..

Labai prasau pakomentuoti nes savi darbai paciam kitaip ziurisi..

NR 1 http://images27.fotk....jpg?1191878785

NR 2 http://images30.fotk....jpg?1191878398

NR 3 http://images29.fotk....jpg?1191878678

NR 4 http://images30.fotk....jpg?1191878749

Atsakyti
Dar biški prisėdau biggrin.gif mėgaujuosi kad kompas visdarjau veikia (po vyro meistravojimo kompą išardant iki mikroschemų, turint galvoje, kad kompas laptopas, o vyras medikas) biggrin.gif

tai komentuoju ką dar prisimenu:

Elina, norisi kiek šviesesnio veiduko, suprantu, kad nelabai išeina fotografuojant prieš daungų šviesesnis nenaudojant blykstės, tai tada venk fotografuoti prieš dangų. Ir beje spalvotas variantas man mielesnis smile.gif aš čia tokia už spalvotas nuotraukas biggrin.gif ne kiek už spalvotas, kiek prieš visokius tokius keistus "sendintus" atspalvius..

Desree, aišku pažinom, pasiilgau jau wink.gif laukiu visad tavo darbų, yra į ką akis paganyt ir pasimokyt smile.gif šioje nuotraukoje ir aš norėčiau matyti vaikutį ryškų, arba tada kitoje vietoje arkliuką, gal arčiau veiduko, nežinau smile.gif

Valanda, labai patinka tavo berniuko portretas, tik gal norėtųsi didesnė ryškumo zonos, kad ir kita akis būtų ryški (ar man vaidenasi, kad ji neryški unsure.gif akinių mirkgyvenk reikia, o senuosius pamečiau kažkur..)

Bitemaja, ryškumo zonos norisi didesnės, kad visas lapukas būtų fokuse, bet spalvos tai superinės rolleyes.gif

Latoya, man atrodo, kad lyg vos vos melsvoka nuotrauka, man tokios lauke irgi gaunasi, ypač jei apsiniaukę, portretams mėgstu, kad būtų vos šiltesni atspalviai, tada oda sveikiau atrodo biggrin.gif

nu ir nebeprisimenu kas dar... kitą sykį jaučiu cituot reikia...
Papildyta:
Sidra - antra ir trečia labai patinka, na pirmoj ir ketvirtoj kažko trūksta, ketvirta tai gan įprastas peizažas, pirmoje kažkokio centirnio objekto trūksta, nežinau, bet antroji ir trečia nuostabios smile.gif Įkelk į puslapį nuotraukas, taip smagiau žiūrėt mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 10 spalio 2007 - 22:19
Neleidzia i puslapi kelti, dar nenusipelniusi.. blush2.gif

o gal nezinau kaip..? g.gif
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 10, 17:18)
o dabar, prasau ivertinkit sita portreciuka.

Jei ne balta skylė (lengvai pataisoma), būtų nuostabu.

QUOTE(Elina @ 2007 10 10, 18:25)
dar vienas bandymas unsure.gif

Viskas jau pasakyta.

QUOTE(Baubazz @ 2007 10 10, 19:33)
na ikeliu viena is daugelio studijiniu

Tiesą sakant nelabai suprantu kas buvo norėta parodyt.

QUOTE(ajas @ 2007 10 10, 19:49)
Alvydas Lukys: Tikėti kitokia fotografija - http://www.bernardin...=articles/68342

Ačiū, perskaičiau su pasimėgavimu.

QUOTE(Desiree @ 2007 10 10, 20:19)
labas vakarelis,
griztu prazuvele ir pakeitusi veida... Gal atpazinsit? smile.gif

Pamenam, pamenam ir laukiam tavo darbų smile.gif

QUOTE(Shalimar @ 2007 10 10, 20:31)
O cia is mano prisiminimu apie atostogas ax.gif

Geras medis ir atlikimas patinka, tik horizontą tikrai sutvarkyk.

QUOTE(latoya @ 2007 10 10, 20:31)
kas ne taip? vaikis isbales po ligos, bet gal perdaug cia?cia gal wb reik reguliuot?

Dėl techninio atlikimo priekaištų neturiu, o kompozicija nelabai. Pilies vartai vietoj, bet skelbimai labai blaško. Pagalys atitraukia ir išveda žvilgsnį iš kadro.

QUOTE(valanda @ 2007 10 10, 21:00)
Kur sillwio prazuvo? Sveikinu kitaip "paemus" rudeni ir lauku naujos temos!
Kritikai.

Esu smile.gif Su tema liūdna. Nesu nieko sugalvojęs. Siūlykit temas smile.gif
Kompozicija tinka, o vat atlikimas man kliūna. Kontrastas per aštrus ir nežinau kas kaltas, objektyvas, mažinimas ar peršarpinimas, bet plaukai sulipę nesižiūri.

QUOTE(bite maja @ 2007 10 10, 21:14)
Tiesiog... ruduo

Šita geresnė, bet man nuojauta kužda, kad vos vos dešinės per daug.
Papildyta:
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 10, 09:41)
Idedu greitai "Du neiskiriamus draugus" ir begu dirbti:

Neturiu jokių priekaištų thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sillwio: 10 spalio 2007 - 22:27
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 09, 19:51)
Sakai blykses nebuvai pasiemus...as zinok su ta fotiko blykse fotkinu sauleje, kai prisireikia ir tai reikala kazkiek pataiso mirksiukas.gif

ale gal ir neteisi as, is principo jos nenaudodama doh.gif

portretukai man labai patiko wub.gif taip, pirmam fokusas tik i viena akyte ir stulpas matosi, bet vis viena linksmute tokia bigsmile.gif antrojoj jei iseitu zandukus pataisyti butu ledas smile.gif panasu, kad ismokai nebe ploksciai i jb verst thumbup.gif ir treciojoj man fonas netrukdo schmoll.gif smile.gif

QUOTE(AVEDA @ 2007 10 10, 17:18)
o dabar, prasau ivertinkit sita portreciuka.

mano akiai margokas ax.gif

kas ne taip? vaikis isbales po ligos, bet gal perdaug cia?cia gal wb reik reguliuot?

Negaliu pasakyt, nes per bloga monitoriu ziuriu unsure.gif

man noretusi akiu ryskiu smile.gif

QUOTE(astaxa @ 2007 10 10, 21:12)
turiu konkretu klausima PS fanatikams, Kaip CS3 versijoj sujungti sluoksnius..  7  buvo lankeliai, pazymi ir klavos kombinacija, o sitam???

turiu konkretu klausyma ji turintiems - is kur ji gaut biggrin.gif

Uzuolaidos portretas wub.gif
Atsakyti
Dar viena pamirsau ikelti, ne ta pasirinkau ax.gif

NR 5 http://images30.fotk....jpg?1191878717

man asmeniskai sita labiausiai patinka.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(astaxa @ 2007 10 10, 21:27)
Ei CS3 vartojantys- atsiliepkit, sedziu darba atsidarius, ir negaliu judet pirmyn, bo sluoksniai nesujungti..

Turbūt nesupratau ko klausi, bet Layer -> Merge Layers arba tiesiog Ctrl+E

QUOTE(wyshnia @ 2007 10 10, 22:26)
turiu konkretu klausyma ji turintiems - is kur ji gaut biggrin.gif

Parsisiųst. Vaistų rasim smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sidra @ 2007 10 10, 22:26)
Dar viena pamirsau ikelti, ne ta pasirinkau  ax.gif

2, 3 ir 5 ledas. Noriu matyti didesnes smile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

man sios dvi patinka. Pirmoji ir paskutine labai jau paprastos ax.gif

user posted image

ir penktaja pamaciau bigsmile.gif labai labai labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 10 spalio 2007 - 22:38
Sidra, penktoji nereali thumbup.gif grožis, ką ir bepridurt wub.gif
Atsakyti
ACIU!
kaip malonu.. biggrin.gif
Atsakyti
Sillwio, siūlyk temą smile.gif .
Atsakyti
Na dabar turiu siek tiek laiko(miego saskaita biggrin.gif ), tai nuotraukas pakomentuosiu ax.gif Daugumoj tai pasikartosiu biggrin.gif

Visu pirma Uzuolaida, super portretukas ir prisidesiu prie visu sakydama, kad spalvos liuksiskos thumbup.gif Ir negaliu nepagyrus modeliuko wub.gif Palukuciu spalva kokia grazi thumbup.gif

Aveda, zavuolis wub.gif Bet...man portretukas nelabai, ta prasme kad per margas, per "sunkus" fonas (mazam vaikui ipatingai) g.gif Padegusi balta plota galima nuklaunuoti, gal kadruociau kitaip. Ir dar gana plokscias j/b variantas...

QUOTE(Baubazz @ 2007 10 10, 19:33)
na ikeliu viena is daugelio studijiniu
user posted image

Man asmeniskai ziauriai truksta pilno profiliuko, akytes man cia butinos, nes dabar tik kuno daliu kratinys ax.gif

user posted image

Spalvos saltokos, vaikiukas melsvokas(bet cia nuotrauka...) Galima gal "warming" filtra uzmesti ir pasviesinti siek tiek g.gif

Truksta kontrasto ax.gif Pilkoka kiek...nors siaip tai labai neblogas portretukas thumbup.gif

QUOTE(sidra @ 2007 10 10, 22:01)

Californiagirl zaviuosi tavo portretais, zemai lenkiu galva..  vidurine nespalvota pati geriausia nors ir zandukus pataisyti norisi..

Tokis klausimas iskilo beskaitant visas temas. Beveik kiekvienam portretui yra pakomentuojama kad fokusas tik i viena aki, likusieji portretai kaip ir is vis neturi fokuso i veida. Man dabar idomu ar galima sufokusuoti abi akytes vienodai kai gaudai vaika, ar kad ir darai fotosesija suaugusiam.. ir i ka atkreipti demesi fokusuojant .. ??? 

blush2.gif Ui aciu, laaabai malonu blush2.gif
O as vos zado netekau tavo peizazus pamaciusi, super thumbup.gif Ypac paskutinis...labai grazu wub.gif

Del akyciu nefokuse, mano "problema" dazniausiai per maza ryskumo zona biggrin.gif Sufokusuoju viena aki, bet f1.8- 2, tai antrai jau ir pritruksta doh.gif

Sillwio SVEIKINUUU 4u.gif Laukiam naujos temos, kas cia per bardakas biggrin.gif
Atsakyti