Desiree atpazinom grazuuu..man gal norettusi patiesint..nezinau net..
kas ne taip? vaikis isbales po ligos, bet gal perdaug cia?cia gal wb reik reguliuot?
QUOTE(bite maja @ 2007 10 09, 19:55)
Labai gražu. Gal tik nuklonuočiau kairėj pusėj esančius daiktus
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 09, 22:06)
aš kaip ir Bitemaja su katinais, vėl savo šunį rodau šį kartą rudenininio miško peizaže
Šunis Ir ne per žalia visai.
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 09, 22:10)
soriukas...
Tai aš ir nesakiau, kad čia gera. Tik dėl tų saulės zuikių parodžiau. Ir eisiu blendos pirkti. Nes dažnai man tie zuikiai kadrą sugadina.
QUOTE(Abo @ 2007 10 09, 23:55)
Sveiki, nu aš vėl "sanatorijoj" gulėjau, tai bandau skaityt ir žiūrėt ką gero nuveikėt
Sveika senai girdėta
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 10, 08:03)
1.Pirmiausia linksmas...
2.Ir pora rimtesniu...
3.Cia ISO 800, triuksma mazinau su "reduse noise" filtru...nezinau ar kliuna tai, ar matosi?
2.Ir pora rimtesniu...
3.Cia ISO 800, triuksma mazinau su "reduse noise" filtru...nezinau ar kliuna tai, ar matosi?
Visos trys liuks.
1. Netrukdo man tas stulpas ar siena. Nes atrodo, kad būtent iš ten tik ką išlindo ir sako "Chaaa"
2. Kaip ir sakė kiti, žandukai... Bet nuotaika užgožia visus nesklandumus.
3. Liūdesėliui nieko netrūksta pagal mane.
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 10, 10:41)
Jeee... Fainai. Gražiai ir suderintai.
QUOTE(Elina @ 2007 10 10, 15:40)
Originalas
Man spalvotas labiau patiko. Tik akys neryškios atrodo. Ir kai dangus ne ružavas. Nebent natūraliai jis toks būtų.
QUOTE(Vilika @ 2007 10 10, 16:26)
Taisausi:
Truputį viršaus ir kairės reiktų pridėti pagal mane. Fainas padarėlis.
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 10, 18:18)
o dabar, prasau ivertinkit sita portreciuka.
Šiek tiek per marga viskas. Ir fonas, ir maikutė. Ir gal, jei viso žmogučio tilpo tiek daug, tai ir galvytės visos reikėtų.
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 10, 20:33)
na ikeliu viena is daugelio studijiniu
Man norėtusi truputį dugiau virš nosytės. Na, kad išlinkimas visas matytusi. Tada, ko gero, norėtusi, kad akytė dar matytusi
Ir pabaigai - Silwio sveikinimai su I vieta
QUOTE(Desiree @ 2007 10 10, 20:19)
Labas prazuvele Pazistam pazistam, sveika sugrizus
Kur sillwio prazuvo? Sveikinu kitaip "paemus" rudeni ir lauku naujos temos!
Desiree, kaip gerai,kad sugrizai. Laukiu Tavo nuostabiu darbeliu. Ipratinau zvilgsni prie vaikucio, tai i arkliuka nesinori ziureti
Baubazz,man tavo studijineje viena puse per stipriaiapkrauta,okita per lengva.be to norisi maziau margu detaliu.
Papildyta:
Super. Ypac spalvinis zaidimas.
p.s.Vaikis
Papildyta:
Fokusas isbego nuo veiduko ant striukytes. Beje, man nespalvota geresne uz spalvota
Papildyta:
as uz
Papildyta:
Linksma:)). Tik puse zavesio atima zieduota ranka. Labai subuitina;)
Papildyta:
Grazus berniokas.
Buciau siek tiek kamera i virsu kiletelejus,kad galvyte tikptu , o apacioje kadras pasibaigtu ties rankyte. daugoka margumyno.
Papildyta:
Gana tvarkingas kadras. Bet remeliai man atrdo sunkoki. Be to horizontas siek tiek krenta i kaire. Siaip tai grazus atostogu vaizdzialis;)
Papildyta:
Man jis visai neisbales(maniskio nematei:)). Grazi ,spalvinga vaikucio nuotrauka seimos albumiukui.o kad pataptu tokia"ant sienos", tai manau daugoka etikecius ir seseliukas akytes uzstoja.
Papildyta:
Kritikai.
Desiree, kaip gerai,kad sugrizai. Laukiu Tavo nuostabiu darbeliu. Ipratinau zvilgsni prie vaikucio, tai i arkliuka nesinori ziureti
Baubazz,man tavo studijineje viena puse per stipriaiapkrauta,okita per lengva.be to norisi maziau margu detaliu.
Papildyta:
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 10, 10:41)
Super. Ypac spalvinis zaidimas.
p.s.Vaikis
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 10 10, 14:48)
čia mano portretukas . Kol kas nepavyksta toks tobulas ryškumas kaip pas jus ( ISQ 100, TV, 1/100) ( žaidžiau su PS spalvomis . Bndžiau "sendinti" nuotrauką )
Fokusas isbego nuo veiduko ant striukytes. Beje, man nespalvota geresne uz spalvota
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 10 10, 14:57)
ar bus prieštaraujančių, jei duosiu slaptažodį Off topic?
as uz
Papildyta:
QUOTE(Vilika @ 2007 10 10, 16:26)
Linksma:)). Tik puse zavesio atima zieduota ranka. Labai subuitina;)
Papildyta:
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 10, 18:18)
Grazus berniokas.
Buciau siek tiek kamera i virsu kiletelejus,kad galvyte tikptu , o apacioje kadras pasibaigtu ties rankyte. daugoka margumyno.
Papildyta:
QUOTE(Shalimar @ 2007 10 10, 21:31)
O cia is mano prisiminimu apie atostogas
Gana tvarkingas kadras. Bet remeliai man atrdo sunkoki. Be to horizontas siek tiek krenta i kaire. Siaip tai grazus atostogu vaizdzialis;)
Papildyta:
QUOTE(latoya @ 2007 10 10, 21:31)
Desiree atpazinom grazuuu..man gal norettusi patiesint..nezinau net..
kas ne taip? vaikis isbales po ligos, bet gal perdaug cia?cia gal wb reik reguliuot?
Man jis visai neisbales(maniskio nematei:)). Grazi ,spalvinga vaikucio nuotrauka seimos albumiukui.o kad pataptu tokia"ant sienos", tai manau daugoka etikecius ir seseliukas akytes uzstoja.
Papildyta:
Kritikai.
Sveiki,
nebespeju paskui jus niekaip
pagaliau mano kompa perisnstaliavo is naujo- veikia kaip bitute, net smagu.
turiu konkretu klausima PS fanatikams, Kaip CS3 versijoj sujungti sluoksnius.. 7 buvo lankeliai, pazymi ir klavos kombinacija, o sitam???
Tiesa- sveikinu Silwio
taip pat aciu uz demesi ir ivertinima mano nuotraukoms
nebespeju paskui jus niekaip
pagaliau mano kompa perisnstaliavo is naujo- veikia kaip bitute, net smagu.
turiu konkretu klausima PS fanatikams, Kaip CS3 versijoj sujungti sluoksnius.. 7 buvo lankeliai, pazymi ir klavos kombinacija, o sitam???
Tiesa- sveikinu Silwio
taip pat aciu uz demesi ir ivertinima mano nuotraukoms
Kodel is ND isemat nuotraukas.ar man vaidenas, buvo 29,o dabar 28;((
QUOTE(valanda @ 2007 10 10, 22:16)
Čia aš išėmiau. Nu ji atsirado pabaigoj, nebuvo verta dėmesio... Nu tai pagalvojau, kad nelabai jai turbūt vieta ten. Ir išėmiau. Ar įdėt atgal?
QUOTE(valanda @ 2007 10 10, 22:16)
pastebejau
dingo su lapais nukritusiais, tamsi foto, jei neklystu
QUOTE(astaxa @ 2007 10 10, 22:20)
Jau grįžo
Ei CS3 vartojantys- atsiliepkit, sedziu darba atsidarius, ir negaliu judet pirmyn, bo sluoksniai nesujungti..
QUOTE(Degutė @ 2007 10 10, 22:24)
Jau grįžo
Gerai,kad grizo.tegu buna. Nes,jei vadovautimemes "neverta demesio",tai paliktumem tik pirmaji penketuka. Taigi necapinam ir nelapinam:)).man visai smagu buna pavartyti senuosius namu darbus. O ten ir "nevertose demesio" visokiu idomiu dalykeliu galima atrasti:)