Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 10, 10:05)
Labas vakaras:) Zmones pasakykit kas cia ir kodel kazkam dalina slaptazodzius ir dar su atsiklausimu pas visus???

pradzioj sios temos kazkas pamineta lieciant namu darbus ir balsavima. Manau jei prisijungsi prie sios temos ir ilgai dalyvausi nepabeges tada tau duos slaptazodi i ju bendra foto albuma kur galesi pamatyti kitu namu darbus ir balsuoti.

o dabar, prasau ivertinkit sita portreciuka.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 10 spalio 2007 - 17:27
dar vienas bandymas unsure.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 10, 18:25)
dar vienas bandymas unsure.gif

kas cia per ruuuuuzavas dangus. juk berniukas nuotraukoje!
pirmas variantas buvo zymiai geresnis. sakyciau neblogai gavosi ir sendinimas aka sepia... na zodziu man pirma liuks...
ai tik akytes mazam seselyje gavosi...

katik gryzau is fotostudijos, fotkinau 7 menesiu vaikiuka..... doh.gif doh.gif doh.gif

manau reikia fotkinti arba kokio menesio arba jau ugtelejusi kad galetu sedeti pats....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 10 spalio 2007 - 18:50
dėkui. Man ir pačiai tas sendinimas lyg ir nieko pasirodė blush2.gif . O dabar dar bandžiau fintus su PS, kol dangų nurūžavinau biggrin.gif

AVEDA, tavo berniukas toks gražus, kad jis visur gražiai atrodo smile.gif . Šioje nuotraukoje kaip koks sultonas aukso rūmuose biggrin.gif . Man nelabai patinka fonas. Vaikutis- ryškus, tie fono raižiniai- ryškūs, visko kiek per daug.
Atsakyti
oi kaip kovoju su kompu.. doh.gif

California portretai - kaip visad super, man gal labiausiai trečias ir planas antras visai netrukdo smile.gif fokuso minusukius pirmame jau paminėjo smile.gif

Uzuolaida - super portretas, spalvų suderinimas nuostabus thumbup.gif

einu vaiko maudyt valgydint ir jaučiu šiandien nebprisėsiu, tai kitus pasilieku rytojui pakomentuot smile.gif
Atsakyti
na ikeliu viena is daugelio studijiniu
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 10, 15:40)

Originalas

man originalas labiausiai patinka. bet kiek matau, fokusas į striukę g.gif kas čia man su to fokusu šiandien daros doh.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 10, 18:05)
Labas vakaras:) Zmones pasakykit kas cia ir kodel kazkam dalina slaptazodzius ir dar su atsiklausimu pas visus???

kai įgysi pasitikėjimą, tai ir slaptažodį gausi tongue.gif o jei rimtai, jei norėsi daryt mūsų vadinamus namų darbus, dar jei nepabėgsi iš mūsų, tai vėliau duosim slaptažodį, kur galėsi sudėt savo namų darbus pagal atitinkamą temą. na, ir sumaliau čia doh.gif
nors šiaip atrodai rimtas žmogus g.gif

QUOTE(AVEDA @ 2007 10 10, 18:18)
o dabar, prasau ivertinkit sita portreciuka.

vaikas žavus, bet su nuotrauka kažkas ne taip g.gif fonas tikrai intensyvus, gal kitaip reiktų kadruot g.gif

QUOTE(Baubazz @ 2007 10 10, 19:45)
kas cia per ruuuuuzavas dangus. juk berniukas nuotraukoje!

lotuliukas.gif
Atsakyti
Alvydas Lukys: Tikėti kitokia fotografija - http://www.bernardin...=articles/68342
Atsakyti
pirmiausia, aciu uz visu komentarus. Sunelis bega pamates aparata- sunku ji labai fotkint su idealiais fonais. o sia nuotrauka pagavau pabaigon jo gimtadienio---toks nuvarges buvo kad uz minutes jis sededamas sukniubo ir uzmigo. biggrin.gif

Noreciau cia ekspertu paklausti. Tariames su MB pirkti telefoto objektyva tai renku informacija apsisprest. Pagrinde norim fotkint krepsinio varzybas (MB), as vaikus is toliau kad naturaliai butu "pagauti" o ne pozuotai. Veliau kaip jie paaugs noreciau ir i parka gamtos ir gyvuneliu pafotkint.

Kas yra ta "L" prie objektyvo--cia koks stabilizavimas? Kainos labai skiriasi. Ar labai didelis skirtumas sakykim objektyvas su tuo "L" ir be.

Pavyz.
Canon EF 70-200mm f/4L USM Telephoto Zoom Lens for Canon SLR Cameras
Kaina $590 dol.

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM Lens for Canon EOS SLR Cameras
Kaina: 556 dol.

Canon EF 100-400mm f4.5-5.6L IS USM Telephoto Zoom Lens for Canon SLR Cameras
kaina: 1,004 dol

Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III Telephoto Zoom Lens for Canon SLR Cameras
kaina$120 dol
Atsakyti
labas vakarelis,

griztu prazuvele ir pakeitusi veida... Gal atpazinsit? smile.gif

grazi sios savaites tema. Neturiu tinkamos nuotraukos rudens spalvoms, tai ikelsiu cia tiesiog rudenine. Nelabai buvo laiko fotografijai paskutinem savaitem..

user posted image

Gal veliau prisesiu pakomentuoti jusu darbus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 10 spalio 2007 - 20:19
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 10, 19:52)
pirmiausia, aciu uz visu komentarus. Sunelis bega pamates aparata- sunku ji labai fotkint su idealiais fonais. o sia nuotrauka pagavau pabaigon jo gimtadienio---toks nuvarges buvo kad  uz minutes jis sededamas sukniubo ir uzmigo.  biggrin.gif

Noreciau cia ekspertu paklausti. Tariames su MB pirkti telefoto objektyva tai renku informacija apsisprest. Pagrinde norim fotkint krepsinio varzybas (MB), as vaikus is toliau kad naturaliai butu "pagauti" o ne pozuotai. Veliau kaip jie paaugs noreciau ir i parka gamtos ir gyvuneliu pafotkint.

Kas yra ta "L" prie objektyvo--cia koks stabilizavimas? Kainos labai skiriasi. Ar labai didelis skirtumas sakykim objektyvas su tuo "L" ir be.

Pavyz.
Canon EF 70-200mm f/4L USM Telephoto Zoom Lens for Canon SLR Cameras
Kaina $590 dol.

Canon EF 70-300mm f/4-5.6 IS USM Lens for Canon EOS SLR Cameras
Kaina: 556 dol.

Canon EF 100-400mm f4.5-5.6L IS USM Telephoto Zoom Lens for Canon SLR Cameras
kaina: 1,004 dol

Canon EF 75-300mm f/4-5.6 III Telephoto Zoom Lens for Canon SLR Cameras
kaina$120 dol

Aveda, as pati ziurineju ir esu nusiziurejusi pirmaji is tavo surasytu ax.gif
Antraji kazkada buvau nusipirkus...nelabai patiko.
Trecias ytariu geras, nes L-ke, bet ir kaina gera, iskart bent jau man atkrenta...
Ketvirtas itartinai maza kaina, todel manau kad sh... blush2.gif
"L" tai aukstesnes klases objektyvas ir dar nereiskia, kad turi stabilizavimo sistema. Jei yra parasyta IS, tada jau su stabilizavimo sistema mirksiukas.gif
Atsakyti
O cia is mano prisiminimu apie atostogas ax.gif

user posted image
Atsakyti