Nu neina paleisit Tarp savo action'u nerandu
nėra ten tos varnelės ant save as, bet File Naming nedega, negaliu jo pavadinti. O ką pasirinkti Destination? None? Help dar, kąąą???
Ai, TV bokštas man fainas, gal tik foto nedaryčiau kvadratinės. o ramaškos liūdnokos, ruduo vistik
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 20, 20:42)
o cia fotoreportazas "Kruvinasis Kauno ruduo 2007"
nr. 15 sauniai pavyko jei dar visa masina butum sutalpines, isvis super butu dar nr.13 neblogai, bet ne taip gerai. o paskutinej tai nesuprantu, kas ten
Ten paskutinėje užfiksuota atsilaupęs maškės sparnas, jei gerai atsimenu.
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 21, 15:46)
Nu neina paleisit Tarp savo action'u nerandu
nėra ten tos varnelės ant save as, bet File Naming nedega, negaliu jo pavadinti. O ką pasirinkti Destination? None? Help dar, kąąą???
as tai visai nieko nedariau, tik paspaudziau ant download, ar kaip ten buvo, po to nuejau photoshope i actions, ir ziuriu, yra jis ten. jei tau taip nepavyksta, nelabai zinau, kaip padet
Papildyta:
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 21, 15:49)
Ten paskutinėje užfiksuota atsilaupęs maškės sparnas, jei gerai atsimenu.
jo, kad atsilaupe tai matos.. bet gal is toliau paemus aiskiau butu. bardakelis dabar.
Aš taip pat padariau, bet tarp mano action'u neatsirado. O kokiu pav jis pas tave atsirado???
QUOTE(Sansara @ 2007 10 21, 15:30)
ta action pirma paleist kaip programą, kad action įsikeltų į sąrašą, tada jau atidarius nuotrauką paleist reikia per File>Automate>Batch ir ten pasirinkt pavadinimą šio action
stebėkit tik ar uždėta varnelė Override action "Save as" jei uždėta, tai neužseivins failo (nebent ta funkcija įrašyta į action būtinus veiksmus, siame action ji nera irasyta), ir paprastai uždarys be išausgojimo. turi tos varnelės ten nebūt, kad rankiniu būdu suteiktumėte pavadinimą
stebėkit tik ar uždėta varnelė Override action "Save as" jei uždėta, tai neužseivins failo (nebent ta funkcija įrašyta į action būtinus veiksmus, siame action ji nera irasyta), ir paprastai uždarys be išausgojimo. turi tos varnelės ten nebūt, kad rankiniu būdu suteiktumėte pavadinimą
aciu uz instrukcijas eisiu bandyti.
Papildyta:
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 21, 15:53)
Aš taip pat padariau, bet tarp mano action'u neatsirado. O kokiu pav jis pas tave atsirado???
BW_Conversion_Martin_Fuchs
Nendria, hmmm o kur tu action ieškai?
ten pas mane pasirinkus AUtomate>Batch yra Set ir ten: default actions
bythomatics ir dabar prisidėjo BW_conversion....
source pasirenki Opened files (atsidarai kokią foto)
destination kur nori užseivinti, į kurį folderį...Pasirink Folder, o kur Choose - konkrečiai nurodai vietą kompe
kadangi tos varnelės ant Override "save as" nėra, tu pati galėsi suteikti pavadinimą, nes tau iškris dialogo langas kaip ir spaudžiant "Save as...". tada ir pavadinisi kaip nori
o kelintas pas tave PS?
ten pas mane pasirinkus AUtomate>Batch yra Set ir ten: default actions
bythomatics ir dabar prisidėjo BW_conversion....
source pasirenki Opened files (atsidarai kokią foto)
destination kur nori užseivinti, į kurį folderį...Pasirink Folder, o kur Choose - konkrečiai nurodai vietą kompe
kadangi tos varnelės ant Override "save as" nėra, tu pati galėsi suteikti pavadinimą, nes tau iškris dialogo langas kaip ir spaudžiant "Save as...". tada ir pavadinisi kaip nori
o kelintas pas tave PS?
Na, gal Sansara susimylės ir step by step papasakos, kaip paleisti tą BW Conversion.. kąąą?
Nendria, pabandyk taip:
In Photoshop, select Window>Actions. Click on the right-pointing arrow next to the word 'actions' and select 'Load Actions'. A window opens that allows you to navigate your disks and locate the ****.atn file (susirask kur uzseivinai wyshnios nuorodos failiuka). Select it and click 'Load'. Now you should be able to select and run my actions from the actions palette.
P.S. pas mane Mac'as gali skirtis. windows paciam reik Load kazkaip padaryt as net nematau tu the right-pointing arrow next to the word 'actions'
In Photoshop, select Window>Actions. Click on the right-pointing arrow next to the word 'actions' and select 'Load Actions'. A window opens that allows you to navigate your disks and locate the ****.atn file (susirask kur uzseivinai wyshnios nuorodos failiuka). Select it and click 'Load'. Now you should be able to select and run my actions from the actions palette.
P.S. pas mane Mac'as gali skirtis. windows paciam reik Load kazkaip padaryt as net nematau tu the right-pointing arrow next to the word 'actions'
QUOTE(Sansara @ 2007 10 21, 15:58)
pas mane actions yra atidaryti atskiram lange, dešinėje pusėje, kai pasikraunu ps.
Kai atsidarau pr file, tai Set yra: Default Actions, Frames ir Image Efects.
Pas mane cs2
Papildyta:
Valioooo!!! Pavyko ps atsidariau visų action'ų langą, nuo desktopo pasiėmiau tą konverterį ir nusitempiau su pele Viskas veikia
Ačiū Sansarai ir Vyshniai
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 21, 15:17)
Valioooo!!! Pavyko ps atsidariau visų action'ų langą, nuo desktopo pasiėmiau tą konverterį ir nusitempiau su pele Viskas veikia
šaunuolė
Uch, dziugu, kad veikia, o aciu labiausiai reikia tam Martin Fuchs sakyt
Patinka Bites Majos bokstas cai is Lazdynu puses? nes man taip vaizdai matyti
Ciburaskos tavrkinga fotografija (kur mergina), labai grazus modelis taip ir niezti pirstai paportretint
Kristina - apie kompozicija net ir pirmam puslapyje info yra bet nuotraukytes mielos
tiesa, Elina, kad tilptu visas pastatas reikia wide angle objektyvo, arba fotografuoti is toliau
Patinka Bites Majos bokstas cai is Lazdynu puses? nes man taip vaizdai matyti
Ciburaskos tavrkinga fotografija (kur mergina), labai grazus modelis taip ir niezti pirstai paportretint
Kristina - apie kompozicija net ir pirmam puslapyje info yra bet nuotraukytes mielos
tiesa, Elina, kad tilptu visas pastatas reikia wide angle objektyvo, arba fotografuoti is toliau