Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

Nu neina paleisit schmoll.gif Tarp savo action'u nerandu sad.gif
nėra ten tos varnelės ant save as, bet File Naming nedega, negaliu jo pavadinti. O ką pasirinkti Destination? None? g.gif Help dar, kąąą??? unsure.gif

Ai, TV bokštas man fainas, thumbup.gif gal tik foto nedaryčiau kvadratinės. g.gif o ramaškos liūdnokos, ruduo vistik sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 21 spalio 2007 - 14:49
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 20, 20:42)
o cia fotoreportazas "Kruvinasis Kauno ruduo 2007"

nr. 15 sauniai pavyko mirksiukas.gif jei dar visa masina butum sutalpines, isvis super butu thumbup.gif dar nr.13 neblogai, bet ne taip gerai. o paskutinej tai nesuprantu, kas ten unsure.gif
Atsakyti
Ten paskutinėje užfiksuota atsilaupęs maškės sparnas, jei gerai atsimenu. g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 21, 15:46)
Nu neina paleisit schmoll.gif Tarp savo action'u nerandu  sad.gif 
nėra ten tos varnelės ant save as, bet File Naming nedega, negaliu jo pavadinti. O ką pasirinkti Destination? None? g.gif Help dar, kąąą??? unsure.gif

as tai visai nieko nedariau, tik paspaudziau ant download, ar kaip ten buvo, po to nuejau photoshope i actions, ir ziuriu, yra jis ten. jei tau taip nepavyksta, nelabai zinau, kaip padet unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 21, 15:49)
Ten paskutinėje užfiksuota atsilaupęs maškės sparnas, jei gerai atsimenu.  g.gif

jo, kad atsilaupe tai matos.. bet gal is toliau paemus aiskiau butu. bardakelis dabar.
Atsakyti
Aš taip pat padariau, bet tarp mano action'u neatsirado. g.gif O kokiu pav jis pas tave atsirado???
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 10 21, 15:30)
ta action pirma paleist kaip programą, kad action įsikeltų į  sąrašą, tada jau atidarius nuotrauką paleist reikia per File>Automate>Batch ir ten pasirinkt pavadinimą šio action  4u.gif
stebėkit tik ar uždėta varnelė Override action "Save as" jei uždėta, tai neužseivins failo (nebent ta funkcija įrašyta į action būtinus veiksmus, siame action ji nera irasyta), ir paprastai uždarys be išausgojimo. turi tos varnelės ten nebūt, kad rankiniu būdu suteiktumėte pavadinimą  mirksiukas.gif

aciu uz instrukcijas mirksiukas.gif eisiu bandyti.
Papildyta:
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 21, 15:53)
Aš taip pat padariau, bet tarp mano action'u neatsirado.  g.gif O kokiu pav jis pas tave atsirado???

BW_Conversion_Martin_Fuchs
Atsakyti
Nendria, hmmm o kur tu action ieškai?
ten pas mane pasirinkus AUtomate>Batch yra Set ir ten: default actions
bythomatics ir dabar prisidėjo BW_conversion....
source pasirenki Opened files (atsidarai kokią foto)
destination kur nori užseivinti, į kurį folderį...Pasirink Folder, o kur Choose - konkrečiai nurodai vietą kompe
kadangi tos varnelės ant Override "save as" nėra, tu pati galėsi suteikti pavadinimą, nes tau iškris dialogo langas kaip ir spaudžiant "Save as...". tada ir pavadinisi kaip nori 4u.gif

o kelintas pas tave PS? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 21 spalio 2007 - 15:01
Na, gal Sansara susimylės ir step by step papasakos, kaip paleisti tą BW Conversion.. kąąą? user posted image
Atsakyti
Nendria, pabandyk taip:
In Photoshop, select Window>Actions. Click on the right-pointing arrow next to the word 'actions' and select 'Load Actions'. A window opens that allows you to navigate your disks and locate the ****.atn file (susirask kur uzseivinai wyshnios nuorodos failiuka). Select it and click 'Load'. Now you should be able to select and run my actions from the actions palette.

P.S. pas mane Mac'as gali skirtis. windows paciam reik Load kazkaip padaryt blush2.gif as net nematau tu the right-pointing arrow next to the word 'actions'
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 21 spalio 2007 - 15:11
QUOTE(Sansara @ 2007 10 21, 15:58)
Nendria, hmmm o kur tu action ieškai?
o kelintas pas tave PS?  g.gif

pas mane actions yra atidaryti atskiram lange, dešinėje pusėje, kai pasikraunu ps.
Kai atsidarau pr file, tai Set yra: Default Actions, Frames ir Image Efects.
Pas mane cs2
Papildyta:
Valioooo!!! Pavyko thumbup.gif ps atsidariau visų action'ų langą, nuo desktopo pasiėmiau tą konverterį ir nusitempiau su pele wink.gif Viskas veikia yahoo.gif

Ačiū Sansarai ir Vyshniai aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 21 spalio 2007 - 15:28
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 21, 15:17)
Valioooo!!! Pavyko  thumbup.gif ps atsidariau visų action'ų langą, nuo desktopo pasiėmiau tą konverterį ir nusitempiau su pele wink.gif Viskas veikia yahoo.gif

thumbup.gif šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
Uch, dziugu, kad veikia, o aciu labiausiai reikia tam Martin Fuchs sakyt biggrin.gif

Patinka Bites Majos bokstas rolleyes.gif cai is Lazdynu puses? nes man taip vaizdai matyti rolleyes.gif
Ciburaskos tavrkinga fotografija (kur mergina), labai grazus modelis rolleyes.gif taip ir niezti pirstai paportretint biggrin.gif
Kristina - apie kompozicija net ir pirmam puslapyje info yra mirksiukas.gif bet nuotraukytes mielos wub.gif

tiesa, Elina, kad tilptu visas pastatas reikia wide angle objektyvo, arba fotografuoti is toliau mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wyshnia: 21 spalio 2007 - 15:40