Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

QUOTE(Elina @ 2007 10 20, 15:18)

Labai patiko atspindys masinoje thumbup.gif Tiesiog neiprasta thumbup.gif Tik norisi, kad masinos priekis siek tiek erdves turetu ir veidrodelis, kad nenukirstas butu.
Papildyta:
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 10 20, 15:56)
  Saulės zuikutis  bigsmile.gif

Man vis vien spalvota geriau ziurisi rolleyes.gif Tik man noretusi ryskesniu spalvu ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 21 spalio 2007 - 06:39
Mano bandymai...
Ji nuoga
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 21 spalio 2007 - 07:59
Bandymas zaisi J/B
Vaikiska sypsena
user posted image
Atsakyti
wyshnia wub.gif
ačiū ačiū ačiū 4u.gif
dar per daug neekspermentavau, bet tas skriptas tiesiog suzavejo rezultatu (na bent jau man, nepavykdavo tokio gaut). vyras mane vakar privertė paRTFMint kaip sumažinti visas nuotraukas automatiskai is bendro folderio. tai kaip tik su tais actions issiaiskinau. tai nebuvo sunku pasileisti thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2007 10 21, 05:47)

Man vis vien spalvota geriau ziurisi rolleyes.gif Tik man noretusi ryskesniu spalvu ax.gif
user posted image

ciburaska 4u.gif
Gal jau truputį per ryšku wink.gif Tie plaukučiai tokie tamsūs pasidarė rolleyes.gif

Paryškinau šiek tiek_labai nedaug smile.gif Gal taip geriau??

user posted image
Gal ši versija man atrodo geresnė,nes į mano vaikiną realiai labiau panašu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 21 spalio 2007 - 10:35
Sveiki,

Labai daug naujų darbų thumbup.gif
Miegančio RSauliuko wub.gif foto nereali. Žiūrėčiau ir žiūrėčiauuser posted image Tooooks gražus leliuko miegelis...user posted image

QUOTE(wyshnia @ 2007 10 18, 22:27)
Idedu cia, kritikai bigsmile.gif ypac del kompozicijos, kuria vis dar tikiuosi prisijaukinti
Ups...

Idealu. Bravo. user posted image Ausytės net nepamačiau, nes žvilgsnio nuo veidelio neina atplėšti. bigsmile.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 10 19, 18:42)
vis dar pasiknaisioju po atostogų nuotraukas  ax.gif  laukiu kritikos  bigsmile.gif

user posted image

man lb patinka, gražu, ir žiburėliai liuks, ir vanduo thumbup.gif aš nekarpyčiau. Tiesa, prieš tai įkeltos foto su gatvele - per daug nukirpta viena pusė pasirodė.

QUOTE(Elina @ 2007 10 19, 18:49)
Va, spalvota

user posted image

spalvota man geriau žiūrisi wink.gif

QUOTE(gus @ 2007 10 19, 19:50)
tiesa,as gal cia i lankas nusnekesiu,bet ar nebandei dar nuiimt triuksmo nuo sios nuotraukos?arba mano kompas blogai rodo g.gif

o man kaip tik tas grūdelis priduoda šarmo rolleyes.gif

Latoya, linkiu daugybės gerų nuotraukų su naujuoju ir kad ilgai tarnautų tau wink.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 19, 20:35)
Va turiu tokią, dvi dienos mano sūneliui wub.gif apibrozdintas, bet tebūnie jis toks koks gimė..

labai miela heart.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 10 19, 22:09)
Atsisveikinu su jumis iki lapkričio pradžios. Važiuoju tremtin (komandiruotėn) 3 savaitėm.

geros kelionės, samgių kadrų mirksiukas.gif

QUOTE(kristina-buziene @ 2007 10 20, 16:56)
hi.gif
Mano pora darbelių  blush2.gif

pirmos nerodo, o iš saulės ziukių - spalvota man gražesnė. Tiesa, šį modeliuką jau kažkur mačiau. Kažkas buvo įkėlęs j/b jo nuotrauką su apkapotu veideliu, man ji lb patiko, nors gavo čia nemažai kritikos. Ar neklystu>? g.gif

QUOTE(Baubazz @ 2007 10 20, 20:42)
o cia fotoreportazas "Kruvinasis Kauno ruduo 2007"

paskutinė panningo foto laaabai thumbup.gif (čia ta, kur nr 15). Ačiū už operatyvų reportažą.
Papildyta:
Tiesa, to Vyshnios action'o niekur neradau g.gif unsure.gif Padėkit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 21 spalio 2007 - 13:03
Nendria, paspausk duotą wyshnios nurodą ir palauk (daugelis nemokamų hostingų taip elgiasi) gal kokių 20-30 sek kol reklaminis pailgas langelis pasikeis ir bus parašyta ten "click here to download" ir parsisiųs labai greit, nes vos 2 kb failiukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 21 spalio 2007 - 13:24
ryto vaizdelis... diedas išvarė žvejot ryte, o aš jau užmigt nebegalėjau nuo 5.30 stupid.gif

user posted image

dar buvau miške per pietus. rezultatai nedžiuginantys verysad.gif jaučiu, kad stoviu vietoj. idėjų nulis, vaizdai tie patys, įdomesnio kampo pamatyt neišeina, nu žodžiu... krizė verysad.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 21, 13:51)
ryto vaizdelis... diedas išvarė žvejot ryte, o aš jau užmigt nebegalėjau nuo 5.30 stupid.gif

user posted image

dar buvau miške per pietus. rezultatai nedžiuginantys  verysad.gif jaučiu, kad stoviu vietoj. idėjų nulis, vaizdai tie patys, įdomesnio kampo pamatyt neišeina, nu žodžiu...  krizė verysad.gif 

pailsėk mirksiukas.gif praeis ta krizė. 4u.gif
o televizijos bokštas švintant thumbup.gif thumbup.gif gera krizė, kai tokios foto gaunas. mirksiukas.gif
Atsakyti
wyshnia, pavyko man ta actiona parsisiusti, aciu mirksiukas.gif
tik iki isol su jais nieko nesu darius, tai taip is karto nemoku.. reiks pasiziurinet, kaip ten kas ax.gif
Papildyta:
kristina-b, man tavo spalvotas saules zuikis patinka thumbup.gif labiausiai is visu. ir spalvu man pakanka..
Atsakyti
Na ir aš savo nuomonę išsakysiu, jei nieko prieš.
Pupeliuko foto patiko. Visai netrukdo, kad vaikiukas apsibraižęs. Šilta nuotrauka, jaukios spalvos, Foto, į kurią nepavargsta žiūrėti akys.
Baubazz kaip tik buvau pagalvojęs, kur tu prapuolei. O dėl nuotraukų: šauniai pagautos akimirkos (tokie ryškūs auto) ir spalvos natūralios. Aš irgi noriu taip išmokti.
Rsaulyte kaip visada foto kokybiskos, tvarkingos.
O saulės zuikučio foto, kur Čiburaška paryškino, atrodo, kad vaikas rankas nušalęs, natūrali geriau.
Ir pritariu bitei majai, aplink tie patys vaizdai, niūrus ir nesmagus ruduo, todėl nieko neįdedu. Kai pasitaikys kas nors įdomaus, tada ir pasirodysiu.
Atsakyti
ta action pirma paleist kaip programą, kad action įsikeltų į sąrašą, tada jau atidarius nuotrauką paleist reikia per File>Automate>Batch ir ten pasirinkt pavadinimą šio action 4u.gif
stebėkit tik ar uždėta varnelė Override action "Save as" jei uždėta, tai neužseivins failo (nebent ta funkcija įrašyta į action būtinus veiksmus, siame action ji nera irasyta), ir paprastai uždarys be išausgojimo. turi tos varnelės ten nebūt, kad rankiniu būdu suteiktumėte pavadinimą mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 21 spalio 2007 - 14:31