Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

hi.gif
Mano pora darbelių blush2.gif
Labai jau rimtas bachūriukas sėdi biggrin.gif
user posted image

Saulės zuikutis bigsmile.gif
user posted image

Nežinau kas čia pas mani daros g.gif Kai pamažinu nuotrauką vis miglojasi doh.gif
(O gal jau man pačiai akyse..... unsure.gif lotuliukas.gif )

Ir ta pati nespalvota zuikučio biggrin.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 20 spalio 2007 - 15:58
Valanda, pirmoji švelni tokia. mano akim žiūrint jb neblogas labai variantas. juoda pakankamai juoda. tekstūra kažkokia gaunasi. bet intrigos tik nėra.

antroji - schmoll.gif spalvos lyg ir ok, dangus įdomus. na bet totaliai nesižiūri blush2.gif šiai nuotraukai nepateisinu kvadrato niekaip. niežti rankos nurėžt smarkiai dašinę pusę ir vos vos kairę... žmogaus pusė g.gif žavi tik spalvos...

kristina-buziene, pirmoje vaikučio veidukas pas mane kažkaip žalsvokas matos, kaip ligotas... o išdegimai fone nepagražina. galvytė remias į kraštą nuotraukos g.gif
antroji linksma ir nuotaikinga 4u.gif kuris variantas geriau ar spalvotas, ar jb. spalvotas žiūrisi daug šilčiau ir linksmiau, visgi vaikas turi būt linksmas, spalvingas wub.gif
Papildyta:
P.S. na kaip ten ar veikia wyshnios jb kažkas persiunčiamo? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 10 20, 16:23)

kristina-buziene, pirmoje vaikučio veidukas pas mane kažkaip žalsvokas matos, kaip ligotas... o išdegimai fone nepagražina. galvytė remias į kraštą nuotraukos  g.gif

Kai pasakei,kad pažaliavęs veidukas, ir pati tada pastebėjau g.gif
truputį reikėtų ryškumo ,gal tada veidukas neatrodytų toks pablankęs drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sansara, parasyk savo adresa, atsiusiu tau, patikrinsi g.gif 4u.gif

...as vel kol kas tik prabegom doh.gif diena, matot doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 20, 18:39)
Sansara, parasyk savo adresa, atsiusiu tau, patikrinsi g.gif  4u.gif

Ir as noriu blush2.gif Parasysiu savo e-mail tau i AZ, gerai?

Kristina B, Sansara jau paminejo pirmosios spalva...Ir siaip klausimukas- ar tu nuiminejai spalvas, kodel jos tokios isblukusios???
Man kompozicija netinka. Visu pirma- kodel centruoji taip? Kepure, jau buvo mineta, remiasi i nuotraukos krasta...jei taip isejo, tada geriau gal butu dar zemiau pakirpti ir nuimti vieno kurio nors sono. Turbut kirpciau is kaires, nes ten isdegusio ploto daug g.gif Man is sios fotosesijos su muilo burbulais labai patiko, imesk cia pasigrozeti :mirksiukas:

Antra nuotraukyte patinka thumbup.gif Centrine kompozicija vel...bet cia tai kazkaip ir nekliuna labai, gal ir gerai g.gif Spalvotas variantas geriau mirksiukas.gif

Wyshniuk, tai gal jau vaikstot??? bigsmile.gif Jei taip, tai sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 20, 18:50)
Ir as noriu blush2.gif  Parasysiu savo e-mail tau i AZ, gerai?

galim bandyt mirksiukas.gif
Atsakyti
na ir prifotkinot per keleta dienu kol manes nebuvo.
daug idomiu nuotrauku maciau, bet nekomentuosiu....
nors rsaulytes pasisiausias vaikiukas istrigo....labai geras momentas...

o cia fotoreportazas "Kruvinasis Kauno ruduo 2007"
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

nuotraukos svieziai iskeptos ir nieko neredaguotos, net nekarpytos....
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 20, 17:50)

Kristina B, Sansara jau paminejo pirmosios spalva...Ir siaip klausimukas- ar tu nuiminejai spalvas, kodel jos tokios isblukusios???
Man kompozicija netinka. Visu pirma- kodel centruoji taip? Kepure, jau buvo  mineta, remiasi i nuotraukos krasta...jei taip isejo, tada geriau gal butu dar zemiau pakirpti ir nuimti vieno kurio nors sono. Turbut kirpciau is kaires, nes ten isdegusio ploto daug g.gif Man is sios fotosesijos su muilo burbulais labai patiko, imesk cia pasigrozeti :mirksiukas:

Antra nuotraukyte patinka thumbup.gif  Centrine kompozicija vel...bet cia tai kazkaip ir nekliuna labai, gal ir gerai g.gif Spalvotas variantas geriau mirksiukas.gif 

aciuks.gif

Matai aš tik mėgėja blush2.gif Ir nuotraukas fotografuoju,kaip mano akiai atrodo gražu . Ir nežinau visai ,kaip ja reikia apkirpti taisyklingai doh.gif Bet labai turiu didelį potraukį nuotraukoms,todėl po kelių metų galvoju eiti rimtai mokintis fotografijos smile.gif

Ta pirma nuotraukėlė jau taip nufotografuota su nukirptu viršum galvytės blush2.gif O,kaip taisyklingai centruoti???? g.gif ax.gif

Va dar pora iš tos pačios fotosesijos biggrin.gif

user posted image

user posted image vėl galvos nėra doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 20 spalio 2007 - 20:07
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 20, 18:39)
Sansara, parasyk savo adresa, atsiusiu tau, patikrinsi g.gif  4u.gif

ieva.vincer@gmail.com
lauksiu 4u.gif
ech, pirmi žingsniai... kaip jie pas mus seniai jau buvo doh.gif sveikinu su tuo džiaugsmu. tik gaila kad juos lydi daug mėlynių doh.gif

baubazz, man priešpaskutinė thumbup.gif gal dėl gražaus spalvų derinio ir apšvietimo. bet ji man išsiskiria labai cool.gif

kristina-buziene. šios abi paskutinės nuotraukos gražios kompoziciškai. vaikas nėra nuotraukos centre ir nežiūri tiesiai ir nuobodžiai.
tik kepurė vis remias į rėmą lotuliukas.gif
Atsakyti
Kristina, man labiausiai is visu spalvota "saules zuikutis" patinka. labai silta, miela, zaisminga...
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 20, 20:42)
o cia fotoreportazas "Kruvinasis Kauno ruduo 2007"

pagauta tai gerai (neįsivaizduoju kada pati išmoksiu su paningu kažką padaryt doh.gif ), tik va tas... kad kruvinasis gavos prastai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off topic: 20 spalio 2007 - 23:47
vien zo - susiradau kur nete patalpinti faila, tikiuosi viska gerai padariau ir turetumet galeti ta vertima is cia nusikopijuoti g.gif

kadangi kompe nelabai nusimanau, tikiuosi pavyko doh.gif
Atsakyti