Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

QUOTE(bite maja @ 2007 10 18, 20:48)
rodau dar vieną eilinę Dubroviko gatvelę  ax.gif
kairėj pusėj buvo tokie vamzdžiai, kuriuos nukirpau. dabar žiūriu ir galvoju, kad gal persistengiau šiek tiek, kaip manot?

user posted image

kaip naktine-pavyzdine. Detali, jauki. As vel kimbu prie kadro sumontavimo. Kazkaip norisi ta siena pastumti desiniau, kad neuzvirstu wink.gif
Papildyta:
QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 18, 16:33)

isdrisau nagus prikist ax.gif  unsure.gif

user posted image

Si graziausiai ziurisi. Tik taip norisi kazko, kas pagyvintu;)
Papildyta:
QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 18, 15:39)
idedu kelias saviskio nuotraukeles. lauksiu komentaru. paciai neiseina objektyviai vertint.. smegenai kazkaip ne taip veikia

cia.. nezinau.. pasakykit jus:

user posted image 

sita man labiausiai patinka:

user posted image

Sios dvi man nerealios. Pirmosios gal noretusi siek tiek svelnesnio apsvietimo ar tiesiog sviesos.

Man labai dziugu, kad Tu vel cia , rsaulyte
Papildyta:
QUOTE(fotolama @ 2007 10 18, 10:43)

O kad nebūtu vien tušti žodžiai — pora savaitgalinių foto.

Kokybiska ir nuotaikinga.
Papildyta:
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 10 18, 06:20)
Nesivaidena, tai aš tik tada taip ir neysivaževau o ir aparatas kitas parašytas buvo.
Stengsiuos taisytis.

Pirmose temose buvo kalba apie naktines foto. tai ydedu keliata savo darbų.

user posted image

Noretusi arba simetrijos arba takelio pasibaigimo kazkuriame is trecdaliu susikirtimo tasku. Bandziau paeksperimentuoti;
user posted image
Atsakyti
Oi vis užmiršdavau pasakyti, kad Rsaulytės labai patinka miegelis wub.gif na neturiu tokios nuotraukos, nesu padariusi jokios gražaus miegelio nuotraukos verysad.gif
Ir aišku ta kur avatare buvo labai labai graži wub.gif

Va turiu tokią, dvi dienos mano sūneliui wub.gif apibrozdintas, bet tebūnie jis toks koks gimė.. viena pirmųjų mano nuotraukų apskritai, nors norėjau seniai geresnio fotoaparato, bet vaikelio gimimas buvo paskatinimu smile.gif
o daugiau ir nepavyko jo miegančio nufotografuot, vis kažkaip negerai gaudavosi...

user posted image
Atsakyti
Atsisveikinu su jumis iki lapkričio pradžios. Važiuoju tremtin (komandiruotėn) 3 savaitėm.
Atsakyti
wyshnia, portretukas nerealus thumbup.gif antra diena negaliu atsiziuret.
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 19, 00:20)
pasiziurejau, o tas linkas jau nebeveikia verysad.gif turiu kompe issaugota PS actions faila, manau jei persiusciau elektroniniu pastu, veiktu (cia klausimas sillwio ir kitiems, labiau siuose dalykuose nusimanantiems).  g.gif

ar jau bandei kam nors siusti? ar veikia? as taip pat noreciau (rsaulyte@yahoo.co.uk)
QUOTE(Sansara @ 2007 10 19, 13:16)
čia neblogas photoshopo būdų paversi foto jb palyginimas
paekspermentavau jau kelis. skirtumai akivaizdūs.

dekui, pasiskaitinesiu.. man irgi amziais problemos su j/b unsure.gif

pupeliuk, patinka tavo zuikis wub.gif taip kazkaip svariai, ramiai..
tik ratukas ir mano demesi traukia ax.gif

Elina, spalvota mergaite kur kas geriau. labiausiai man patinkanti tavo nuotrauka. is tu, kur maciau mirksiukas.gif

bite maja, o man ten patinka daug vandens. taip lyg atsveria ta grusti virsuj. ir dar toks grazus, spalvotas jisai smile.gif

QUOTE(valanda @ 2007 10 19, 20:33)
Man labai dziugu, kad Tu vel cia , rsaulyte

wub.gif aciu
QUOTE(valanda @ 2007 10 19, 20:33)
Noretusi arba simetrijos arba takelio pasibaigimo kazkuriame is trecdaliu susikirtimo tasku. Bandziau paeksperimentuoti;
user posted image

aha, tinka drinks_cheers.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 19, 20:35)
Va turiu tokią, dvi dienos mano sūneliui wub.gif

viena pirmuju nuotrauku? blink.gif o as jau buvau tikra, kad tu sena profesionale photo.gif na toks ispudis susidare.. ypatingai is sunelio nuotrauku. tokia ramybe man jos dvelkia..

sita irgi wub.gif

ir dekoju visiems uz pastabas mano zuikiui aciuks.gif ir pagyras smile.gif
Atsakyti
Oi kokie leliukai wub.gif Aš irgi greit turėsiu ir galėsiu maivytis lotuliukas.gif Ne kaip nuotraukos mane tokios nuotraukos žavi smile.gif

Silwio, lauksim šaunių nuotraukų drinks_cheers.gif
Rsaulyte lenkiu galvą 4u.gif
Atsakyti
Nujaunujau, Rsaulyte, prašom čia manęs negirti blush2.gif ne tiek jau daug mano nuotraukų matei, beviltiškų nededu, o tokių pilnas kompas cool.gif o bet to gi aš nieko daugiau ir neveikiu tik savo sūnelį fotografuoju lotuliukas.gif beje nematei mano variacijų ryškumo/neryškumo tema doh.gif kaip aš kankinausi su nekokybiškom nuotraukom.. o kiek visokių beidėjų nuotraukų doh.gif net nešneku..
Atsakyti
trumpam uzlekiau - busiu veliau smile.gif

QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 19, 21:15)
wyshnia, portretukas nerealus thumbup.gif  antra diena negaliu atsiziuret.

ar jau bandei kam nors siusti? ar veikia? as taip pat noreciau (rsaulyte@yahoo.co.uk)

aciukas 4u.gif
jau pabandziau tau issiusti 4u.gif paziurek, ar veiks, tai jei ka, issiusiu ir kitiems mirksiukas.gif
Atsakyti
Prisedau vel biggrin.gif

Bites Majos
Dubrovnikai! labai labai patiko, o va su ta kur atspindziai vandeny tai g.gif kazkas ni to - zodziu nieko naujo nepasakiau tongue.gif

Sansara, na neveikia as linkas, kur J/B. Nieko ten sustro, keicia lab color principu,ale vis jau paruosta tai gera pradzia puse darbo - po to jau pagal savo nuoziura pasitvarkyt galima. Pabandymui issiunciau rsaulytei (nes tik jos adresa gavau), jei veiks pas ja, galesiu visiems nusiust 4u.gif ir aciu uz nuoroda 4u.gif

Pupeliuk, matosi judejimas i prieki mirksiukas.gif labai zavinga maziaus nuotrauka wub.gif O ir poros dieneliu toooks grazutis wub.gif turiu ir as keleta miegeliu savo archyve, ale geda rodyt unsure.gif doh.gif

Papildyta:
Elina, pas tave irgi progresas matosi mirksiukas.gif As uz spalvota dukrytes foto 4u.gif Ir dar - bureja tu - vakar pasveikinai su pirmais zingsniukais, tai vakare pasileido ir pats zingsniuot pradejo ax.gif o man laimes bigsmile.gif

Gus, nebandziau triuksmo nuimt schmoll.gif o del kitko, tai pakalbesim, kai susitiksim tongue.gif

ir taip taip taip - rsaulytes zuikio miegelis wub.gif wub.gif wub.gif

Latoya - sveikit 4u.gif
Sillwio - tikiuosi ne i Kazachstana ir si kart nuotrauku bus biggrin.gif gero kelio 4u.gif
Valanda - buvau jau taves paigedus 4u.gif
Atsakyti
Laukimas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 20, 01:55)

Valanda - buvau jau taves paigedus 4u.gif

Oi, kaip malonu isgirsti;)

Metu apibarimui
user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(ciburaska @ 2007 10 20, 10:47)

Atrodo labai tvarkinga. Grazios spalvos. Tik galvoju ar tikrai tiek reikia kaires.... Imciau ir su kvadratinciau(apsirgau kvadratu blush2.gif ) Dar galvoju, kad butu gerai, jog zvilgsnis kazkur vestu. O jei neveda, tai tegu mums savo grozi parodo;)
Papildyta:
QUOTE(sillwio @ 2007 10 19, 22:09)
Atsisveikinu su jumis iki lapkričio pradžios. Važiuoju tremtin (komandiruotėn) 3 savaitėm.

Lauksim parvykstancio su gausiai pilna nuotrauku kisene;)
Atsakyti
Atspindys

user posted image
Papildyta:
Toks durnas klausimas. Aš nesuprantu kaip reikia taip nufotkinti, kad gautum tokį aukštą pastatą ir grindinį kartu? blush2.gif Man išeitų tik pusė aukščio, arba be grindinio blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 16, 01:50)
Juratele, kaip kazkas jau sake apie kito dalyvio foto "nedabrendau as dar tokiam menui" blush2.gif Todel nelabai...

mano atveju ten jokio meniško meno biggrin.gif nebuvo - tiesiog elementariausiai fotkinta..fotiką sukišus į lauko krosnelės vidų, o nuotraukoje matosi ta skylė ant kurios dedami puodai ir per ja matosi savadarbės krosnelės kaminas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 10 17, 20:11)
biškelį off topic nuotrauka  blush2.gif

unsure.gif
Atsakyti