Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

QUOTE(AVEDA @ 2007 10 19, 18:31)
Man nelabai norisi net ir savo nuotraukas deti i sia tema daugiau jei dalyviai skirstomi i vertingus ir nevertingus.  verysad.gif

ko tu klausai žmogaus, kuris iš viso nei vienos nuotraukos nėra parodęs mirksiukas.gif

vis dar pasiknaisioju po atostogų nuotraukas ax.gif laukiu kritikos bigsmile.gif

user posted image

Atsakyti
na atisprasau, jei ka izeidziau savo raganisku pasisakymu 4u.gif

o del kritikos... as visada sakiau ir sakysiu: kritika/komentarai yra gerai. Pagrista kritika yra dar geriau. Patarimai, jei jie galetu pagerinti darba yra super.
Bet reiketu ismokti ir priimti ta kritika, ivertinti ja, o jei yra reikalas - imti ir apginti savo darba!

Pupeliuk, lauksim griztant su naujais darbais! gero poilsio
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 19 spalio 2007 - 17:46
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 19, 18:42)
Elina, valio!! Man patinka,

karsta.gif jau maniau, kad niekas nepastebės bigsmile.gif

Va, spalvota

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 19 spalio 2007 - 18:05
Bitemaja, man vandeniaus per daug.. kirpčiau iki panoraminio formato ax.gif nu bet gražios tavo naktinės nuotraukos...

Desree, tai dar ne šį savaigalį.. o gaila rolleyes.gif jau taip laukiu nors trumpų trumpelyčių atostogų rolleyes.gif
Atsakyti
Ooo, vel aistros verda smile.gif

Elina, nepiktai as ten uzmeciau. Tiesa, pjovejo nuotrauka mane "kabina". smile.gif

Pupeliuk, saunu.

As bent jau pati sau nutariau, kad man zmones, vaikus fotografuoti paprasciausia ir lengviausia. Na dar gatvine fotografija megstu. O su peizazais man liudna biggrin.gif

Bite Maja, ankstesnes nuotraukos man labiau patiko. Pastarojoje man kazkaip kompozicija netinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 19, 19:04)

Elina, nepiktai as ten uzmeciau. Tiesa, pjovejo nuotrauka mane "kabina". smile.gif

Baik tu, mano tokia natūra, kad tik rykščių gavusi, išgirstu biggrin.gif . Vyrui aš atrodau bezbožna fotografė lotuliukas.gif , jis tik klausinėja ko man dar reikia fotogtafavimui biggrin.gif . Todėl pas jus ir sėdžiu kaip Marytė Melnikaitė. Tik čia daugelis mano "afigienų" nuotraukų gauna kritikos. O taip užmigčiau ant pjedestalo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 19, 19:00)
Bitemaja, man vandeniaus per daug.. kirpčiau iki panoraminio formato ax.gif nu bet gražios tavo naktinės nuotraukos...

dėkui 4u.gif man vanduo kažkaip kaip tik gražiai atrodė, todėl palikau daugiau g.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 19, 19:04)

Bite Maja, ankstesnes nuotraukos man labiau patiko. Pastarojoje man kazkaip kompozicija netinka g.gif

su kompozicija ir man kažkas ne taip g.gif kadravau keliai būdais, bet vis tiek kažkas ne taip.
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 10 19, 19:08)
Vyrui aš atrodau bezbožna fotografė lotuliukas.gif , jis tik klausinėja ko man dar reikia fotogtafavimui biggrin.gif . Todėl pas jus ir sėdžiu kaip Marytė Melnikaitė. Tik čia daugelis mano "afigienų" nuotraukų gauna kritikos. O taip užmigčiau ant pjedestalo smile.gif

kaip aš tau pavydžiu, o kad aš išgirsčiau tokius žodžius doh.gif o tai būna kreivas žvilgsnis ir "ar to tau tikrai reikia?" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 19, 18:42)
Bet nukirpus vėlgi pasikeistų nuotraukos aura, bet šiaip baldielinu, koks vaizdas thumbup.gif wub.gif gražu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 19, 19:08)
Baik tu, mano tokia natūra, kad tik rykščių gavusi, išgirstu biggrin.gif . Vyrui aš atrodau bezbožna fotografė lotuliukas.gif , jis tik klausinėja ko man dar reikia fotogtafavimui biggrin.gif . Todėl pas jus ir sėdžiu kaip Marytė Melnikaitė. Tik čia daugelis mano "afigienų" nuotraukų gauna kritikos. O taip užmigčiau ant pjedestalo smile.gif

pasiseke 4u.gif

buvom snd vilbroj bigsmile.gif issirinkom canon 400dbody+sigmos obj...ale reikia laukti iki 2dienio..numirsiu belaukdama doh.gif (nikonistai nesmerkit mirksiukas.gif tongue.gif )

zuvialia aciu uz kontakta, pasiskambinau, bet panasiai ten viskas gaunas, tik ilgiau laukti reik doh.gif o as nebeturiu kantrybes ax.gif

o mes vel sergam verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 18, 21:27)

swoon.gif vaje vaje wub.gif wub.gif Mrs,gal jau baigsi cia dejuot g.gif kurk greiciau su vyru fotostudija mirksiukas.gif biggrin.gif tu taip graziai fotografuoji wub.gif sia tavo nuotrauka,pas save kompe jau turiu tongue.gif tiesa,as gal cia i lankas nusnekesiu,bet ar nebandei dar nuiimt triuksmo nuo sios nuotraukos?arba mano kompas blogai rodo g.gif
Pupeliuk, thumbup.gif
RSaulyte,man mieliausia tavo foto kur mazius miega wub.gif ir kur avatare thumbup.gif tas sapnelis mane uzbure wub.gif
Elina,as pritariu vienam postui(pamirsau kas rase ax.gif )baik zaist su PS mirksiukas.gif
Latoya,geros naujienos ir sprendimas thumbup.gif pamatysi greit tas antradienis ateis mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki.
wyshnia nuostabiu nuostabiausiu nuostabiausiai!
Elina , pazanga akivaizdi. patiko mergytes spalvota foto.
Bitemaja, labai grazus atspalviai, taciau kazkas ne taip su komponavimu. Sunkiai ziurisi.
Papildyta:
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 19, 14:01)
Įkeliu šios dienos zuikio veiklos spintoje nuotrauką smile.gif Veiduko kruopšiai nevaliau, tik nuėmiau du ryškius spuogus, bet dėmelės liko, nesistengiau tobulai išvalyti, tik sumažianu kad taip nerėžtų akies smile.gif komentarai?

Man patinka. Gal apacioje tas kazkas trukdo. Bet siaip gan tvarkingas kadras.
Atsakyti
mane tai vyras nusodina dažnai lotuliukas.gif vejuosi kokias praskrendančias gulbes ar kokį rudeninį peizažiuką nutraukinėju. o jis man "na kam tu tas gulbes fotografuoji, gi visi jas fotografuoja" lotuliukas.gif aš pasijuntu kaip maišu trenkta, ale po to imu dairytis, ką čia tokio nutraukus ko kiti netraukia thumbup.gif (dar nedaug randu)
ale bajeris buvo geriausias prie jūros. labai patiko gaudyt bangas ant smėlio padėjus fotoaparatą. tokios aiškios su purslais gaunas bangelės. na vakare peržiūrim fotkes namelyje ir vis jūra, jūra, jūra... jau miegas pradėjo imt nuo tos jūros.. galiausiai supratau, kad tiek kadrų (kad ir superprafiltruotų ir atmetus 90proc) nei man įdomus, nei kam nors parodysi lotuliukas.gif nebent pagreitinus ir pridėjus garso kaip videofilmą rodyt blush2.gif tai kitą dieną jūrą kad ir kaip traukė, dairiaus kitur. žiūriu iš tų nuotraukų vyras daug atsirinko prie jam patinkančių. man tai geriausias pagyrimas blush2.gif

elina, man tavo dukriuko portretukas patinka. spalvotas turbūt labiau 4u.gif
tik rėmelis schmoll.gif kažkodėl jis vienoj pusėj su raudonais intarpais blush2.gif

rsaulyte, man irgi miegelis wub.gif pati gražiausia nuotraukytė. angeliukas baltais rūbeliais, atrodo taip miega pasakiškai wub.gif

bitėmaja, nekirpčiau nieko 4u.gif
Atsakyti