Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 19, 11:10)

Edvinai, plokščai tavo nuotrauka, ryškumo trūksta, o į j/b vertei spėju dėl triukšmų wink.gif kadras fainas, bet va suminėjau techninius minusus smile.gif

Ačiū už techninę pusę. O juodai balta buvo fotografuota, o neversta PS. Paprasčiausiai mažiukės j/b foto norėjom, o sūnaus kadras buvo atsitiktinis.

Edvinai, bandžiau taisyt tavo mažiuko nuotraukėlę blush2.gif ( norėjau kiek sumažinti triukšmą, paryškinti akutes ir bendrai foto)
Nepyk, bet man visai nepatinka.
Atsakyti
Ooo, Bitemaja, net netkreipiau dėmesio į tą juodą stulpą, galėčiau paklonuot, bet ai biggrin.gif

Uzuolaida, kad nieko per daug ypatingo ir nedariau - Capture NX konvertvaimas į jpg, WB korekcija, nes Auto kambary vis negerai būna, biški Levels, crop, sharpas internetui, PS valyti pora spuogų ir rėmeliai.. skirtumas nuo natūralios visai nedidelis smile.gif
Atsakyti
Pabusiu ragana biggrin.gif

jei ne Pupeliuko nuotrauka paskutiniame psl. pagalvociau kad ne i ta tema papuoliau smile.gif vietoj "mokomes fotografuoti" i "fotografuojame toliau" smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 16, 17:55)
Sveiki,
Dedu nuotraukytę komentaram biggrin.gif

Labai patinka thumbup.gif wub.gif I remelius ir ant sienos mirksiukas.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 16, 21:43)
Aveda, gal taip geriau? man atrodo geriau, bet gali būt kad ir nutaisiau į šoną, ir kažko lyg su šviesumu pridirbau smile.gif

user posted image

Aveda, man sis naturalesniu spalvu variantas labiau patinka, tik kaire puse siek tiek perkrauta, galetu nesimatyti kreslo gabalelio... O siaip super thumbup.gif . Kazkokia Kaledu nostalgija apeme wub.gif ax.gif

QUOTE(Elina @ 2007 10 17, 12:42)
Šiandien pas mus baigiamieji rudens darbai biggrin.gif . Kaip jums šita nuotrauka? unsure.gif

Idomiai. Tik as siek tiek is kaires apkirpciau...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 19 spalio 2007 - 15:44
QUOTE(Desiree @ 2007 10 19, 16:36)
Pabusiu ragana  biggrin.gif

jei ne Pupeliuko nuotrauka paskutiniame psl. pagalvociau kad ne i ta tema papuoliau smile.gif vietoj "mokomes fotografuoti" i "fotografuojame toliau" smile.gif
|Nu ir susireikšminimas. Žinai, aš tai kai neturiu kam ko pridurt išvis nekomentuoju ir ramu. Rašiau juk, kad tik idėją įmečiau, čia mažiausiai dedu nuotraukas komentavimui.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 19 spalio 2007 - 15:51
QUOTE(bite maja @ 2007 10 19, 07:52)
yra nuotraukų, kurios yra paprasčiausia neįdomios ir ten net nėra ką kritikuot.

Butent drinks_cheers.gif , o pagirti visada laiko negaila.

Ir dar: juokinga, kai tie kas kritikuoja, nesugeba savo nuotraukomis ne per nago juodyma prilygti toms, kurias kritikuoja. Iki kritikavimo daaugti reikia.
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 17, 20:06)
čia ankstesnioji

user posted image

Nezinau... man spalvota ir nekarpyta zymiai geriau ziurisi... Gal siek tiek primazinciau erdves is abieju sonu g.gif

QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 10 17, 20:23)
Sveiki visi, labai norėčiau būti priimtas į fotografų būrį. Turime CANON EOS 400D su kit 18-55mm objektyvu. Jau nemažai perskaičiau ankstesnių temų ir kaiko išmokau. taigi stengsiuos būti aktyvus ir pasidalinti savo darbais.  smile.gif

Sveikas prisijunges ir laukiam nuotrauku rolleyes.gif

QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 10 18, 05:20)
Nesivaidena, tai aš tik tada taip ir neysivaževau o ir aparatas kitas parašytas buvo.
Stengsiuos taisytis.

Pirmose temose buvo kalba apie naktines foto. tai ydedu keliata savo darbų.

user posted image
Pakomentuokit
Ačiū

Pirmoji foto uzkabino, bet man noretusi kitokio kadravimo nes desineje demesi blasko ir i aleja sukoncentruoti demesi trukdo zydra vitrina. Apkarpyciau taip:
user posted image
Man asmeniskai nesinori, kad aleja butu simetriska...

Antroji foto nekabina.
Atsakyti
Dar vienas bandymas cool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 19, 12:51)
Del pagristos kritikos ar ne. As kartais ziuriu i pacia nuostabiausia idealia techniskai ir t.t. nuotrauka - ir pritruksta zodziu mintims isreiksti. Na ir parasau - grazu.  Tas pats ir prie nepatinkanciu. Na buna, neuzkabina nuotrauka ir tiek. o kas neuzkabina, kodel - nesupranti.

Pritariu drinks_cheers.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 19, 13:01)

Dar viena puiki tavo nuotrauka thumbup.gif

I wyshnios vysniuka as irgi vis sugriztu pasigrozeti wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 18, 09:06)
Aveda, gražus sūnelis tavo. Erdvės tikrai per daug, o ir berniukas lb į šoną nustumtas sad.gif ir kepurė nukirsta..
Karpyčiau gal taip g.gif
user posted image

AVEDA, man graziau toks kadravimas

QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 18, 14:39)
idedu kelias saviskio nuotraukeles. lauksiu komentaru. paciai neiseina objektyviai vertint.. smegenai kazkaip ne taip veikia

Pirmojoje kazko norisi g.gif Gal taip taisyciau
user posted image
Kitos man patinka thumbup.gif wub.gif Labai patinka.

QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 10 18, 20:27)
Gražus ir šiltas ruduo
Brolis ir sesuo
Papildyta:

4u.gif  bigsmile.gif  Kitą karta pastatysiu ant ISO100, ir tada matysim kas gausis.

Gražus ir šiltas ruduo labai buvo panasi kazkieno foto apie pertekliu ir nepritekliu rolleyes.gif
Brolis ir sesuo kadruociau taip, kad kadre butu kuo daugiau vaiku. Noretusi dukrytes gyvesnio zvilgsnio. Kai darai grupines foto, reikia daryti kelis tos pacios foto dublius. Tada nors vienoje visi bus tokie, kokius nori juosmatyti
user posted image
Dukrytes foto per tamsi.
Su suniu irgi... Arba daryciau sviesesne arba palikciau tik juodus siluetus ir vel kadravimas...
Papildyta:
Edvino naktinio Kauno foto taisyciauuser posted image
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 18, 21:27)

wub.gif grazu thumbup.gif Labai
Atsakyti
Ir dar: juokinga, kai tie kas kritikuoja, nesugeba savo nuotraukomis ne per nago juodyma prilygti toms, kurias kritikuoja. Iki kritikavimo daaugti reikia.

o tai cia yra autoriteto komisija kuri nustato kas turi teise kritikuot/patart...ar atsiunciama i az kada pasieki ta lygi?? g.gif
Nors ir fotografija hobis o ne pragyvenimas zmogaus, nereiskia kad sis zmogus nenusimanantis uztektinai kad konstruktyviai pakomentuotu. Daznai taip buna kad nors ir esi daug pasiskaicius apie fotografija, daug domiesi, studijuoji profesonalu darbus, ir zinai kodel ta nuotrauka tokia puiki, bet paciai nevisada iseina realizuot ta ka pati nori nufotkinti.
Va pavyzd. vienam anglu foto forume viena parase nuoroda savo foto-bizniuko ir sako"esu depresijoj, jau keli menesiai jokios naujos klienturos". Visi atsake panasiai: " neliudek, smakras i dangu, grazios nuotraukos, irt.t", o apsilankius jos svetainej iskart buvo aisku kodel jos bizniukas nekruta. Tai mano nuomone gal nieko verta todel kad as nepragyvenu is savo nuotrauku?

Man nelabai norisi net ir savo nuotraukas deti i sia tema daugiau jei dalyviai skirstomi i vertingus ir nevertingus. verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 19 spalio 2007 - 17:32
Edvinai, jei fotografuoji ne į juostą, o nustatęs skaitmeniniam aparate j/b funkciją, tai tas pats, kas kompe spalvotą nuotrauką padaryti Desaturate, taigi nesiskaito už teisingą j/b fotografiją smile.gif teisinga j/b fotografija yra į j/b juostą arba "atkalus akį" vertimas programiškai, tačiau biški dar ir prie to padirbant wink.gif

Elina, valio!! Man patinka, na tik norėčiau spalvotos ax.gif (čia jau ant manęs nepyk, bet vis zysiu dėl to tavo j/b cool.gif )

Nu klausykit, gal pradedu progresuot biggrin.gif apsipatenkinau visa biggrin.gif o jei rimtai, tai noro atsirado imt aparatą į rankas rolleyes.gif ir dar iš fotolamos imsiu juostinį Nikoną pažaidimui j/b ax.gif tik kad modeliai aplink vis tie patys, tai siužetas tas pats doh.gif bet po kito savaitgalio tikiuosi pateikti įdomesnių nuotraukų, nes išvažiuojam keliom dienom pailsėt... nesakau kur, nes jei netyčia nuotraukų nesigaus, tai gėda nebus cool.gif
ai dar syki pažiūrėjau savo nuotrauką, tas ratukas tikrai krenta į akis.. nu bet specialiai jį palikau, kad būtų aišku kur jis ten įlindęs biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 19, 18:31)
Man nelabai norisi net ir savo nuotraukas deti i sia tema daugiau jei dalyviai skirstomi i vertingus ir nevertingus.  verysad.gif

Tai vat kad čia nieks nieko neskirsto 4u.gif visad visi komentuoja ir valio!! nes kaip sakai, galima būt daug nuotraukų žiūrėjus, skaičius ir panašiai, pačiai to įgyvendint nepavyksta, bet visuomet gali kitam pasakyti, kas nuotraukoje tarkim negerai/taisytina.. taigi nereik čia kreipti dėmesio į kai kuriuos postus manau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 19 spalio 2007 - 17:43