Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 19, 12:01)
o ir tavo sendinimas nelabai 4u.gif

O taip?

user posted image
Atsakyti
reiktų šiaip grįžti prie temos apie vertimą į jb... žiūriu čia daugumai problema vis tiek išlieka... g.gif
aš irgi kas kartą kažką buriu, bet tikrai neišgaunu nei 60 proc to norimo kontrasto, juodumo ir t.t. blush2.gif
čia neblogas photoshopo būdų paversi foto jb palyginimas
paekspermentavau jau kelis. skirtumai akivaizdūs.
aš tai laukiu wyshnios varianto paversti į jb paslapties atskleidimo ax.gif
o Desree aš maniau į juostą fotografuoja, dėl to toks kontrastas blush2.gif

elina, tokia nei spalvota, nei jb nuotrauka man (rusiškai išsireikšiu) "ni ryba, ni miaso" (nei žuvis, nei mėsa). nei spalvota, nei juodai balta... blush2.gif kur ciucis žiovauja, man simpatiška, tik labai trūksta erdvės viršuje nors minimaliai 4u.gif

edvinai, vaikis su burnoj šakute - liuks nuotaika. tik nuotrauka laaaabai jau nupilkėjusi, apsitriukšmavusi... manau padirbėjus galima gana puikų sūnelio portretuką išspausti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 19 spalio 2007 - 12:17
Sveiki
Man jau lomkės prasidėjo, visą sav neturiu laiko fotiko į rankas paimti doh.gif Ir įtariu, ateinančias dvi taip pat ne kas bus...

Po 8 m pertraukos pradėsiu dirbti, dėstyt (kas yra visai ne mano natūrai, ale pabandysiu) kompiut. raštingumo pagrindus ... Tai pasiruošimai, treniravimaisi... Žodžiu, užsikasusi doh.gif

Perskaitau, ale jau nespėju komentuoti, nepadarysiu ND... Na, bet įsivažiuosiu ir atsigriebsiu ax.gif
Sėkmės 4u.gif
Atsakyti
Manau Edvinas turejo omeny apie ta kritika, kad jam noretusi labiau PAGRISTOS kritikos, o ne siaip "nepatinka" ir neaisku kas nepatinka.

QUOTE(Elina @ 2007 10 19, 10:58)
Čia jis nepyksta biggrin.gif , žiovauja ( visuomet žiovauja, kai jį fotkinu doh.gif ).

Kai suo ziovauja (ne po miego) reiskia jis yra nepatenkintas, kazkas jam yra nemalonu, jaucia diskomforta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Labradoriukė: 19 spalio 2007 - 12:45
Sansara, as juosteliniu mazai parodau. Labai letas tas procesas ir dabar kiek sustojes. Vis neapsisprendziam kur chemikalus bei dydintuva deti, kad mazius neprieitu.

Del pagristos kritikos ar ne. As kartais ziuriu i pacia nuostabiausia idealia techniskai ir t.t. nuotrauka - ir pritruksta zodziu mintims isreiksti. Na ir parasau - grazu. Tas pats ir prie nepatinkanciu. Na buna, neuzkabina nuotrauka ir tiek. o kas neuzkabina, kodel - nesupranti.
Atsakyti
Įkeliu šios dienos zuikio veiklos spintoje nuotrauką smile.gif Veiduko kruopšiai nevaliau, tik nuėmiau du ryškius spuogus, bet dėmelės liko, nesistengiau tobulai išvalyti, tik sumažianu kad taip nerėžtų akies smile.gif komentarai?

user posted image

Kai yra ką taisyt nuotraukoje, pasako manau daugelis, o kai ji apskritai nepatraukia akies, tai net nėra ką apie ją pasakyti, kokia tad kritika gali būti?

tiesa, seniai pasigedau Labradoriukės nuotraukų ax.gif kaipgi tau sekasi? mokslai prasidėjo?
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 10 19, 12:36)

Elina, man nelabai... kaip jau Sansara sakė, aš taip pat mėgstu - arba j/b /arba spalvota, nieko ten tarpinio ax.gif bet mano toks skonis, skoniai gali skirtis mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 19 spalio 2007 - 12:59
Pupeliuk wub.gif Gal tik tas ratukas apcioje siek tiek zvilgsni atitraukia. Bet cia jau kabinejimaisi lotuliukas.gif Papasakok, ka darei PSe nuotraukai.

O as rusi ka tik tvarkiau. Kai kas pora metu kraustomes, tai ir slamsto prisirenka. Ir dar radau pol filtra thumbup.gif is vyro priessantuokiniu laiku. Lauksiu saules ir begsiu bandyti.

Elina, baik tu tomis spalvomis zaisti. Verciau bandyk fotoaparata perprasti. Jei tiek laiko tam skirtum, kiek PSui skiri, tai ir nuotraukos butu geresnes 4u.gif

Labradoriuke, laukiam pacios nuotrauku 4u.gif

Begu zuikio is darzelio pasiimti.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 19, 14:01)
Įkeliu šios dienos zuikio veiklos spintoje nuotrauką smile.gif Veiduko kruopšiai nevaliau, tik nuėmiau du ryškius spuogus, bet dėmelės liko, nesistengiau tobulai išvalyti, tik sumažianu kad taip nerėžtų akies smile.gif komentarai?

man nepatinka tas juodas brūkšnys, augantis tiesiai iš galvos ax.gif ir dar tas ratukas dėmesį blaško g.gif bet šiaip nuotrauka patinka thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 19, 14:20)
Elina, baik tu tomis spalvomis zaisti. Verciau bandyk fotoaparata perprasti. Jei tiek laiko tam skirtum, kiek PSui skiri, tai ir nuotraukos butu geresnes 4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 19, 14:20)
tai ir nuotraukos butu geresnes 4u.gif

unsure.gif maniau, kad šunelio nuotraukos pakankamai vykusios verysad.gif
Atsakyti
Ai merginos, kad dabar brandinu idejas kolkas galvoje smile.gif Fotografuoju tik i savo albuma, nemanau, kad beverta cia ir parodyt kazka. Juo labiau, jei man tos nuotraukos pusetinos - tai kazin ar jum jos pasirodys geresnes smile.gif
Galit paziuret, susikuriau savo puslapiuka: www.fotografija.vhost.lt
O mokslai uz 2 sav prasides rolleyes.gif
Atsakyti
Čia mano atspindys wink.gif

user posted image
Atsakyti
Čia labai senos nuotraukos, net nekritikuotinos, nes tik pykšt pokšt buvo, bet į temą atspindžiai, tiesiog man patinka, kad galima kažkaip įdomiai sugalvot, kad atsispindėtų pro automobilio stiklą. Gal kas pabandys pažaist smile.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Abo: 19 spalio 2007 - 14:53