Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

QUOTE(Extremadura @ 2007 10 18, 20:56)
Nuotraukos fantastiskos. Man irgi labai patinka. Suprantu, kad cia madinga pasakyti kanors, tipo, kritikuojancio, bet vistiek geros.

nesupratau blink.gif

Papildyta:
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 10 18, 21:07)
4u.gif balionas tau už tai. dažnai kritika buna nepagrysta, dėl to manau reikia pakritikavus parašyti ir svarų patarimą. Nes kitaip tas žmogus kuri kritikuoji negalės tobulėti.

prašyčiau parodyt, nors vieną nepagrįstos kritikos pavyzdį g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 17, 09:45)

pirmos nuotraukos dangus įdomus, bet buvo galima kaip nors įdomiau nufotkint. visos kitos nea  schmoll.gif

kad kitaip nelabai imanoma buvo, cia geriausias variantas ka isejo padaryt is vaziuojancios masinos blush2.gif

QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 10 18, 20:40)
Dar keletas tos serijos foto.

pirmojoj lempa labai kliuna, o antroji kazkodel nesiziuri, man pvz zibintas kaireje kliuna, labai jau ryskus jis ax.gif

QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 10 18, 21:20)
Dar keletas foto

šeimininko belaukiant
sitos kirpciau desine puse, mazdaug taip:
user posted image
o gal ir kaires truputi g.gif

QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 10 18, 20:40)
mūsų mažoji

labai grazi mergyte wub.gif is pradziu norejosi sviesesnes nuotraukos, bet sviesesne visai kitaip ziurisi g.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamboooocha @ 2007 10 18, 21:48)
pirmojoj lempa labai kliuna, o antroji kazkodel nesiziuri, man pvz zibintas kaireje kliuna, labai jau ryskus jis  ax.gif

O tai gal galite patarti ka daryti kad žibintai nesigautų tokie ryškūs?
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 18, 20:38)
nesupratau  blink.gif

biggrin.gif nesistenk - ne per seniausiai si persona man patare gert maziau, kad nenusisnekeciau blink.gif doh.gif lotuliukas.gif

o tai, kad mes reiskiam savo nuomone, cia iprasta... yra kitas skyrelis - ''ka matau, ta fotografuoju'' ten madinga girti visas nuotraukas unsure.gif jei ka biggrin.gif
Atsakyti
Edvinai daug kas jau pasakyta apie tavo nuotraukas kur drinks_cheers.gif .
--Su vaikiuku nespalvuota nuotrauka: veida reikejo pagauti pasukta i langa kad matytusi sviesos atspindziai...be ju akys visad atrodo "numire"...isvis, per tamsi. Dar nepatinka kad burnyte kaldrytes uzdengta.
--Rudens medziai:nieko idomaus nepavaizduoji. Truksta kazko skirtingo, gal nors vieno raudono medzio...tokia nuotrauka bent kas nepagalvojant gali nutraukt.

--su abiem vaikuciais: fonas trukdo vaizda, per daug marga...galetu but vienspalvis kad demesi labiau pakreiptu i vaiku veidukus.
Atsakyti
Kai kurie jau matet sia nuotrauka biggrin.gif
Idedu cia, kritikai bigsmile.gif ypac del kompozicijos, kuria vis dar tikiuosi prisijaukinti biggrin.gif

Ups...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 10 18, 19:21)
ai, susinervinau aš su savo nuotraukom... reik turbūt padėt fotiką savaitei ir kompo folderiams passw kurio nežinočiau uždėt.   lotuliukas.gif kažkokia jautri paskutinėm dienom, turbūt vairavimas nervus gadina...  blush2.gif

uzrakink ir mano folderius lotuliukas.gif
turiu 2 juosteles uzbaigtas, spirgu kaip noriu pamatyti kas gavosi, bet isryskinti laiko nera... o apie spausdinima kol kas pamirst galiu - dar nesumastem kur naujame bute didyntuva statysim.

Wysnia -as dar kart kvadratini varianta tik pasiulyti galiu smile.gif o siaip laaaaaaaaaaabai zavinga nuotrauka ir vaikutis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 18 spalio 2007 - 21:31
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 10 18, 20:57)
O tai gal galite patarti ka daryti kad žibintai nesigautų tokie ryškūs?

Naudotis ekspokorekcija.

QUOTE(wyshnia @ 2007 10 18, 21:27)
Idedu cia, kritikai bigsmile.gif ypac del kompozicijos, kuria vis dar tikiuosi prisijaukinti biggrin.gif

Matėm smile.gif Komentarų šį kartą nebus, viskas puiku.
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 18, 21:27)

O ten tie kryziukai akyse - tau cia taip naturaliai gavosi? g.gif
Kompozicija - be priekaistu (mano akimis).
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 18, 22:27)

Ups...
user posted image

As nemaciau g.gif Nuotrauka be zodziu wub.gif wub.gif wub.gif 4u.gif Negaliu akiu atitraukti.
Gal isduosi paslapti ir parasysi nustatymus bei kas daryta nuotraukai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 18, 23:27)

Ups...

kairej pusej truksta 0,5mm ausytes, o siaip, man viskas SUPER. Ir rimtai, kryziukai akyse bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 18, 22:27)

pakirpčiau apačią beveik iki riešo, ir pritariu dėl ausytės. Šiaip labai gerai žiūrisi. šaunuolė 4u.gif
Atsakyti