Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

QUOTE(californiagirl @ 2007 10 10, 08:03)
Turiu keleta portretu kritikai ax.gif  Laikiau laikiau keleta dienu, man vis dar limpa, (bet gal tik kaip mamai biggrin.gif ), todel noriu suzinoti ir kitu nuomone ax.gif

labiausiai patiko pirma nuotrauka thumbup.gif . bet sutinku su Sillwio dėl ryškumo zonos. dėl antros ir sutinku su Sillwio. o trečia man patiko. antras planas man kažkaip nemaišo g.gif
pati kovoju su tuo antru planu unsure.gif . gerai buvo, kai remontas buvo tik padarytas ir baldų nebuvo. tada nieks nemaišė doh.gif
Atsakyti
Ačiū už suteiktą slaptažodį ir už tai jums dar vienas portretukas smile.gif 4u.gif 4u.gif Žinau savo klaidas, bet šitas modelis labai jau nenustygstantis vietoje, tai tas kadras dar visai vykęs mano manymu ax.gif
user posted image
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

turbut pirma karta toks vienareiksmiskas nd nugaletojas thumbup.gif sveikinu thumbup.gif laukiu temos mirksiukas.gif

sikarta neisejo sudalyvauti, nors bandymu buvo doh.gif

cagirl ir as matau kad akyte nuplaukus, bet uztat labai linksmas vaikis thumbup.gif antroj isvis super israiska, ir klaidu nematau jokiu, o paskutinej koks rimtumas, fonas ir man netrukdo visai smile.gif

Vilika - ui koks zveris smile.gif gal kiek suspaustas.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 09, 22:06)
aš kaip ir Bitemaja su katinais, vėl savo šunį rodau biggrin.gif šį kartą rudenininio miško peizaže smile.gif
1) Ši atrodo biški per žalia unsure.gif

šunėkas tai žavingas, bet gal reiktų apkarpyt gerokai. šiaip gali geriau tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilika @ 2007 10 10, 08:45)
Ačiū už suteiktą slaptažodį ir už tai jums dar vienas portretukas  smile.gif  4u.gif  4u.gif  Žinau savo klaidas, bet šitas modelis labai jau nenustygstantis vietoje, tai tas kadras dar visai vykęs mano manymu  ax.gif

irgi fotogeniškas padaras lotuliukas.gif tu jo patykok ant žemės kur nors. man ta ranka nelabai patinka g.gif
Papildyta:
QUOTE(valanda @ 2007 10 09, 21:36)
Nori spalvu? Imk. Ir sviesiu ir niuriu smile.gif)

pirmos nuotraukos nebematau.
antroji šiaip būtų visai nieko, bet per tamsi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 10, 09:30)
irgi fotogeniškas padaras  lotuliukas.gif tu jo patykok ant žemės kur nors. man ta ranka nelabai patinka  g.gif

Man ta ranka visai nepatinka, bet kad nelaikant nelabai įamonoma jį pagauti. Šeškai labai labai judrūs ir ramūs būna tik kai miega. O prabudęs visą laiką laksto, šokinėja ir dūksta. Taip kad tykojimas ant žemės nelabai padės unsure.gif Galvojau nebent nukirpti tą ranką ir palikti tik snukutį, bet tada jau labai suspaustas bus g.gif
californiagirl labai patiko pirmas portretukas wub.gif Labai gražu thumbup.gif Antroje norėtųsi, kad veidukas lygesnis būtų, bet veiduko išraiška tai super ax.gif O trečia irgi labai miela, man asmeniškai fonas neužkliuvo. Mačiau, kad klausei patarimo kaip pablurinti, tai aš tą darau su PS: apvedu vietą, kurią noriu noriu pataisyti ir tada filtre---blure--guasion blure. Gal nelabai tiksliai užrašiau pavadinimus, nes anglų kalbos nemoku, o darbe neturiu PS ir negaliu pažiūrėti kaip jie rašosi.
Atsakyti
Labas rytas visiems 4u.gif

Sillwio, saunus kadrai NDuose! Galu jau ur nauja tema galvoti. smile.gif

Idedu greitai "Du neiskiriamus draugus" ir begu dirbti:

user posted image
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 10, 07:03)

Turiu keleta portretu kritikai ax.gif

pirma ir antra thumbup.gif
tik pirmoje reik kirpti ta stulpa ar siena.
antroje veiduka kazkaip palyginti gal.

trecia nzn, bent man tai nieko ipatingo.
Papildyta:
QUOTE(Vilika @ 2007 10 10, 07:45)
Ačiū už suteiktą slaptažodį ir už tai jums dar vienas portretukas  smile.gif  4u.gif  4u.gif  Žinau savo klaidas, bet šitas modelis labai jau nenustygstantis vietoje, tai tas kadras dar visai vykęs mano manymu  ax.gif

pabandyk nuimti spalvas, arba palikti tik liezuvi raudona. na kazka suzaisti su spalvomis, manau graziau atrodytu
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 10, 10:41)
Idedu greitai "Du neiskiriamus draugus" ir begu dirbti:

man patinka thumbup.gif bet jei gerai įžiūriu, fokusas į vieną akį g.gif dar labai patinka spalvos - ir fonas, ir drabužiai, ir akys, ir plaukai labai susiderinę biggrin.gif žavus tavo vaikis mirksiukas.gif

netyčia radau labai neblogą saitą su knygom apie foto. kiek jis vertingas, nežinau. ką tik radau, tai skubu su jumis dalintis biggrin.gif

http://fotoknigi.org/
Atsakyti
Nu koks fainuolis Uzuolaidos raudonplaukis biggrin.gif . Ir "draugas" tokios pat spalvos. Labai fotogeniškas vaikiukas thumbup.gif
Atsakyti
Uzuolaida, super nuotraukyte gavosi smile.gif Man, kaip ir visiems patinka spalvos smile.gif poza, ir fokusas atrodo abiejose akyse.
Atsakyti
čia mano portretukas rolleyes.gif . Kol kas nepavyksta toks tobulas ryškumas kaip pas jus ( ISQ 100, TV, 1/100) ( žaidžiau su PS spalvomis smile.gif. Bndžiau "sendinti" nuotrauką )

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 10 spalio 2007 - 13:49