Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

aciu, Desiree

miegeli pabandziau kvadratu - patiko thumbup.gif
o tas zaisliukas, sakai, nelabai g.gif nukarpiau viska, kas dar virsuj matesi. ant ko jis kaba.. bardakelis ten toks buvo. nebesugalvojau, kaip kitaip cia galima.
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 10 18, 16:18)

isdrisau nagus prikist ax.gif unsure.gif

user posted image

Atsakyti
turėjau dar tokį variantą. bet man norėjosi juodumą išlaikyt, nenuklystant į mėlynumą... g.gif rsaulyte, tavo tarpinis gavos 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 18 spalio 2007 - 16:06
QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 18, 09:28)
pirmoj ir man simetrijos norisi mirksiukas.gif
o antra visai nekabina schmoll.gif  tamsu,  fontanelis vos iziurimas, sviesos labai spigina.. kazkaip kitaip cia reiketu  g.gif

Dėkui už komentarus. bet malonu būtų gauti ir patarimą - kaip "kažkaip kitaip".
Pirmoj simetrijos ir nesiruošiau parodyti. ir ka turite uomenyje sumažinti foto iki reikiamo dydžio g.gif, ar kad skaitant forumą nereiktų ekrano stumdyti į kaire ir i dešinę?.

Dar keletas tos serijos foto.
user posted image

user posted image
Atsakyti
Dar keletas foto

šeimininko belaukiant
user posted image

mūsų mažoji
user posted image

lauksiu komentarų.
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 18, 15:39)
idedu kelias saviskio nuotraukeles. lauksiu komentaru. paciai neiseina objektyviai vertint.. smegenai kazkaip ne taip veikia

cia man truksta galvytes, rankytes kitos, ir tas baltas po galva trukdo g.gif
o vis tiek patinka blush2.gif

pritariu Desiree komentarams mirksiukas.gif su tuo žaisliuku kažkas tikrai ne taip g.gif o gražiausia man antroji nuotrauka wub.gif nors ir trečia, ir paskutinė irgi labai patinka thumbup.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 10 18, 16:18)

rsaulytės variantas geresnis. bet šiaip nuotrauka patinka ax.gif

QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 10 18, 19:40)
Dėkui už komentarus. bet malonu būtų gauti ir patarimą - kaip "kažkaip kitaip".
Pirmoj simetrijos ir nesiruošiau parodyti. ir ka turite uomenyje sumažinti foto iki reikiamo dydžio g.gif, ar kad skaitant forumą nereiktų ekrano stumdyti į kaire ir i dešinę?.

dėl dydžio tą ir turėjau omenyje mirksiukas.gif dabar viskas puikiai.
dabar dėl nuotraukų. pirmoj man labai kliūna ta lempa. labai jau ji plieskia į akis. apačią gal galima būtų nukirpt ax.gif o antroj, manau, kad reikėjo gal šiek tiek labiau į šoną paeit. ir man trūksta švarumo, ir spalvos tokios prigesintos. norisi tokių ryškesnių gal g.gif
Papildyta:
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 10 18, 20:20)
Dar keletas foto

su šuniu gal pabandyt nukirpt dešinę pusę su tuo vazonu g.gif
o jūsų mažoji tai labai žavinga. tik reiktų pašviesint veidą ax.gif
Atsakyti
Pašviesinus nebutu tokia paslaptinga.
dėkui už komentarus. o, tai kaip nufotkint kad naktinės foto švaresnės būtų, stengtis sumažint ISO? ar dar kas nors?

PS. foto dedu visai nekoreguotas, nebent apkirptas. taigi galite pakoreguoti ir parodyti kas gali gautis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edvinas0613: 18 spalio 2007 - 19:37
rodau dar vieną eilinę Dubroviko gatvelę ax.gif
kairėj pusėj buvo tokie vamzdžiai, kuriuos nukirpau. dabar žiūriu ir galvoju, kad gal persistengiau šiek tiek, kaip manot?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 18, 14:39)
o vis tiek patinka blush2.gif

Nuotraukos fantastiskos. Man irgi labai patinka. Suprantu, kad cia madinga pasakyti kanors, tipo, kritikuojancio, bet vistiek geros.
Atsakyti
QUOTE(Extremadura @ 2007 10 18, 20:56)
Nuotraukos fantastiskos. Man irgi labai patinka. Suprantu, kad cia madinga pasakyti kanors, tipo, kritikuojancio, bet vistiek geros.

4u.gif balionas tau už tai. dažnai kritika buna nepagrysta, dėl to manau reikia pakritikavus parašyti ir svarų patarimą. Nes kitaip tas žmogus kuri kritikuoji negalės tobulėti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edvinas0613: 18 spalio 2007 - 20:10
QUOTE(Extremadura @ 2007 10 18, 19:56)

Ne kritikuojančio, o pamokančio ir ne madinga, o būtina tongue.gif
Atsakyti
Edvinai, naktį nebūtina statyt didesnį ISO, nes vis tiek su stovu ar kur padėjęs nujudamai fotoaparatą fotografuoji, tai tau jokio skirtumo išlaikymas 10 s ar 50 s tampa... mirksiukas.gif statyk kuo mažesnį. palaukt teks truputį ilgiau, bet rezultatai netriukšmaus 4u.gif

ai, susinervinau aš su savo nuotraukom... reik turbūt padėt fotiką savaitei ir kompo folderiams passw kurio nežinočiau uždėt. lotuliukas.gif kažkokia jautri paskutinėm dienom, turbūt vairavimas nervus gadina... blush2.gif
Atsakyti
Gražus ir šiltas ruduo
user posted image

Brolis ir sesuo
user posted image

Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 10 18, 21:21)
Edvinai, naktį nebūtina statyt didesnį ISO, nes vis tiek su stovu ar kur padėjęs nujudamai fotoaparatą fotografuoji, tai tau jokio skirtumo išlaikymas 10 s ar 50 s tampa...  mirksiukas.gif statyk kuo mažesnį. palaukt teks truputį ilgiau, bet rezultatai netriukšmaus  4u.gif

4u.gif bigsmile.gif Kitą karta pastatysiu ant ISO100, ir tada matysim kas gausis.
Atsakyti