Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

QUOTE(fotolama @ 2007 10 18, 10:35)
Ačiū, nors aš pats nemanau, kad tos nuotraukos nėra tiek pagyrų vertos.
Tu čia klausi apie Fotošopo skriptą, dedantį rėmelius?
Jei apie tai, tai aš nenorėčiau jo taip nelegaliai platinti. Nors aš nesu šventasis ir naudoju  pavogtą didelių korporacijų (tokių kaip Microsoft ar Adobe) programinę įrangą  blush2.gif, bet tas skriptas yra parašytas eilinio žmogaus ir aš nenorėčiau jo apvaginėti. Kainuoja tas skriptas $10, nusipirkti galima iš čia.

drinks_cheers.gif

QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 18, 10:36)
na, man megztukas ir veidukas ten tikrai pilki atrodo..

o gal as cia per daug savo stilium.. ryskiai ir spalvingai unsure.gif 
todel nesigincysiu 4u.gif

gincykis gincykis 4u.gif gince gimsta tiesa drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 10 18, 11:46)
ar jums ši nuotrauka patinka taip pat, kaip ir man?  lotuliukas.gif tiesiog mane žavi tie raudoni tonai visoje nuotraukoje. nors žinau, kad dangaus lopinėliai ir persišvietę...  blush2.gif bet bijau, kad galiu būt neobjektyvi savo "kūriniams"  ax.gif
user posted image

Na, tokiose nuotraukose tokių dangaus lopinėlių neišvengsi, bet jie ir netrukdo, netgi pagyvina nuotrauką. Bet man kliūna kitas dalykas: raudona spalva išdegusi, uogos į viena susiliejusios. Pabandyk mažinti raudono kanalo spalvingumą, intensyvumą.

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 10 18, 11:57)
Fotoloamos pirma nuotrauka labai grazi. Antra - taip pat, bet buvau tikra, kad is komentavusiu kam nors uzklius judanti rankyte (paprastai kitu nuotraukose tai akcentuojama, kaip klaida)... Neuzkliuvo... Kodel? Ar tokia buvo nuotraukos mintis ir cia gerai ziurisi, ar ....?
Tikrai noreciau  suzinot, nes regis, jau nieko nebesuprantu...    verysad.gif  verysad.gif

Toje nuotraukoje Gabija mojuoja ir man ta judanti ranka kaip tik labai gerai žiūrisi: priduoda nuotraukai dinamikos, žaismingumo.
Atsakyti
Man šviesesnės nuotraukos irgi mieliau žiūrisi wink.gif

Jetau, kaip aš noriu tų rėmų bigsmile.gif

Shapokliaka, matėm tą judančią ranką, juk rašiau, kad moju Gabijai atgal. Tiesiog ji šiuo atveju man nekliūna. mirksiukas.gif

Rsaulyte, kokia ten geltona gėlė? bigsmile.gif lb graži nuotrauka, ačiū aciuks.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 18 spalio 2007 - 11:14
Fotolama - nuotaikingos nuotraukeles, tik man asmeniskai kiek kontrasto stinga.
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 10 18, 10:46)
ar jums ši nuotrauka patinka taip pat, kaip ir man?  lotuliukas.gif tiesiog mane žavi tie raudoni tonai visoje nuotraukoje. nors žinau, kad dangaus lopinėliai ir persišvietę...  blush2.gif bet bijau, kad galiu būt neobjektyvi savo "kūriniams"  ax.gif
user posted image

man kazkaip uogos kaip uogienej susiklijavusios blush2.gif noretusi gal astrumo g.gif

QUOTE(Sapokliaka @ 2007 10 18, 10:57)
Fotoloamos pirma nuotrauka labai grazi. Antra - taip pat, bet buvau tikra, kad is komentavusiu kam nors uzklius judanti rankyte (paprastai kitu nuotraukose tai akcentuojama, kaip klaida)... Neuzkliuvo... Kodel? Ar tokia buvo nuotraukos mintis ir cia gerai ziurisi, ar ....?
Tikrai noreciau  suzinot, nes regis, jau nieko nebesuprantu...    verysad.gif  verysad.gif

g.gif klaida butu, jei ryskumo nebutu, fokusas ne ten pagautas, o cia viskas vietoj, tik matai, kaip mergaite ''labas'' mojuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 18, 12:11)
Rsaulyte, kokia ten geltona gėlė?  bigsmile.gif lb graži nuotrauka, ačiū aciuks.gif

taigi kiaulpiene paprastoji lotuliukas.gif
ner uz ka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 18 spalio 2007 - 11:25
Geeeras, thumbup.gif galvojau, gal koks geltonas jurginas, suklaidino tie "kabliukai" doh.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Rsaulyte, super gėlytė su bitute 4u.gif

Fotolamos irgi labai patinka, bet prisijungiu pire komentaro, kad kiek norėtųsi didesnio kontrasto smile.gif jaučiu pirmą kartą matau fotolamos nuotraukas biggrin.gif kadangi vėliau prisijungiau, tai jaučiu ir nesu mačius biggrin.gif
Fotolama, labai norėčiau juostinio Nikono ax.gif

Sansara - viskas pasakyta apie tavo nuotrauką wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 18 spalio 2007 - 11:40
Aveda, turi labai grazu ir fotogeniska sunuti. Ryskus veido bruozai, dideles tamsios akys wub.gif

aciu 4u.gif , bet kad ji nufotografuot darosi vis sudetingiau. Gal kasdien prie nosies neziot aparata kad apsiprastu lyg cia mamos kuno dalis? biggrin.gif
Atsakyti
idedu kelias saviskio nuotraukeles. lauksiu komentaru. paciai neiseina objektyviai vertint.. smegenai kazkaip ne taip veikia

cia man truksta galvytes, rankytes kitos, ir tas baltas po galva trukdo g.gif
o vis tiek patinka blush2.gif

user posted image

cia.. nezinau.. pasakykit jus:

user posted image user posted image

sita man labiausiai patinka:

user posted image
Atsakyti
rsaulyte:
1a nuotrauka gal buciau fotografavusi kiek pasukdama fotoaparata. Dabar vos ne ore kabantis zaisliukas nelabai ziurisi.

2a - labai saldus miegelis. Bet gal kiek daugoka kelnyciu - gal bandyciau kvadratini varianta. Gal reikejo su diafragma pazaisti, paliekant fokuse tik veiduka.. Dar galbut kiek pasviesinciau.

3a. labai nuotaikinga.
4a- labai patinka
Atsakyti
tiesiog
user posted image
Atsakyti