Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 18, 10:15)
va, pasviesinau:

Rsaulyte ne pasviesino, bet uzkontrastino ir gerokai per daug, spalvos nenaturalios dabar (ypac zandai). Bet tavo tikrai siek tiek murzinokos, sviesa joms nepakenktu (bet koloritas labai mielas). Mano monitorius kalibruotas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Extremadura: 18 spalio 2007 - 10:20
Tikrai gyviau- pašviesinta thumbup.gif
Atsakyti
Rsaulyte, man siek tiek per daug. Fotolama, gal siek tiek ir galima Levels pastumdyti, bet vos vos. Man tavo variantas labiau patinka.
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 18, 11:19)
Rsaulyte, man siek tiek per daug. Fotolama, gal siek tiek ir galima Levels pastumdyti, bet vos vos. Man tavo variantas labiau patinka.

Na, pas mane tai jokių korekcijų nedaryta. Kaip fotoaparatas nufotografavo taip ir palikau. Šiaip tik dabar apsižiūrėjau, kad naudojau Center weighted matavimą, o Gabija baltai apsirengusi... Matyt dėl to per kokį 1/3 ar 2/3 EV pašviesinti galima būtų...
Atsakyti
Sveikuciai 4u.gif

Dekui uz palaikyma kudroj - niu keliai drebejo nuotrauka dedant, man ten tikrai visi tokie profai... uch unsure.gif biggrin.gif

Smagu, kad fotolama atsirado - paigedau, galvojau pabegot biggrin.gif Gabyte grazuole wub.gif labai siltos nuotraukos (kaip visada) del sviesumo negaliu kritikuot - per nekalibruota monitoriu ziuriu 4u.gif
Aveda, galiu tik prisijungti prie merginu komentaru mirksiukas.gif
Edvinai, o jei ne simetrijos, tai tada pirmojoj nuotraukoj galima buvo dar kairiau nueiti, kad vienos eiles medziai beveik lygiai eitu, o tada kitos istrizai mirksiukas.gif

latoya - liudna... verysad.gif o del veidrodinuko pasirinkimo g.gif Canon, Nikon, Pentax... visi savo pliusu savo minusu turi. Kazkurioj temoj labai objektyviai, kiek pamenu, juos fotolama buvo isdestes g.gif
Uzuolaida - apie nuotrauku skenavima neturiu jokio supratimo unsure.gif

Dar labai isimine californiagirl Thomukas krentantis wub.gif ... Gaila, kad ECnukrito, bet mamuk kadra pagavai thumbup.gif

Labai dziaugiuosi, kad rsaulyte vel su mumis wub.gif
Zuveliuk, gausi vel i ta vieta vaziuot - atspindziu gaudyt biggrin.gif

Kas cia dar... g.gif Elina - uogautojos biggrin.gif kad uogos nei vienos nematau biggrin.gif

Ech, smagu, kad esat...
...Mano mazius vaiksciot mokinasi, tai fotografuoti laiko visai nera doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 10 18, 10:09)
Tiesa, pamiršau visai.

Gal kas nors susidomėtų juosteliniu Nikon F65 fotoaparatu už simbolinę kainą? smile.gif

Sveikas gyvas. Puikios nuotraukos.

Norejau pries pora, trejeta savaiciu - ir nusipirkau. Gaila, kad nepasiulei tada sad.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2007 10 18, 11:30)
Sveikuciai 4u.gif
Elina - uogautojos biggrin.gif kad uogos nei vienos nematau biggrin.gif

...Mano mazius vaiksciot mokinasi, tai fotografuoti laiko visai nera doh.gif

Kad jau prisiuogavę, mama į gėlynus įkritus papozuot smile.gif
Sveikinu su pirmais žingsniukais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 18, 10:50)
Nuostabu. smile.gif

Ačiū, nors aš pats nemanau, kad tos nuotraukos nėra tiek pagyrų vertos.

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 18, 10:50)
Fotolama, norejau paklausti apie skripta lightroomui. Gal nuoroda galetum ideti. Aciu.

Tu čia klausi apie Fotošopo skriptą, dedantį rėmelius?
Jei apie tai, tai aš nenorėčiau jo taip nelegaliai platinti. Nors aš nesu šventasis ir naudoju pavogtą didelių korporacijų (tokių kaip Microsoft ar Adobe) programinę įrangą blush2.gif, bet tas skriptas yra parašytas eilinio žmogaus ir aš nenorėčiau jo apvaginėti. Kainuoja tas skriptas $10, nusipirkti galima iš čia.
Atsakyti
na, man megztukas ir veidukas ten tikrai pilki atrodo..

o gal as cia per daug savo stilium.. ryskiai ir spalvingai unsure.gif

todel nesigincysiu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 18 spalio 2007 - 10:36
QUOTE(fotolama @ 2007 10 18, 11:35)
Ačiū, nors aš pats nemanau, kad tos nuotraukos nėra tiek pagyrų vertos.
Tu čia klausi apie Fotošopo skriptą, dedantį rėmelius?
Jei apie tai, tai aš nenorėčiau jo taip nelegaliai platinti. Nors aš nesu šventasis ir naudoju  pavogtą didelių korporacijų (tokių kaip Microsoft ar Adobe) programinę įrangą  blush2.gif, bet tas skriptas yra parašytas eilinio žmogaus ir aš nenorėčiau jo apvaginėti. Kainuoja tas skriptas $10, nusipirkti galima iš čia.

Man nuotraukos nuostabios, nes spalvos, vaikucio nuotaika, aplinka puikiai dera tarpusavyje. Megstu nuotraukas, kuriose vaikai nebuna isimti is konteksto.

Aciu. As norejau nuorodos, kur galima butu nusipirkti. Nors ir as paslapcia naudoju tai, ko negalima. Bet vyras labai pyksta ir bara, nes jis dirba vienoje IT kompanijoje ir yra greiztai nusiteikes pries piratines versijas. smile.gif
Atsakyti
ar jums ši nuotrauka patinka taip pat, kaip ir man? lotuliukas.gif tiesiog mane žavi tie raudoni tonai visoje nuotraukoje. nors žinau, kad dangaus lopinėliai ir persišvietę... blush2.gif bet bijau, kad galiu būt neobjektyvi savo "kūriniams" ax.gif
user posted image
Atsakyti
Fotoloamos pirma nuotrauka labai grazi. Antra - taip pat, bet buvau tikra, kad is komentavusiu kam nors uzklius judanti rankyte (paprastai kitu nuotraukose tai akcentuojama, kaip klaida)... Neuzkliuvo... Kodel? Ar tokia buvo nuotraukos mintis ir cia gerai ziurisi, ar ....?
Tikrai noreciau suzinot, nes regis, jau nieko nebesuprantu... verysad.gif verysad.gif
Atsakyti