Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

QUOTE(zuvialia @ 2007 10 17, 18:31)
pasiknisau archyve atspindziu...

zuvialia, man sitas tavo atspindys gerokai per tamsus, ir per niurus unsure.gif pabandyk pasviesint, spalvingesne bus. ir linksmesne mirksiukas.gif
Atsakyti
Aveda, gražus sūnelis tavo. Erdvės tikrai per daug, o ir berniukas lb į šoną nustumtas sad.gif ir kepurė nukirsta..
Karpyčiau gal taip g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 18, 10:06)
Karpyčiau gal taip g.gif

drinks_cheers.gif daug geriau taip
Atsakyti
Pas mus lyja, kaip niūru unsure.gif
Įmeskit kokių fainų, spalvotų, šiltų - vasariškų foto,plzzzz...
Atsakyti
Sveikos visos ir visi smile.gif

Na ir tempai pas jus smile.gif Neapsilankyk porą savaičių ir jau pora temų užbaigta. Bet dabar darbq apmažėjo, bandysiu lankytis dažniau smile.gif

O kad nebūtu vien tušti žodžiai — pora savaitgalinių foto.

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 10 18, 10:43)
Sveikos visos ir visi smile.gif

Na ir tempai pas jus smile.gif Neapsilankyk porą savaičių ir jau pora temų užbaigta. Bet dabar darbq apmažėjo, bandysiu lankytis dažniau smile.gif

O kad nebūtu vien tušti žodžiai — pora savaitgalinių foto.

user posted image
user posted image

Nuostabu. smile.gif

Fotolama, norejau paklausti apie skripta lightroomui. Gal nuoroda galetum ideti. Aciu.

Pupeliuk, gal gali parasyti, kur Vilniuje sokolado rodymas/kursai vyksta. Aciu 4u.gif

Labas rytas visiems 4u.gif

Aveda, turi labai grazu ir fotogeniska sunuti. Ryskus veido bruozai, dideles tamsios akys wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 18 spalio 2007 - 09:57
Moju Gabytei atgal user posted image Gabija gražuolytė, rėmelis liuks thumbup.gif ir puodukas lb fainas (nes ir pati tokį pat turiu mirksiukas.gif ) Lb faina jūsų rytinė arbatėlė wub.gif
Atsakyti
fotolama, man patinka thumbup.gif spalvinga nuotaikinga arbatele mirksiukas.gif
vienas pastebejimas - nuotraukos truputi pilkokos. norisi pasviesinti mirksiukas.gif

*Nendria*
siunciu silumos smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 18, 10:39)
Pas mus lyja, kaip niūru  unsure.gif
Įmeskit kokių fainų, spalvotų, šiltų - vasariškų foto,plzzzz...

Čia su mamyte šią vasarą uogavom smile.gif

user posted image
Atsakyti
Tiesa, pamiršau visai.

Gal kas nors susidomėtų juosteliniu Nikon F65 fotoaparatu už simbolinę kainą? smile.gif

Papildyta:
QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 18, 10:58)
fotolama, man patinka thumbup.gif  spalvinga nuotaikinga arbatele mirksiukas.gif
vienas pastebejimas - nuotraukos truputi pilkokos. norisi pasviesinti mirksiukas.gif

Hmm, o man jos atrodo visai normalaus šviesumo... O kaip kitiems atrodo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fotolama: 18 spalio 2007 - 10:09
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 17, 22:31)
Pirk Canon body ir Sigma DC 17-70mm f2.8-4.5 macro objektyva

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 17, 22:50)
Latoya, čia jau tau reiks nuspręsti, ką rinksies- Nikoną ar Canoną

As irgi rinkciausi Canona, bet ne del to, kad kazkuris geriau ar blogiau, jie galima sakyti vienodi sioje kainu grupeje. Rinkciausi Canon 400d (ir visi profesionalai siulo ji vienu balsu, kai paklausi) -labai geras kainos ir kokybes santykis. O objektyva issirinksi pagal savo poreikius. Canonas turi pliusa, kad jo priedai, kokius veliau bepirktumei bus pigesni ir didesnis pasirinkimas, sviesesniu ypac. O Nikonas 60, 70 arba 80 (70 tiesa nebegamina) daug geresne aparato ergonomika. Tai ir nuspresk kas tau svarbiau. Ir butinai nuvaziuok i parduotuve, kurioje butu abudu brandai paciupineti ir viena, ir kita.
Atsakyti
QUOTE(fotolama @ 2007 10 18, 11:09)
Hmm, o man jos atrodo visai normalaus šviesumo... O kaip kitiems atrodo?

va, pasviesinau:

user posted image user posted image

tikiuos, cia ne monitoriaus mane apgaudineja g.gif
Atsakyti