Latoya, čia jau tau reiks nuspręsti, ką rinksies- Nikoną ar Canoną, visuomet bus ginčas kuris geriau ir Nikoną turintys siūlys Nikoną ir atvirkščiai
Aš už Nikoną
Elina, nu bet kam tu tas spalvas nuimi tokia smagi to diedulio nuotrauka spalvota, ir žemės netrukdo visai Aš irgi mėgstu, jei j/b tai normaliai j/b, be jokio ten atspalvio neaiškaus, jei spalvota, tai spalvota..
California, man irgi vaidenasi, kad Edvinas jau buvo prisijungęs tai junkis su nuotraukom prašom, aktyviau
Ir dėkui už tiek gražių žodžių (bet pas Victorą temoj vis tiek nieks nesiseka )
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 17, 23:50)
California, man irgi vaidenasi, kad Edvinas jau buvo prisijungęs tai junkis su nuotraukom prašom, aktyviau
Nesivaidena, tai aš tik tada taip ir neysivaževau o ir aparatas kitas parašytas buvo.
Stengsiuos taisytis.
Pirmose temose buvo kalba apie naktines foto. tai ydedu keliata savo darbų.
Pakomentuokit
Ačiū
Edvinas man nostalgija sukeliai su savo fotkem (pasiilgau savo miestelio labai). Bet pirma foto...noretusi kad jei bandai vaizduoti simetrija kad butu visiska simetrija, reikejo truputeli i desine pasitraukt ir tada kadruot
Papildyta:
patarkite del sitos foto. Man kazkas netaip (neskaitant maziuko nutaisyta pase, kuo toliau tuo labiau darosi uzsispyres pamates aparata). Gal erdves per daug desinej ir ja visiskai nukirpt ties jo kepure desinej?
Papildyta:
patarkite del sitos foto. Man kazkas netaip (neskaitant maziuko nutaisyta pase, kuo toliau tuo labiau darosi uzsispyres pamates aparata). Gal erdves per daug desinej ir ja visiskai nukirpt ties jo kepure desinej?
Norejau dar paklausti:
kodel fotografijos tokiu paciu temu yra: "mokomes fotografuoti..." ir "fotografuojame toliau"--ar cia kai kurie nariai atsiskyre i sava grupele. Nelabai suprantu kodel tokia pati tema bet jos dvi?
kodel fotografijos tokiu paciu temu yra: "mokomes fotografuoti..." ir "fotografuojame toliau"--ar cia kai kurie nariai atsiskyre i sava grupele. Nelabai suprantu kodel tokia pati tema bet jos dvi?
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 17, 23:17)
Norejau dar paklausti:
jei teisingai supratau, nes toje temoje nesu buvus.... tai sitoj temoj sulauki komentaru, patarimu, pabarimu.... o toje tik liaupsinimu, ach kaip grazu ir taip toliau.... manau, jog tai ir yra esminis skirtumas.....
dar vienas klausimukas... mano drauge turi fotika Canon Powershot G5... ir jai paskutiniu metu nuotraukos gaunasi su dideliu grudetumu (dazniausiai fotografuojant ant P ir kartais ant M rezimo).... net jei ISO ir mazas, kad ir 100.... kame galetu buti problema? pati nesu macius nuotrauku, gal taip kazkas kazka galetu pasakyt ar patart.....
QUOTE(wicked @ 2007 10 18, 06:31)
jei teisingai supratau, nes toje temoje nesu buvus.... tai sitoj temoj sulauki komentaru, patarimu, pabarimu.... o toje tik liaupsinimu, ach kaip grazu ir taip toliau.... manau, jog tai ir yra esminis skirtumas.....
Anoj temoj viskas grazu Net ir nesamone kokia idejus visos saukia "kaip grazuuu" , o cia gaunam barti, gaunam patarimu, zodziu MOKOMES Va cia ir visas skirtumas
Aveda, sauni nuotrauka, vaikiuko israiska nemirtinga. "Trukumas" tik mazutelis, t.y. perteklius... desines puses per daug, pati pastebejai Gal kirpciau iki kvadrato. Bet siaip tai labai
Wicked, net neissivaizduoju kodel taip gali buti....
jei teisingai supratau, nes toje temoje nesu buvus.... tai sitoj temoj sulauki komentaru, patarimu, pabarimu.... o toje tik liaupsinimu, ach kaip grazu ir taip toliau.... 4u.gif manau, jog tai ir yra esminis skirtumas.....
aha, tai tada as prie sitos temos noriu prisirasyt kadangi man dar daug ka reikia ismokti. Pradejau dometis fotografija pries pirmo sunelio pasibeldima i si pasauli. O po jo gimimo, gavau dovanu Canon 20D. Nors taip daznai gal ir negalesiu dalintis savo darbeliais (lakstydama paskui du isdykelius), bet gal priimsite mane i jusu bureli ivertinti mano kelias nuotraukelias
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 17, 23:37)
Wicked, net neissivaizduoju kodel taip gali buti....
man ir idomu kodel... reikes kada prie progos paziuret paciai, nors tiek as ir tesuprantu pati.... ale va, niekaip as jos nepriverciu cia paciai i tema ilisti ir paklausti.....
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 18, 06:44)
bet gal priimsite mane i jusu bureli ivertinti mano kelias nuotraukelias
Niu dar viena kaip is medzio iskritus dar karta prisistatineja Taigi jau rodei kelis darbelius kiek pamenu ir priemem jau senai
dar viena atspindziu temai is Meksikos keliones. Fotkinau sunelio atspindi veidrodyje. Bandziau ji uzmigdyt pietu miego bet jis taip liudnai i saulute zvelge kuri ji i kiema kviete.
Deje, desinej pusej pateko mano ranka, aparatas ir lovos kuolas, bet...norejau pagauti viso veidrodzio remelius. Ar nuotrauka bus geresne jei nukirpciau desine iki lempos ?
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 17, 23:50)
Niu dar viena kaip is medzio iskritus dar karta prisistatineja Taigi jau rodei kelis darbelius kiek pamenu ir priemem jau senai
nu kad as jauciuosi kad naglai isibroviau su savo nuotraukom, nepasisveikinus ir nebuvau "oficialiai" priimta dar
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 18, 08:00)
dar viena atspindziu temai is Meksikos keliones. Fotkinau sunelio atspindi veidrodyje. Bandziau ji uzmigdyt pietu miego bet jis taip liudnai i saulute zvelge kuri ji i kiema kviete.
Deje, desinej pusej pateko mano ranka, aparatas ir lovos kuolas, bet...norejau pagauti viso veidrodzio remelius. Ar nuotrauka bus geresne jei nukirpciau desine iki lempos ?
manau, kad ne. nes tada rėmas būtų nukąstas. ir šiaip per daug nereikalingų detalių, kurios blaško dėmesį.
Papildyta:
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 10 18, 06:20)
pirma nuotraukas prašom sumažint iki padoraus dydžio kelis psl atgal kaip buvo šnekėta kaip reikia mažint.
labas rytas
pirmoj ir man simetrijos norisi
o antra visai nekabina tamsu, fontanelis vos iziurimas, sviesos labai spigina.. kazkaip kitaip cia reiketu
aha, erdves tikrai per daug o pats vaikiukas tai pagautas
ne is karto supratau, kad cia atspindys .. toks labai jis .. kaip cia pavadint.. gal tiesmukiskas paprastas, kitaip sakant
bet jei tokia mintis tavo buvo, tai gal geriau butu buve visus remus i kadra paimt. ir virsuj. ir ta ranka, aisku, nelabai ziurisi ir, kaip bite maja sake, per daug nereikalingu detaliu cia
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 10 18, 06:20)
Pirmose temose buvo kalba apie naktines foto. tai ydedu keliata savo darbų.
Pakomentuokit
Ačiū
Pakomentuokit
Ačiū
pirmoj ir man simetrijos norisi
o antra visai nekabina tamsu, fontanelis vos iziurimas, sviesos labai spigina.. kazkaip kitaip cia reiketu
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 18, 07:02)
aha, erdves tikrai per daug o pats vaikiukas tai pagautas
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 18, 08:00)
dar viena atspindziu temai is Meksikos keliones. Fotkinau sunelio atspindi veidrodyje.
ne is karto supratau, kad cia atspindys .. toks labai jis .. kaip cia pavadint.. gal tiesmukiskas paprastas, kitaip sakant
bet jei tokia mintis tavo buvo, tai gal geriau butu buve visus remus i kadra paimt. ir virsuj. ir ta ranka, aisku, nelabai ziurisi ir, kaip bite maja sake, per daug nereikalingu detaliu cia