Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

Sveiki visi, labai norėčiau būti priimtas į fotografų būrį. Turime CANON EOS 400D su kit 18-55mm objektyvu. Jau nemažai perskaičiau ankstesnių temų ir kaiko išmokau. taigi stengsiuos būti aktyvus ir pasidalinti savo darbais. smile.gif
Atsakyti
Dar įkeliu kelias serijines šiandienos vaiko nuotraukas unsure.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 17 spalio 2007 - 20:27
sveikos mergaitės hi.gif

Padėkit man tūndrai biggrin.gif susigaudyti ,kaip ten su tais blicais Niconui smile.gif Mačiau jų kelių rūsių g.gif ir dabar galvoju kam kuris g.gif
Kokį geriausia pirkti?? g.gif

My Webpage Va čia apčioj tos blykstės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 17 spalio 2007 - 20:29
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 10 17, 21:23)
Sveiki visi, labai norėčiau būti priimtas į fotografų būrį. Turime CANON EOS 400D su kit 18-55mm objektyvu. Jau nemažai perskaičiau ankstesnių temų ir kaiko išmokau. taigi stengsiuos būti aktyvus ir pasidalinti savo darbais.  smile.gif

Na uzeik gerbiamasis. Tarp supermamu yra ir keletas supermaminu (t.y. superteciu) biggrin.gif Papildysi musu retas gretas, bet mus cia laaaabai myli:) Mane jau nelabai is cia isvarysi. Rodyk fotkes , paziuresim kas per paukstis esi:)
Papildyta:
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 10 17, 21:27)
sveikos mergaitės hi.gif

Padėkit man tūndrai  biggrin.gif  susigaudyti ,kaip ten su tais blicais Niconui  smile.gif  Mačiau jų kelių rūsių  g.gif  ir dabar galvoju kam kuris  g.gif
     Kokį geriausia pirkti??  g.gif

My Webpage Va čia apčioj tos blykstės  smile.gif

As turiu SB-600. Pilnai uztenka, jei aisq neini vestuviu fotkint. Skaiciukai reiskia blykstes galinguma ir jos galimybe apsviest kuo toliau esancius objektus nuo fotoaparato. Ar neprimelavau? Gal kas gali papildyt mane?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 17 spalio 2007 - 20:35
Pupeliuk, tavo mazylio nuotrauka atvirukine... Labai labai wub.gif wub.gif
Elina, man graziausia paskutine vaiko nuotrauka, tik noretusi, kad kapisonas nenukirstas butu..
Beje, del darbininko.. Tau grazu nespalvota nuotrauka su vienu spalvotu akcentu (kepure)? Specialiai taip darei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 17 spalio 2007 - 20:35
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 10 17, 21:35)
Tau grazu nespalvota nuotrauka su vienu spalvotu akcentu (kepure)? Specialiai taip darei?

aha unsure.gif . Kažkaip įdomiau nei vien juoda balta. O gal ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 17, 19:33)

As turiu SB-600. Pilnai uztenka, jei aisq neini vestuviu fotkint. Skaiciukai reiskia blykstes galinguma ir jos galimybe apsviest kuo toliau esancius objektus nuo fotoaparato. Ar neprimelavau? Gal kas gali papildyt mane?

Tai SB-800 būtų dar galingesnė g.gif Taip ??

Gal Zverie žinai kur galima pasiskaitinėti apie Nicono nustatymus ?? bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 10 17, 21:43)
Tai SB-800 būtų dar galingesnė  g.gif  Taip ??

Gal Zverie žinai kur galima pasiskaitinėti apie Nicono nustatymus ?? bigsmile.gif   ax.gif

Na taip 800 bys galingiausia o nustatymai Nikonui turejo juk but instrukcija perkant fotika keliom kalbom, o jei reikia lietuviskos internete galima rast PDF faila. As kazkur turiu reiktu paieskot.
jau radau turiu kompe . Dydis apie 24 MB. galiu persiust. (Cia Nikonui D80)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 17 spalio 2007 - 20:51
QUOTE(Elina @ 2007 10 17, 21:42)
aha unsure.gif . Kažkaip įdomiau nei vien juoda balta. O gal ne? unsure.gif

Na, cia, zinoma, skonio reikalas mirksiukas.gif Nesakau, kad blogai. Tik paklausiau ax.gif ax.gif
Man graziau arba spalvota, arba juoda/balta...
Labai nemegstu nuotrauku ( o ypac vestuviniu), kur viskas juoda/balta, o koks nors "akcentas" ale obuolys ant medzio - spalvotas....
Atsakyti
QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 10 17, 20:23)
Sveiki visi, labai norėčiau būti priimtas į fotografų būrį. Turime CANON EOS 400D su kit 18-55mm objektyvu. Jau nemažai perskaičiau ankstesnių temų ir kaiko išmokau. taigi stengsiuos būti aktyvus ir pasidalinti savo darbais.  smile.gif

Sveikas gyvas. Junkis drąsiai.

QUOTE(kristina-buziene @ 2007 10 17, 20:27)
sveikos mergaitės hi.gif

Padėkit man tūndrai  biggrin.gif  susigaudyti ,kaip ten su tais blicais Niconui  smile.gif  Mačiau jų kelių rūsių  g.gif  ir dabar galvoju kam kuris  g.gif
    Kokį geriausia pirkti??  g.gif

My Webpage Va čia apčioj tos blykstės  smile.gif

Ne mergaitė, bet pasakysiu tongue.gif
SB-800 galingiausia, SB-600 mažiau galinga. Yra dar SB-400 - pigiausia, bet nereiškia, kad bloga (tiesa Vilbros puslapyje nuotrauka prie jos neteisinga). Aš turiu SB-800, nes ji sugeba valdyti kitas blysktes (SB-800 ar 600) nuotoliniu būdu. Pirkau su mintim, kad kada nors atsiras antra smile.gif Šiaip per akis užtenka ir SB-600. Funkcijų joje daugiau negu reikia.

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 17, 20:33)

Neprimelavai smile.gif

QUOTE(kristina-buziene @ 2007 10 17, 20:43)
Gal Zverie žinai kur galima pasiskaitinėti apie Nicono nustatymus ?? bigsmile.gif  ax.gif

Kokius nustatymus turi omeny? Angliškai skaitai? http://www.kenrockwe...guide/index.htm
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2007 10 17, 22:14)

Labai nemegstu nuotrauku ( o ypac vestuviniu), kur viskas juoda/balta, o koks nors "akcentas" ale obuolys  ant medzio - spalvotas....

Aš irgi tų nemėgstu. Bet aš čia nieko nespalvinu smile.gif , ta kepurė- ryškiai raudona, kai "pasendinu" rusva lieka. Man taip visai nieko žiūrisi, bet gal ir ne. Reikės ryt pasitikrint ką mano akys rodo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(gus @ 2007 10 16, 22:02)
Californiagirl,tu tai jau nestebini savo puikiom vaikuciu foto wub.gif  nail.gif nzn jau kur nutobulesi biggrin.gif

blush2.gif

QUOTE(latoya @ 2007 10 17, 09:35)
dairausi naujo fotiko...noriu veidrodinio ax.gif galim sau leisti iki 3500 ka patarsit? pasiziurejau canonai, ten eina body (tai reiskia reikia dar objektyva pirkti?) patarkit biski pasimetus dabar doh.gif

Pirk Canon body ir Sigma DC 17-70mm f2.8-4.5 macro objektyva. Visai nieko jei ieskot ko nors, kad pakeist kitini, ar vietoje kitinio.... Tikrai daug geresnis pasirinkimas. Pati turiu mirksiukas.gif

QUOTE(Edvinas0613 @ 2007 10 17, 20:23)

Nesuprantu ar vaidenasi,ar jau buvai prisijunges g.gif Kam vel jungiesi??? Vienas Edvinas buvo, tik gal skaiciai kiti prie vardo(nors tie patys atrodo) biggrin.gif
Kaip bebutu, sveikas prisijunges mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 17 spalio 2007 - 22:33