Sveiki,
Rsaulyte,iskart uzmaciau tavo avatarcika...Ojaj,kokis grozis.O jau lupu dailumelis
Pupeliuk,tavasis rudaakis uzkerejo visus nespejes uzaugt
labai puikiai sudeliota kompozicija
latoya klause del fotoaparaciuko.Gyveni Kaune?Paieskociau kontakto,per kuri nusipirktum is fotofabriko pigiau.Gerokai pigiau.As savaji Canon400D+kit+50mm 1.8[portretams]+Sigmos 70-300[tele]+2gb+2gb [paprasiau,kad pakeistu 4Gb kortele y dvi po 2GB] sumokejau 3565.Tikrai abejoju,ar toki rinkini nusipirktum Nikonini... O ce ziuriu gana stiprus Nikono gerbejai...Tiesa,ir nuoma ir objektyvu pasirinkimas Canono atzvilgiu kolkas deja,Lietuvoje yra pigiau..Dar ir atstovybe Canon'o LT yra.Deja Nikon'us siuncia perods Svedijon[nesu tikra kur]...
pasiknisau archyve atspindziu...tai ce mano muilinuko viena radau..tiesa,sioje fotografijoje kadro dalijimas pusiau man visai limpa...nors noreciau apacios daugiau,bet deja...reiks pabandyt sugryzt dar ten iki kitos sav...
Sansara,y tavo klausima atsakysiu tik taip,nes kaip kitaip ir as nezinau,mazinu per ACDsee,kur procentais galima mazint,yrasau skaiciuka pvz 17,ten,kur praso Width,ir vuolia
bet ce tik turbut is nezinojimo,kaip kitaip .O ir kokybe nesumazeja,lyginant su tuo,kur padarau save for Web...
a cia irgi spindesio..velgi nusizengiau. centruota,bet man siose fotografijose nusizengimas taisyklems kazkodel tinka..