Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

QUOTE(Elina @ 2007 10 17, 08:59)
pagavau "kablį" doh.gif . Galima daug broko užslėpti unsure.gif  biggrin.gif

kad tas sendinimo bandymas daugiau sugadina, nei pataiso. O kam broką slėpti? juk dėl savęs fotografuoji 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dejavu @ 2007 10 17, 09:09)
kad tas sendinimo bandymas daugiau sugadina, nei pataiso. O kam broką slėpti? juk dėl savęs fotografuoji  4u.gif

Dėl savęs ir taisau smile.gif . O jums labai negražu tas sendinimas? unsure.gif Gal ir tikrai g.gif
Atsakyti
labas rytas...

labai istrigo pupeliuko rudaakis wub.gif grazu...

dairausi naujo fotiko...noriu veidrodinio ax.gif galim sau leisti iki 3500 ka patarsit? pasiziurejau canonai, ten eina body (tai reiskia reikia dar objektyva pirkti?) patarkit biski pasimetus dabar doh.gif
Atsakyti
Aš kiek žiūriu, tai Canon visi parduodami su tais paprastais objektyvais. Ir net nesu mačiusi papildomo, gero Canon objektyvo unsure.gif . Vyras vis užsimena, kad nori man padovanot, bet kad aš niekaip neišsirenku kokio man reikėtų blush2.gif . Aš išvis Klaipėdoj nematau normalių objektyvų blush2.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 17, 10:14)
Dėl savęs ir taisau smile.gif . O jums labai negražu tas sendinimas? unsure.gif  Gal ir tikrai g.gif

nu žinok nelabai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 17, 10:35)
labas rytas...

dairausi naujo fotiko...noriu veidrodinio ax.gif galim sau leisti iki 3500 ka patarsit? pasiziurejau canonai, ten eina body (tai reiskia reikia dar objektyva pirkti?) patarkit biski pasimetus dabar doh.gif

body - reiskia, kad cia tik fotoaparatas, be jokio abjektyvo. papildomai dar reikia issirinkti tinkanti fotoaparatui objektyva.
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 17, 09:35)
labas rytas...

pirk nikona, ju kitiniai objektyvai yra zymiai geresnes kokybes nei canonu.
kainu tiksliai nezinau, bet jei galit sau leisti tai siulau nikon d80 su 18-135mm objektyvu.
pvz
http://www.vilbrafot...?id=89&pid=7353

Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 10 17, 09:40)
Aš kiek žiūriu, tai Canon visi parduodami su tais paprastais objektyvais. Ir net nesu mačiusi papildomo, gero Canon objektyvo unsure.gif . Vyras vis užsimena, kad nori man padovanot, bet kad aš niekaip neišsirenku kokio man reikėtų blush2.gif . Aš išvis Klaipėdoj nematau normalių objektyvų blush2.gif  unsure.gif

www.vilbra.lt
www.sergita.lt
www.foto.lt
www.fotofabrikas.lt
tikrai yra ka pirkti tik turek uz ka

o normalus objektyvas tai cia koks?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 17 spalio 2007 - 11:06
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 17, 12:01)
o normalus objektyvas tai cia koks?

Na, geresnis, nei kitinis. Kad galima būtų ir macro fotkinti normaliai, ir iš toliau gerai nuotrauką padaryt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 17 spalio 2007 - 12:12
Šiandien pas mus baigiamieji rudens darbai biggrin.gif . Kaip jums šita nuotrauka? unsure.gif

user posted image

Blin, mano darbininkas- raudonkepuraitis biggrin.gif . Tokia kepurė ryški doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 17 spalio 2007 - 12:46
QUOTE(Elina @ 2007 10 17, 12:11)
Na, geresnis, nei kitinis. Kad galima būtų ir macro fotkinti normaliai, ir iš toliau gerai nuotrauką padaryt blush2.gif

hmmm, keistas apibudinimas.
siaip tokiu objektyvu yra kiek tik nori ir uz ivairia kaina. pradedant turbut 1000lt baigiant 10 000lt nors yra ir daug brangesniu.
jei pasakytum kiek galit skirti pinigu tam reikalui tai tada kazka patartumem.
siaip vienas pigesniu ir gana neblogu yra sigma 70-300apo macro

QUOTE(Elina @ 2007 10 17, 12:42)
Šiandien pas mus baigiamieji rudens darbai biggrin.gif . Kaip jums šita nuotrauka? unsure.gif

fainiai, su nuotaika wink.gif
Atsakyti
Pupeliuk, super thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif

Bite Maja, o man ta nuotrauka patinka ( (daryta gal pries kokius 3 metus). Tik skanuojant, ryskumas, kontrastas pradingo. Todel ir klausiu, kaip skanuoti.

Elina, yra juk tema apie objektyvus.
Atsakyti
del objektyvu kokybes: kuo skiriasi sigma, tamron, ir Canon.Zn kad skirtingos kokybes stiklai naudojami, bet...ar verta didesniu $$$, ar ta kokybe atsiliepia nuotraukose?
Atsakyti