Pupeliuk,as irgi jungiuosi prie visu tavo foto isgyrimu maziaus akutes jauciu simpatija rudaakiam
Californiagirl,tu tai jau nestebini savo puikiom vaikuciu foto nzn jau kur nutobulesi
Bite maja,katinas super
o kambary ir man nesigauna geros foto,nes apsvietimas labai silpnas,blics turbut per silpnas,ir jei vakare fotografuoju,tai viskas geltonai gaunasi
ir dar klausimas,bandau visaip pasiziuret,kiek jau isfotografavus kadru su savo fotiku,bet niekaip nerandu kur turiu ieskot,nes kiekviena karta kai suvedu nuotraukas,jas ivardiju pavadinimu gal kas zino kaip tai man padaryt
Vel as su savo pajuriu...
QUOTE(Elina @ 2007 10 16, 23:19)
ŽvėrisKlp, faina nuotrauka ( galėjo tik tas paukštis sparnais normaliai mojuot , t.pr. į viršų) . O sumažinti gali pačiame photobucket.com, spausk ant įkeltos foto, ten yra resize, sumažinsi iki norimo dydžio
tuoj mieloji pamazinsiu, man paciam nepatinka
QUOTE(Elina @ 2007 10 16, 23:24)
stai
Papildyta:
ai nemazinsiu, nesigauna.. arba ryt, nes jau noriu miego>)
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 16, 23:27)
Prieš tai gi gerai sumažinai, dabar per daug. Tu pats nematai. Kuomet sumažini, atėjęs į temą spausk Ctrl ir F5, pamatysi rezultatą. Dabar jau per maža foto. Prieš tai buvai gerai pamažinęs
Fotografuota pro vaziuojancios masinos langa
1.
si savaitgali mane trauke dangus
2.
3.
1.
si savaitgali mane trauke dangus
2.
3.
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 15, 17:50)
Idedu viena nuotrauka kritikai Kudroj kazkas erdves daugiau noretu O as nukirpau truputi erdves, nors ir originala turiu dar...
asmeniškai man patinka abu variantai. ir su daugiau erdvės, ir su mažiau liuks
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 16, 01:50)
O cia siaip linksmas vakarykstis kadras Mazius skrido paslydes taip ant kamuolio
šitas irgi trūkumus pati pasakei
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 16, 08:48)
draugės portretukas. Ką manot?
šiaip visai patinka. toks romantiškas. tik nepatinka tos kaip ir padegusios vietos ties kakta, rankom.
QUOTE(juratelle @ 2007 10 16, 11:42)
Nieko labai ypatingo, bet atspindys
sorry, bet nei kompozicijos, nei kokybės
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 16, 13:23)
Zaidziu su scanneriu. Tiklsiau meginu kazkaip nuotraukas scanuoti. Nemoku Balaganas iseina.
man šioje nuotraukoje toks jovalas. labai daug visokių detalių nereikalingų.
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 16, 18:55)
nerealus mazgis
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 16, 22:08)
ir dar viena nuo praeitu Kaledu imetu. Daryta ant statyvo 10, 15, ir 20 sekundziu kadrai. 15 atrode panasiausiai i kambario spalvas ir apsvietima.
trūksta nuotraukos kokybės, kadras per daug perkrautas detalėm. galėtų to krėslo kairėje nebūt, ir arba suknelės, ar to meškio ant pufo bet šiaip aš tos spalvos geltonos netaisyčiau. ji tokia šilta, kaip tik Kalėdinės nuotaikos. man tie pataisyti variantai nelabai patiko, nes atsirado toks šaltumas ir dingo nuotaika.
QUOTE(Elina @ 2007 10 16, 23:01)
O čia dukrytė- moksliukė. Fotkinau apytamsiam kambaryje, vėlai vakare, be blykstės. Vėl žaidžiau su spalvom, sendinau. Nelabai pasisekė ( suknelė -raudona, bet nepavyko tokios palikti )
baik tu darkyt savo vaikus su tais sendinimais ši nuotrauka man patinka. tik gal daugiau erdvės iš šonų norisi.
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 16, 23:14)
Vel as su savo pajuriu...
bandyk tą žuvėdrą kaip nors kitaip iškadruot man ji kažkaip nesižiūri.
QUOTE(Bamboooocha @ 2007 10 16, 23:47)
Fotografuota pro vaziuojancios masinos langa
pirmos nuotraukos dangus įdomus, bet buvo galima kaip nors įdomiau nufotkint. visos kitos nea
Pupeliuk, nors man rudaakiai netradiciškai žiūrisi (nepriprantu prie to iki sielos gelmių veriančio žvilgsnio. mano draugės sūnus rudaakis... ), bet nuotrauka tiesiog parodinė o su ta ranka, man atėjo analogas: kai univere mes mokėmės dekoratyvinius augalus, buvo puokščių sudarymo pagrindai. ir ten į puokštę buvo įdedamas koks ilgas lapas ir puokštės tipas su tuo lapu vadinosi "išlaisvinimas". tas lapas išlaisvina iš standartinių apvalios puokštės rėmų. tai man vat ta rankutė irgi kaip išlaisvinimas iš standartinės kvadrato ir simetrijos portrete. žodžiu - medalis mamai už kantrybę gaudant ir kokybę žiūrint
QUOTE(bite maja @ 2007 10 17, 08:45)
pagavau "kablį" . Galima daug broko užslėpti