Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

Pupeliuk bigsmile.gif sunys mano silpnybe wub.gif pirma man thumbup.gif ,o antra tai karpyciau rolleyes.gif
Atsakyti
Pupeliuk, spalvos tikrai geros mano kompe tavo nuotrauku. O ir nuotraukos grazios thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 09, 21:00)
manau, kad galim duot  4u.gif

O man? Kas cia juos dabar dalina? Maja? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo off topic: 09 spalio 2007 - 21:17
QUOTE(bite maja @ 2007 10 09, 18:55)

Katinas kaip visada gražus, nuotraukai kažko trūksta. Kampas nuotrauką dalina pusiau ir tai man kažkodėl kliūna.

QUOTE(valanda @ 2007 10 09, 20:07)
Uzbegau. Prabalsavau. Sillwio. Sveikinu. Ar jau sugalvojai nauja tema? wink.gif))

Jei rimciau , tai as zaviuosi Tavo matymais ir gebejimu juos pateikti;)

Malonu, kad patiko. Dėl balsavimo rezultatų dar palaukim mirksiukas.gif

QUOTE(valanda @ 2007 10 09, 20:36)
Nori spalvu? Imk. Ir sviesiu ir niuriu smile.gif)

Abi nuotraukos puikūs eskizai. Manau galima dar su jomis padirbėti kompe.

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 09, 21:06)
1) Ši atrodo biški per žalia unsure.gif
2) šią gal apkirpt biški?

Kompozicija tvarkinga abiejose. Spalvos man tinka.
Papildyta:
Prabalsavau ir aš. Komentarų nerašiau, nes noriu parašyti čia apie visas nuotraukas iš karto - visos kokybiškos thumbup.gif Nebeliko techninių spragų, taigi visus mus ir sveikinu. Pagerėjimas jaučiamas vienareikšmiai. Maloniai glosto širdį jausmas, kad šioje temoje bendrom jėgom visi einam į priekį. Už tai drinks_cheers.gif
Atsakyti
Ačiū už gerus žodžius mano portretukui 4u.gif Prieš dėdama šią nuotrauką jaučiau, kad gausiu pylos dėl blykstės naudojimo biggrin.gif Žinau, kad tai didžiausia mano klaida toje nuotraukoje, bet kai nėra gero apšvietimo, aš be blykstės dar nemoku fotografuoti blush2.gif Sulaukiau patarimų kaip tokiu atveju fotografuoti, bet yra viena prablemytė, aš dar vis su muilinuke pleškinu blush2.gif Dabar turiu Nikon Coolpix P3, bet dabar ieškau geresnio žaisliuko ax.gif Kai geras apšvietimas, tai blykstės nenaudoju, bet vakare lemputės šviesos neužtenka verysad.gif Žaidžiau su nustatymais, bet arba aš dar neatradau tinkamų skaičiuko derinio, arba per daug iš savo aparato noriu, nes arba sulieja vaizdą arba labai didelis grūdas atsiranda doh.gif
Gaila, kad kai buvo kuriama tema, nebuvau prie kompo, tai nespėjau įsipaišyti į jūsų sąrašą, tad šioje temoje dar pabūsiu svečiu ax.gif
Ačiū Californiagirl už surengtą balsavimą 4u.gif Tikiuosi, kad niekas neprieštaraus ir kitiems namų darbams galėsiu ruoštis ir aš ax.gif
Trumpai apie nuotraukas:
ZverisKLP įdomi nuotrauka, man gražiai žiūrisi 4u.gif Centravimas šiai nuotraukai mano galva labai tinka ir labai patiko pastelinės spalvos thumbup.gif
bite maja katinas super thumbup.gif
Pupeliuko man daug labiau patiko pirma nuotrauka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 09 spalio 2007 - 22:39
Sveiki, nu aš vėl "sanatorijoj" gulėjau, tai bandau skaityt ir žiūrėt ką gero nuveikėt smile.gif
Papildyta:
Truputį pavydžiu, kad negalėjau sudalyvaut šitam ND. Na, bet ir šiaip pasidemonstruosim, jei pavyks surast ko noriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 09, 21:10)
unsure.gif soriukas...

tas kaireje puseje fonas  doh.gif

Nepyk, bet tavo "kritika".... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 10 spalio 2007 - 00:10
Vaikai sumige, tai sugrizau.. bigsmile.gif Norejau pasakyti, kad sutinku su Sillwio, jog visi darbai ND labai saunus ir zengiam pirmyn drinks_cheers.gif Saunuoliai 4u.gif

ZverisKLP, man kaip ir visiems patiko tavo paskutino nuotrauka, pasikartosiu jau, bet centrine kompozicija cia tinka mirksiukas.gif

Pupeliuk, pirmoji suniuko nuotrauka man labiau patinka ax.gif

Turiu keleta portretu kritikai ax.gif Laikiau laikiau keleta dienu, man vis dar limpa, (bet gal tik kaip mamai biggrin.gif ), todel noriu suzinoti ir kitu nuomone ax.gif

Pirmiausia linksmas...
user posted image
Flash used: No
Focal length: 50.0mm (35mm equivalent: 449mm)
Exposure time: 0.0025 s (1/400)
Aperture: f/2.0
ISO equiv.: 100
Whitebalance: Auto
Exposure: aperture priority (semi-auto)

Ir pora rimtesniu...
user posted image
Exposure time: 0.0100 s (1/100)
Aperture: f/2.5
ISO equiv.: 400
Exposure: aperture priority (semi-auto)

Cia ISO 800, triuksma mazinau su "reduse noise" filtru...nezinau ar kliuna tai, ar matosi?
user posted image
Exposure time: 0.013 s (1/80)
Aperture: f/2.0
ISO equiv.: 800
Exposure: Manual
Exposure Mode: Auto bracketing
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 10, 07:03)
Turiu keleta portretu kritikai ax.gif  Laikiau laikiau keleta dienu, man vis dar limpa, (bet gal tik kaip mamai biggrin.gif ), todel noriu suzinoti ir kitu nuomone ax.gif

Pirmiausia linksmas...

Ir pora rimtesniu...

Cia ISO 800, triuksma mazinau su "reduse noise" filtru...nezinau ar kliuna tai, ar matosi?

Ar man atrodo, ar vistik ryškumo zona per siaura? Viena akis ryški, antra jau nebe. Kirpčiau dešinės lygiai su to pilko daikto kraštu.

Antra puiki. Gal vos vos veidelio norėtūsi švelnesnio, nes kontrastas jį padarė nelygų, bet čia lengvai pataisoma.

Trečioj triukšmo nesimato. Viskas irgi labai gerai. Iki idealaus portreto trūksta idealaus fono. Manau šiek tiek galima pablurint.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 10, 07:13)
Ar man atrodo, ar vistik ryškumo zona per siaura? Viena akis ryški, antra jau nebe. Kirpčiau dešinės lygiai su to pilko daikto kraštu.

Antra puiki. Gal vos vos veidelio norėtūsi švelnesnio, nes kontrastas jį padarė nelygų, bet čia lengvai pataisoma.

Trečioj triukšmo nesimato. Viskas irgi labai gerai. Iki idealaus portreto trūksta idealaus fono. Manau šiek tiek galima pablurint.

1. Sutinku sutinku ir matau, kad tik viena akis ryski blush2.gif

2. O ka padaryti, kad palyginti veideli? Sumazinti kontrasta????

3. Pablurinti? Pvz. "soft focus" efekta uzdeti? g.gif Kaip dar galima blurinti?

Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 10, 07:17)
1. Sutinku sutinku ir matau, kad tik viena akis ryski blush2.gif

2. O ka padaryti, kad palyginti veideli? Sumazinti kontrasta????

3. Pablurinti? Pvz. "soft focus" efekta uzdeti? g.gif Kaip dar galima blurinti?

2. Uždėti kokį nors filtrą.

3. Manau čia, kur fonas nesudėtingas ir clone stamp puikiai veiktų.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 10, 07:23)
2. Uždėti kokį nors filtrą.

3. Manau čia, kur fonas nesudėtingas ir clone stamp puikiai veiktų.

Aciu, pabandysiu 4u.gif
Atsakyti