Pupeliuk sunys mano silpnybe pirma man ,o antra tai karpyciau
Pupeliuk, spalvos tikrai geros mano kompe tavo nuotrauku. O ir nuotraukos grazios
QUOTE(bite maja @ 2007 10 09, 21:00)
manau, kad galim duot
O man? Kas cia juos dabar dalina? Maja?
QUOTE(bite maja @ 2007 10 09, 18:55)
kaip?
Katinas kaip visada gražus, nuotraukai kažko trūksta. Kampas nuotrauką dalina pusiau ir tai man kažkodėl kliūna.
QUOTE(valanda @ 2007 10 09, 20:07)
Uzbegau. Prabalsavau. Sillwio. Sveikinu. Ar jau sugalvojai nauja tema? ))
Jei rimciau , tai as zaviuosi Tavo matymais ir gebejimu juos pateikti;)
Jei rimciau , tai as zaviuosi Tavo matymais ir gebejimu juos pateikti;)
Malonu, kad patiko. Dėl balsavimo rezultatų dar palaukim
QUOTE(valanda @ 2007 10 09, 20:36)
Nori spalvu? Imk. Ir sviesiu ir niuriu )
Abi nuotraukos puikūs eskizai. Manau galima dar su jomis padirbėti kompe.
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 09, 21:06)
Kompozicija tvarkinga abiejose. Spalvos man tinka.
Papildyta:
Prabalsavau ir aš. Komentarų nerašiau, nes noriu parašyti čia apie visas nuotraukas iš karto - visos kokybiškos Nebeliko techninių spragų, taigi visus mus ir sveikinu. Pagerėjimas jaučiamas vienareikšmiai. Maloniai glosto širdį jausmas, kad šioje temoje bendrom jėgom visi einam į priekį. Už tai
Ačiū už gerus žodžius mano portretukui Prieš dėdama šią nuotrauką jaučiau, kad gausiu pylos dėl blykstės naudojimo Žinau, kad tai didžiausia mano klaida toje nuotraukoje, bet kai nėra gero apšvietimo, aš be blykstės dar nemoku fotografuoti Sulaukiau patarimų kaip tokiu atveju fotografuoti, bet yra viena prablemytė, aš dar vis su muilinuke pleškinu Dabar turiu Nikon Coolpix P3, bet dabar ieškau geresnio žaisliuko Kai geras apšvietimas, tai blykstės nenaudoju, bet vakare lemputės šviesos neužtenka Žaidžiau su nustatymais, bet arba aš dar neatradau tinkamų skaičiuko derinio, arba per daug iš savo aparato noriu, nes arba sulieja vaizdą arba labai didelis grūdas atsiranda
Gaila, kad kai buvo kuriama tema, nebuvau prie kompo, tai nespėjau įsipaišyti į jūsų sąrašą, tad šioje temoje dar pabūsiu svečiu
Ačiū Californiagirl už surengtą balsavimą Tikiuosi, kad niekas neprieštaraus ir kitiems namų darbams galėsiu ruoštis ir aš
Trumpai apie nuotraukas:
ZverisKLP įdomi nuotrauka, man gražiai žiūrisi Centravimas šiai nuotraukai mano galva labai tinka ir labai patiko pastelinės spalvos
bite maja katinas super
Pupeliuko man daug labiau patiko pirma nuotrauka
Gaila, kad kai buvo kuriama tema, nebuvau prie kompo, tai nespėjau įsipaišyti į jūsų sąrašą, tad šioje temoje dar pabūsiu svečiu
Ačiū Californiagirl už surengtą balsavimą Tikiuosi, kad niekas neprieštaraus ir kitiems namų darbams galėsiu ruoštis ir aš
Trumpai apie nuotraukas:
ZverisKLP įdomi nuotrauka, man gražiai žiūrisi Centravimas šiai nuotraukai mano galva labai tinka ir labai patiko pastelinės spalvos
bite maja katinas super
Pupeliuko man daug labiau patiko pirma nuotrauka
QUOTE(jaunamamyte @ 2007 10 09, 21:10)
Nepyk, bet tavo "kritika"....
Vaikai sumige, tai sugrizau.. Norejau pasakyti, kad sutinku su Sillwio, jog visi darbai ND labai saunus ir zengiam pirmyn Saunuoliai
ZverisKLP, man kaip ir visiems patiko tavo paskutino nuotrauka, pasikartosiu jau, bet centrine kompozicija cia tinka
Pupeliuk, pirmoji suniuko nuotrauka man labiau patinka
Turiu keleta portretu kritikai Laikiau laikiau keleta dienu, man vis dar limpa, (bet gal tik kaip mamai ), todel noriu suzinoti ir kitu nuomone
Pirmiausia linksmas...
Flash used: No
Focal length: 50.0mm (35mm equivalent: 449mm)
Exposure time: 0.0025 s (1/400)
Aperture: f/2.0
ISO equiv.: 100
Whitebalance: Auto
Exposure: aperture priority (semi-auto)
Ir pora rimtesniu...
Exposure time: 0.0100 s (1/100)
Aperture: f/2.5
ISO equiv.: 400
Cia ISO 800, triuksma mazinau su "reduse noise" filtru...nezinau ar kliuna tai, ar matosi?
Exposure time: 0.013 s (1/80)
ISO equiv.: 800
Exposure: Manual
Exposure Mode: Auto bracketing
ZverisKLP, man kaip ir visiems patiko tavo paskutino nuotrauka, pasikartosiu jau, bet centrine kompozicija cia tinka
Pupeliuk, pirmoji suniuko nuotrauka man labiau patinka
Turiu keleta portretu kritikai Laikiau laikiau keleta dienu, man vis dar limpa, (bet gal tik kaip mamai ), todel noriu suzinoti ir kitu nuomone
Pirmiausia linksmas...
Exposure time: 0.0025 s (1/400)
ISO equiv.: 100
Ir pora rimtesniu...
Exposure time: 0.0100 s (1/100)
Aperture: f/2.5
ISO equiv.: 400
Cia ISO 800, triuksma mazinau su "reduse noise" filtru...nezinau ar kliuna tai, ar matosi?
Exposure time: 0.013 s (1/80)
ISO equiv.: 800
Exposure: Manual
Exposure Mode: Auto bracketing
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 10, 07:03)
Pirmiausia linksmas...
Ir pora rimtesniu...
Pirmiausia linksmas...
Ir pora rimtesniu...
Ar man atrodo, ar vistik ryškumo zona per siaura? Viena akis ryški, antra jau nebe. Kirpčiau dešinės lygiai su to pilko daikto kraštu.
Antra puiki. Gal vos vos veidelio norėtūsi švelnesnio, nes kontrastas jį padarė nelygų, bet čia lengvai pataisoma.
Trečioj triukšmo nesimato. Viskas irgi labai gerai. Iki idealaus portreto trūksta idealaus fono. Manau šiek tiek galima pablurint.
QUOTE(sillwio @ 2007 10 10, 07:13)
Ar man atrodo, ar vistik ryškumo zona per siaura? Viena akis ryški, antra jau nebe. Kirpčiau dešinės lygiai su to pilko daikto kraštu.
Antra puiki. Gal vos vos veidelio norėtūsi švelnesnio, nes kontrastas jį padarė nelygų, bet čia lengvai pataisoma.
Trečioj triukšmo nesimato. Viskas irgi labai gerai. Iki idealaus portreto trūksta idealaus fono. Manau šiek tiek galima pablurint.
1. Sutinku sutinku ir matau, kad tik viena akis ryski
2. O ka padaryti, kad palyginti veideli? Sumazinti kontrasta????
3. Pablurinti? Pvz. "soft focus" efekta uzdeti? Kaip dar galima blurinti?
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 10, 07:17)
1. Sutinku sutinku ir matau, kad tik viena akis ryski
2. Uždėti kokį nors filtrą.
3. Manau čia, kur fonas nesudėtingas ir clone stamp puikiai veiktų.
QUOTE(sillwio @ 2007 10 10, 07:23)
2. Uždėti kokį nors filtrą.
Aciu, pabandysiu