Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

[quote=AVEDA,2007 10 15, 20:23]
Permatomas kaip stiklas. Ana foto batuku daryta po baltu popieriu o si sunelio ant juodos aksomines drobes.
[/quote]

nu idomiai idomiai, as noreciau kad daugiau atspindzio matytusi, galbut kad sumetriskai butu...

[quote=californiagirl,2007 10 16, 00:50]
O cia siaip linksmas vakarykstis kadras biggrin.gif  Mazius skrido paslydes taip ant kamuolio biggrin.gif
[/quote]

nu momentas tai unreal. sakes gerai pagautas kadras:)))

[quote=juratelle,2007 10 16, 10:42]
Va dar viena foto i atspindzhiu tema. Nieko labai ypatingo, bet atspindys smile.gif
[/quote]

man per daug to vienodo vaizdo. atrodo lyg ta pati nuotrauka butu 3 kart suklinuota.

[quote=Uzuolaida*,2007 10 16, 12:23]
Zaidziu su scanneriu. Tiklsiau meginu kazkaip nuotraukas scanuoti. Nemoku schmoll.gif Balaganas iseina.
Cia mano meginimas (nuotraukai absoliuciai nieko nedaryta):

[/quote]

faina nuotrauka, o ka ten su skeneriu moketi, uzdedi tiesiai nuotrauka, gal kiek padidini DPI ir skenuoji.nematau mokslo jokio:)

[quote=]
pavargau beklonuodama karsta.gif . lovos krašto neįveikiu blink.gif apkarpiau maksimaliai, kad nesimatytų daiktų. kaip?
[/quote]

pats kysa idomus... akys grazios...
o nuotraukoje matosi kad prie kairiosios ausies kazka darei ir per didele letena, tiksliau per daug vaizdo ji uzstoja

[quote=juratelle,2007 10 15, 23:21]
ikeliu viena fotkiuka, kuris mano manymu tiktu i namu darbu tema
Scratched world
[/quote]

idomus objektas, ziuriu ziuriu ir niekaip nesuprantu kas cia toks:)))

[quote=californiagirl,2007 10 16, 06:56]
Spec tau parodysiu, nes kaip sakiau...jau rodziau ax.gif
[/quote]

nu grazu grazu:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 16 spalio 2007 - 16:56
Sveiki,
Dedu nuotraukytę komentaram biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 16 spalio 2007 - 18:01
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 16, 17:55)
Sveiki,

user posted image

LIUKS thumbup.gif Labai faina thumbup.gif Gal tik mazumele sharpo uzmesk, kai sumazini internetui ax.gif
Sita prasosi remeliu ir ant sienos dideliu formatu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 16, 18:55)
Sveiki,

user posted image

nerealus lelius thumbup.gif bigsmile.gif wub.gif tik man noretusi antros rankeles, nu bet veideli nutaises flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 16, 19:06)
LIUKS thumbup.gif  Labai faina thumbup.gif Gal tik mazumele sharpo uzmesk, kai sumazini internetui ax.gif
Sita prasosi remeliu ir ant sienos dideliu formatu mirksiukas.gif

oi California, kaip man malonu iš tavęs tai girdėti blush2.gif paskutiniu metu iš viso atrodo niekogero nepadarau sad.gif o su šita daug darbo įdėt reikėjo, nes ant žanduko nemažas įdrėskimas nuo šunėko ir dar spuogelis amžinai nepranykstantis, tai veduka stipriai valiau, blurinau ir panašiai.. akių neliečiau, originaliam formate užtenkamai ryškios (valio, gal gale norimas ryškumas gautas thumbup.gif ) bet va veidukas vistiek matosi tepliotas (kai žinau biggrin.gif) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 16, 18:10)
oi California, kaip man malonu iš tavęs tai girdėti blush2.gif paskutiniu metu iš viso atrodo niekogero nepadarau sad.gif o su šita daug darbo įdėt reikėjo, nes ant žanduko nemažas įdrėskimas nuo šunėko ir dar spuogelis amžinai nepranykstantis, tai veduka stipriai valiau, blurinau ir panašiai.. akių neliečiau, originaliam formate užtenkamai ryškios (valio, gal gale norimas ryškumas gautas  thumbup.gif ) bet va veidukas vistiek matosi tepliotas (kai žinau biggrin.gifdoh.gif

4u.gif
Tikrai nesimato teplioto veiduko...Saunus kadras 4u.gif
Atsakyti
Pupeliuk, ka tik sita fotografija kudroj atradau... bigsmile.gif super wub.gif ir modeliukas ir pati nuotrauka wub.gif

...ziuriu jusu dauguma jau kudrinasi... gal galvoju bandyt brist ir man... unsure.gif smile.gif
Atsakyti
Pupeliuk, spaudziu desine!!!! Realiai nuostabus portretas!!! Saunuole, isties! (as dar pagalvoja, kad kvadratas, nukerpant rankute dar stipriau turetu ziuretis, nebandei?)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 16 spalio 2007 - 19:13
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 16, 02:50)

user posted image

Akimirka pagauta tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 16, 19:55)
Sveiki,

user posted image

Jatau koks grozis wub.gif net labai noredama nerasciau prie ko prikibt wub.gif
Atsakyti
Ojei kaip ačiū... 4u.gif

Desree - tiesa pasakius kvadrato net nesusimąsčiau padaryti, nes taip jau specialiai kadravau, kad tilptų viena rankutė. Atvirai šnekant ilgai tykojau šio kadro (net ne dieną ir ne dvi smile.gif ), dažnai jis taip kaba, bet vis pagaudavau begraužiantį lovos kraštą, betrinantį smakrą į jį ar panašiai ir šio momento vis nepagaudavau, galų gale man pavyko! smile.gif
Pabandžiau padaryti kvadratą Jūsų paskatinta, bet man per stipru, sutinku, kad žiūrisi gerai, bet man šiek tiek per stipru, ir taip jau labai tinkanti "kūno dalių" temai nuotrauka, o kvadrate tik veidukas be kaklo, na man biški per daug... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 16, 19:39)

Pabandžiau padaryti kvadratą Jūsų paskatinta, bet man per stipru, sutinku, kad žiūrisi gerai, bet man šiek tiek per stipru, ir taip jau labai tinkanti "kūno dalių" temai nuotrauka, o kvadrate tik veidukas be kaklo, na man biški per daug... smile.gif

Pupeliuk, tikriausiai mama sio zavingo vaikiuko? Jei taip, tai tikiu, kad per stipri nuotrauka kvadratine...
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 16, 10:55)
Sveiki,

user posted image

wub.gif wub.gif wub.gif net nera zodziu. Man kaip tik patinka tik kad viena rankyte, ne visiska simetrija idomiau. O kad man pasisektu pagauti tokias nuotraukas. blush2.gif Kuo ilgiau cia trinsiuosi gal pasisavinsiu jusu talento truputi.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 16 spalio 2007 - 21:08