Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

QUOTE(AVEDA @ 2007 10 15, 20:23)
Permatomas kaip stiklas. Ana foto batuku daryta po baltu popieriu o si sunelio ant juodos aksomines drobes.

vaikučio pamėlusi (na nepamėlusi, bet visos kraujagyslės matosi) apie užpakaliuką odytę nepatinka. tikrai susidaro įspūdis,kad ant šalto stiklo sėdi... man tokios odytės matinės norėtųsi. kaip nupudruotos. o čia visi matosi vos ne kapiliarai. bet šiaip man patinka nuotrauka.

Ca-girl na čia be žodžių tavo besisupantis thomukas. o antroj su kamuoliu, galvoju, ot mama, vaikas tuoj plosis visu ūgiu, o ji fotkina lotuliukas.gif nors suprantu, kad pagaut suspėt - be šansų biggrin.gif tiesiog linksmą pasidarė.
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 16, 01:30)
Buvau Chicagoje ir NY valst.
Kodėl klausi? bigsmile.gif

ai, vien del to, jog pati Chicagoj gyvenu..... ax.gif tai tas moteriskas smalsumas prabudo.... blush2.gif pamaciau tavo avatare "pupa" ir susidomejau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 15, 14:47)
nera cia ko lenktyniauti
kuo daugiau fotkini tuo labiau devisi fotikas,

As tai netaupau... Fotkinu tiek, kiek norisi ir reikia.... Nusideves, tai nusideves... rolleyes.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 10 15, 16:50)
Idedu viena nuotrauka kritikai blush2.gif  Kudroj kazkas erdves daugiau noretu g.gif  O as nukirpau truputi erdves, nors ir originala turiu dar...

Sauniai cia vaiki pagavai thumbup.gif Grazus kadras wub.gif
Man kaip tik apkarpytas variantas labiau patinka rolleyes.gif
Tai jau bandai jegas Kudroj? Saunuole. As tai kazkaip prisibijau... Ten toookie visi profai sedi...

QUOTE(AVEDA @ 2007 10 15, 20:23)
Permatomas kaip stiklas. Ana foto batuku daryta po baltu popieriu o si sunelio ant juodos aksomines drobes.

Aciu.
Faina. Reiks ir man pabandyti. Patinka man rezultatas wub.gif

QUOTE(bite maja @ 2007 10 15, 20:41)
man daugiau apačios gal norisi  g.gif bet šiaip tai patinka labai  thumbup.gif

pavargau beklonuodama karsta.gif . lovos krašto neįveikiu  blink.gif  apkarpiau maksimaliai, kad nesimatytų daiktų. kaip?

oi kokios kisos akys... wub.gif
Na ryski lova fone demesi truputi blasko... Dar koja pirmam plane kazkaip kliuna... Ziuriu, ziuriu... Ar tai norisi, kad ji kiek kitokioje padetyje butu, ar kad is vis jos nebutu... ar, kad ir ji fokuse atsidurtu... g.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 10 16, 00:50)
O cia siaip linksmas vakarykstis kadras biggrin.gif  Mazius skrido paslydes taip ant kamuolio biggrin.gif
Mazgis lyg nevisai fokuse ir dangu padeginau....

thumbup.gif Patinka man tokie gyvi, pagauto judesio momentai wub.gif
Dangu gali atstatyti PS is kitos nuotraukos perkelus dangu: dedi i apatini fono sluoksni nuotrauka su geru dangumi ir su trintuku (nustacius svelnu permatomuma) patrini originalios foto dangu. Tada is apatinio sluoksnio svelniai islenda nuotraukos su dangumi piesinys.
As taip gelbeju geras, bet persviesto dangaus sugadintas foto. mirksiukas.gif
Zaviuosi tavo vaiku portretais wub.gif

Papildyta:
QUOTE(juratelle @ 2007 10 15, 23:21)
ikeliu viena fotkiuka, kuris mano manymu tiktu i namu darbu tema
Scratched world

Man patinka tas senas, aptrintas, apduzes veidrodis, bet va atspindzio jame norisi idomesnio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 15, 21:41)
pavargau beklonuodama karsta.gif . lovos krašto neįveikiu  blink.gif  apkarpiau maksimaliai, kad nesimatytų daiktų. kaip?

graziai cia thumbup.gif
as gal noreciau, kad daugiau kuno matytusi. desinej.
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 16, 01:50)
Na cia daugiau erdves...Man per daug jau cia g.gif

man irgi. ana geriau mirksiukas.gif

O cia siaip linksmas vakarykstis kadras biggrin.gif  Mazius skrido paslydes taip ant kamuolio biggrin.gif

oi, kaip fainiai thumb_yello.gif mazasis gal kiek ir neryskus, bet koks momentas thumbup.gif
radau tave kudroj ax.gif apziurejau foto, nes ne visas cia buvau macius. tai ne nemoku apsakyt, koks grozis.. atsiziuret negalejau bigsmile.gif
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 16, 07:56)
Spec tau parodysiu, nes kaip sakiau...jau rodziau ax.gif
Originalas
Na ir pabandziau kitaip kadruoti g.gif  Horizontas per viduri... g.gif  Kaip jums atrodo?

pirmas man labiau patinka. tik, kaip jau kiti siule, kirpciau apacioj kazkiek. gal net tiek, kad horizontas per viduri butu g.gif
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 12, 11:06)
hihihi.gif as irgi panasiu turiu

tie plaukiantys lapukai labai liuks thumbup.gif

QUOTE(Shalimar @ 2007 10 12, 14:12)
Cia is mano atspindziu serijos smile.gif

gražumėlis mirksiukas.gif tie rėmai irgi gerai.

QUOTE(ciburaska @ 2007 10 13, 15:10)
Labai noreciau. Prasau atsiusti i ...

na ką išėjo tą išsiunčiau. jei nori ir kitų, tai reiktų per skype siųsti ar i cd įrašyt. ir dar būtų gerai, kad praneštum ar apskritai gavai, ką siunčiau, ok?

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 13, 15:14)
nelabai suprantu, tos knygos skanuotos  kad visi e/pastu laukia?

taip. jos elektroninėj versijoj. mirksiukas.gif

QUOTE(latoya @ 2007 10 13, 23:22)
gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif pavoge fotika cry.gif cirke istrauke..bjaurybes  verysad.gif is rankunuko...nu pati kalta..ale kaip pikta  mad.gif

eina sau kaip nesmagu blink.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 10 14, 17:49)
Žaidžiu su sluoksniais PS. Iš 2 nuotraukų, kuriose ir vienoj ir kitoj kažko trūko, pabandžiau sulipdyti vieną. Ką manot?
Rezultatas:

rezultatas g.gif net nežinau kaip čia geriau pasakius? vis pažiūriu pažiūriu...gražu tikrai gražu. tik man tos gervės šiek tiek per ryškios. jos pasidarė kažkokios negyvos?

QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 15, 11:00)
sita?
cia irgi paprastai. tiesa sakant, net nemoku HDR. nebandziau g.gif

thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 10 15, 17:50)
Idedu viena nuotrauka kritikai blush2.gif  Kudroj kazkas erdves daugiau noretu g.gif  O as nukirpau truputi erdves, nors ir originala turiu dar...

man šita geriau nei tą, kur vėliau su daugiau erdvės įkėlei
Atsakyti
Sveiki, vis užmirštu Latoya pasakyt verysad.gif vajei kaip gaila verysad.gif

Californios nerodo poros nuotraukų sad.gif

Nendria, patinka smile.gif

Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2007 10 16, 07:59)
Man patinka tas senas, aptrintas, apduzes veidrodis, bet va atspindzio jame norisi idomesnio rolleyes.gif

Ne veidrodis ten .. skulptura .. toks burbulas nemazhas pusiau tushchiaviduris su visokiais ishsikishimais ir ishgrauzhimais viduj smile.gif nelabai net nupasakot moku
Va dar viena foto i atspindzhiu tema. Nieko labai ypatingo, bet atspindys smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(inc @ 2007 10 16, 09:47)
na ką išėjo tą išsiunčiau. jei nori ir kitų, tai reiktų per skype siųsti ar i cd įrašyt. ir dar būtų gerai, kad praneštum ar apskritai gavai, ką siunčiau, ok?

Aciu Tau labai 4u.gif Gavau thumbup.gif
Atsakyti
4u.gif
Zaidziu su scanneriu. Tiklsiau meginu kazkaip nuotraukas scanuoti. Nemoku schmoll.gif Balaganas iseina.
Cia mano meginimas (nuotraukai absoliuciai nieko nedaryta):

user posted image

Technikai, padekite smile.gif Viska, ka zinote sia tema pasakokite. Prasau.

Bite Maja, jau katino zvilgsnis blink.gif Man kaip tik labai patinka neryski kojyte priekyje. Sauniai su PS padirbejai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 16 spalio 2007 - 12:26
Labas visiems:)
Labai naudingas straipsnelis. Rekomenduoju smile.gif

http://www.efoto.lt/..._namu_salygomis
Atsakyti

user posted image

..

Nuostabi nuotrauka. Parašyk nustatymus. Nes man, kuomet juda vaikas, gaunasi išplaukę judančios vietos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 10 16, 08:33)
Ca-girl na čia be žodžių  tavo besisupantis thomukas. o antroj su kamuoliu, galvoju, ot mama, vaikas tuoj plosis visu ūgiu, o ji fotkina  lotuliukas.gif nors suprantu, kad pagaut suspėt - be šansų biggrin.gif tiesiog linksmą pasidarė.

Sekundes reikalas cia buvo, as fotkinau juos atbegancius, ziuriu skrenda jau vienas doh.gif Sekancia sekunde fotikas jau isjungtas buvo ir mama guode raudanti maziuka blush2.gif

QUOTE(ciburaska @ 2007 10 16, 08:59)
Tai jau bandai jegas Kudroj? Saunuole. As tai kazkaip prisibijau... Ten toookie visi profai sedi...

Dangu gali atstatyti PS is kitos nuotraukos perkelus dangu: dedi i apatini fono sluoksni nuotrauka su geru dangumi ir su trintuku (nustacius svelnu permatomuma) patrini originalios foto dangu. Tada is apatinio sluoksnio svelniai islenda nuotraukos su dangumi piesinys.
As taip gelbeju geras, bet persviesto dangaus sugadintas foto. 
Zaviuosi tavo vaiku portretais 

Ne visi ten profai biggrin.gif

Svarbiausia RAW faile dangus melynas, bet as besviesindma nusviesinau...dar pasitaisysiu. O dvieju nuotrauku klijuoti nemoku blush2.gif

QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 16, 09:31)
radau tave kudroj ax.gif  apziurejau foto, nes ne visas cia buvau macius. tai ne nemoku apsakyt, koks grozis.. atsiziuret negalejau bigsmile.gif 

blush2.gif Man net nepatogu tokius zodzius girdeti is taves blush2.gif Aciu wub.gif Kada as taip fotografuosiu kaip tu ax.gif

QUOTE(Elina @ 2007 10 16, 13:33)
Nuostabi nuotrauka. Parašyk nustatymus. Nes man, kuomet juda vaikas, gaunasi išplaukę judančios vietos doh.gif

Flash used: No
Focal length: 50.0mm (35mm equivalent: 483mm)
Exposure time: 0.0010 s (1/1000)
Aperture: f/2.8
ISO equiv.: 100
Whitebalance: Auto
Exposure: aperture priority (semi-auto)
Kaip matai islaikymas trumpas 1/1000s mirksiukas.gif

Aciu uz grazius zodzius 4u.gif
Atsakyti