Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

QUOTE(Shalimar @ 2007 10 15, 19:33)
O kaip nusistatyti is pavadinimo "P1070388"? smile.gif

mano olympuse toks zymejimas buvo. tai cia pirmieji skaiciai po P reiskia menesi ir diena (cia arba spalio 7, arba sausio 7), o tie paskutiniai skaiciai - nuotrauku numeriai. bet neatsimenu, kaip ta numeracija vyko.. nuo 1 lygtai prasidedavo kiekviena karta pratrynus kortele g.gif neatsimenu tiksliai.
Atsakyti

user posted image
akrilinis/plasmase tokia. Manasis arti 1cm storumo.
Specialiai fotofrafijai pirkai? mirksiukas.gif
Gal zinai ar juodas plexsi stiklas buna ar jis skaidrus kaip ir stiklas? maciau nuotraukas juodam fone su atspindziu ant grindu. Tiesiog idomu ar ant po tacio stiklo fotkina ar specialu tamsinta ima?
Gal turi daugiau foto ant tokio stiklo?

Permatomas kaip stiklas. Ana foto batuku daryta po baltu popieriu o si sunelio ant juodos aksomines drobes.

Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 15, 17:50)
Idedu viena nuotrauka kritikai blush2.gif  Kudroj kazkas erdves daugiau noretu g.gif  O as nukirpau truputi erdves, nors ir originala turiu dar...

man daugiau apačios gal norisi g.gif bet šiaip tai patinka labai thumbup.gif

pavargau beklonuodama karsta.gif . lovos krašto neįveikiu blink.gif apkarpiau maksimaliai, kad nesimatytų daiktų. kaip?

user posted image
Atsakyti
laba visiems .. niekaip nesuprantu kur laikas dingsta .. vos perskaityt speju ir perzhiuret foto .. kazhkajp reikia sistemint tikriausiai viska ish naujo pas save ir atrast laiko komentarams.
ikeliu viena fotkiuka, kuris mano manymu tiktu i namu darbu tema
Scratched world
user posted image

P.S. bitute - nu jau katukas tavo, tai neishpasakyto grozhio smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratelle: 15 spalio 2007 - 23:23
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 15, 17:21)
Beje, lb liuks avataras thumbup.gif tavo darbelis? Parodysi? bigsmile.gif

Mano darbelis...buvau kazkada jau idejus...Galesiu pakartoti, bet reikia palaukti vakaro, nes dabar neturiu i photobucket imetusi...neturiu laiko dabar biggrin.gif

QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 15, 17:26)
California, man patinka smile.gif kai pati mokėsiu daryt tokias nuotraukas tai kritikuosiu, dabar nekritikuosiu, nes nesuprantu ką galėčiau  biggrin.gif

4u.gif

QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 15, 18:07)
sita tavo nuotrauka 3240-oji.  (cia is IMG_3240)
ir man ji laaabai patinka thumbup.gif geras apsvietimas, grazios spalvos, pakankamai rysku.
vat idomu, kaip su daugiau erdves atrodytu g.gif
laukiu nesulaukiu, kada mano kleckius paaugs ir galesiu kazka tokio padaryt

Aisku biggrin.gif Kaip man nedasilo doh.gif blondine... lotuliukas.gif

Jo, o as noreciau tokio klecko kaip tavo, kad negaletu pabegti vos fotika pamates biggrin.gif Kliacko grozis avatare wub.gif wub.gif wub.gif

Na cia daugiau erdves...Man per daug jau cia g.gif
user posted image

O cia siaip linksmas vakarykstis kadras biggrin.gif Mazius skrido paslydes taip ant kamuolio biggrin.gif
user posted image
Mazgis lyg nevisai fokuse ir dangu padeginau....

Bitele, man noretusi ir letenos fokuse vien todel, kad ji taip atkista i prieki mirksiukas.gif

Juratele, kaip kazkas jau sake apie kito dalyvio foto "nedabrendau as dar tokiam menui" blush2.gif Todel nelabai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 16 spalio 2007 - 01:26
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 15, 17:21)
Beje, lb liuks avataras thumbup.gif tavo darbelis? Parodysi? bigsmile.gif

Spec tau parodysiu, nes kaip sakiau...jau rodziau ax.gif
Originalas
user posted image

Na ir pabandziau kitaip kadruoti g.gif Horizontas per viduri... g.gif Kaip jums atrodo?
user posted image

AVEDA, netinka man mazas maziukas pliku sikniuku ant salto stiklo unsure.gif Ir veidukas nepatenkintas...atrodo taip ir sako "saaaalta" smile.gif
Aukstakulnis batas ant stiklo gerai, bet minkstoji vaiko dalis nelabai....
Atsakyti
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 15, 21:23)

siulyciau tau istrinti sita Foto, ir apnuoginto vaiko nedeti i interneta, visokiu zmoniu buna, bet...

Labai graziu foto pridejot, net saldu ziuret. wub.gif
Atsakyti
labarytis user posted image

BiteMaja, man bais patink tavo koška wub.gif bet šiuo atveju, norėtusi erdvės aplink ausytes.
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 16, 01:50)
Na cia daugiau erdves...Man per daug jau cia g.gif
[..]
man geriau žiūrisi pirmas var.

O cia siaip linksmas vakarykstis kadras biggrin.gif  Mazius skrido paslydes taip ant kamuolio biggrin.gif
[..]
gerai, kad mažių "pagavai" biggrin.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 10 16, 07:56)
Spec tau parodysiu, nes kaip sakiau...jau rodziau ax.gif

dekui aciuks.gif labai gražu. O kur čia yra? bigsmile.gif
pirmam var kirpčiau šiek tiek apačios.
Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 16, 07:31)
dekui aciuks.gif labai gražu. O kur čia yra? bigsmile.gif

Cia Oregon valstija, ir kaip bebutu idomu, vietos pavadinimas Canon Beach biggrin.gif
Pati gal neseniai buvai sioj balos puseje???? Ar pacios daryta nuotrauka avatare? Labai grazu thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 16 spalio 2007 - 07:42
draugės portretukas. Ką manot?
user posted image
Papildyta:
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 16, 08:41)
Cia Oregon valstija, ir kaip bebutu idomu, vietos pavadinimas Canon Beach biggrin.gif
Pati gal neseniai buvai sioj balos puseje???? Ar pacios daryta nuotrauka avatare? Labai grazu thumbup.gif

taip, visą rugpjūtį jūsų pusėje atostogavau thumbup.gif Canon beach - geras, kaži, nikonas dar savo neturi? user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 16 spalio 2007 - 07:44
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 16, 00:48)
taip, visą rugpjūtį jūsų pusėje atostogavau thumbup.gif

biskiuka ne vietoj klausimas blush2.gif bet be Chicagos dar kazkur kitur buvai? biggrin.gif
Atsakyti
Buvau Chicagoje ir NY valst.
Kodėl klausi? bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Nendria*: 16 spalio 2007 - 08:32