Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

kaip apkarpytumėt šią nuotrauką? g.gif
user posted image
Atsakyti
Nukirpčiau dešinį šoną kokius porą cm g.gif
Atsakyti
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 13, 14:08)
va kelios is pernykstes zvejybos...
o cia mano mazasis zvejys smile.gif

turbut labiausiaia patinka berniuko portretas
dar kabina pirmoji uzsalusio ezero foto, antrojoje patiko momentas - smilgos saules spinduliuose, bet buciau kitoki rakursa emusi... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 10 13, 17:59)
"atskilęs jūros ir dangaus gabalėlis"
user posted image

Sitoje nuotraukoje pakeri dangus ir debesys. Juos gal ir labiau akcntuociau... ir nukirpciau niurioszemes plota... Gal taip va:
user posted image
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 10 13, 20:04)
serijikė gamtos vaizdelių:
1. In ir Yang arba nepriteklius ir gausa...
2. apkerpėjo
3. "Venta rumba" plačiausias krioklys Europoje, Kuldiga miestas Latvijoje

1. labai pavadinimas nuorauka atitinka thumbup.gif
2. nekabina
3. Grazus krioklys, bet sausuolis kaireje man gadina vaizda... tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Elina @ 2007 10 13, 19:12)
Čia trumpas fotoreportažas iš Klaipėdos 4u.gif

Elina, man per daug pasaliniu objektu tavo nuotraukose (isskyrus paskutine)
Fotografuok arba dali objekto, arba zaisdama su diafragma, isryskink svarbu objekta nuotraukoje (pas tave dabar viskas rysku ir neaisku i ka ziureti pirmiau). Ten kur fotografavai lynus... labai fana....Mano galva reikejo paieskoti rakurso, kad jie atsidurtu arba vandens, arba dandaus, arba laivo sono fone, uzstatyciau f3.5 ar 4.5, tada lynai butu ryskus, o fonas pasiliejes...
Ir kadruociau truputi kitaip...
user posted image
user posted image
Dar patarimas - fotografuodama stebek objektu fona, kad jis butu kiek galima tvarkingas, be pasaliniu detaliu...
Laukiam nauju foto mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 15 spalio 2007 - 13:21
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 15, 12:19)

vienas toks variantas:

user posted image

arba kaip bite maja siule, nukirpt desinej, bet man tada vaizdo kitoj pusej truksta g.gif pridejau cia jo siek tiek:

user posted image

arba dar i centra ja statyt, tik tada desinej vaizdo truksta. irgi pridejau:

user posted image

Atsakyti
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 15, 12:19)

Gal vertikalią daryčiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 13, 22:22)
gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif pavoge fotika cry.gif cirke istrauke..bjaurybes  verysad.gif is rankunuko...nu pati kalta..ale kaip pikta  mad.gif

uzuojauta console.gif Jauciu kaip nefaina verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 14, 04:21)
akrilinis/plasmase tokia. Manasis arti 1cm storumo.

Specialiai fotofrafijai pirkai? mirksiukas.gif
Gal zinai ar juodas plexsi stiklas buna ar jis skaidrus kaip ir stiklas? maciau nuotraukas juodam fone su atspindziu ant grindu. Tiesiog idomu ar ant po tacio stiklo fotkina ar specialu tamsinta ima?
Gal turi daugiau foto ant tokio stiklo?
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 10 14, 13:52)
etatinis naujų albumų ND kūrėjas atostogavo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (t.y. aš), tai vat niekas ir nesukūrė. o tiksliai temos kai nežinau, tai ir nesiryžtu atidarinėt  blush2.gif atidarykit, kas žinot, naują albumą ir uždėkit etatinį passw atidarant  4u.gif

O kaip ir kur man ND ideti? As ilgai buvau prapuolus, o pas jus naujos tvarkos cia blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ciburaska: 15 spalio 2007 - 13:38
QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 15, 13:17)
vienas toks variantas:

nu sorry bet tie pridejimai nesiziuri
medziai vienodi, zmones tie patys:) geriausia smarkiai apkirpt ir palikt viduryje, taip kaip 1 foto.
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 15, 14:44)
nu sorry bet tie pridejimai nesiziuri
medziai vienodi, zmones tie patys:) geriausia smarkiai apkirpt ir palikt viduryje, taip kaip 1 foto.

smile.gif
taip dariau tam, kad jei autore dar turi visai nekarpyta originala, galetu pati apsikarpyti. kadangi as jo neturiu, tai taip ant greicio ir pridejau.
arba norejau parodyti, kaip butu galima is karto fotkinti, kiek vaizdo apimant.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rsaulyte: 15 spalio 2007 - 13:50
QUOTE(sillwio @ 2007 10 14, 16:49)
Žaidžiu su sluoksniais PS. Iš 2 nuotraukų, kuriose ir vienoj ir kitoj kažko trūko, pabandžiau sulipdyti vieną. Ką manot?
Rezultatas:

Idomiai, gal fonas per geltonas. Originalo spalvos mielesnes... Ar sviecias, ar sharpo padauginai g.gif

QUOTE(off topic @ 2007 10 14, 18:17)
mano šiandienykštis grobis  cool.gif

patinka. Idomiai ziurisi rolleyes.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 10 14, 18:43)
mano eilinė "dozė" iš atostogų:

1. išsiliejus jūra. (spec prailginus išlaikymą sujudinta horizontaliai)
2. visi porom porom porom...
3. vakarėjant
4. pasislėpę nuo vėjo

labiausiai patinka 2
3. graziau ziurisi rsaulytes pakoreaguota
1,4 nekabina...

QUOTE(Sansara @ 2007 10 14, 20:17)
šiaip mano kit'as yra idealus, idealiomis apšvietimo sąlygomis. vat prie jūros, kur išsklaidyta šviesa, idealesnių sąlygų būt negali, man nekliuvo niekas: nei spalvos, nei ryškumas, nei nuklydę fokusai, nei fono per mažas išplovimas... žodžiu - su kiekviena foto džiaugiausi savo fotoaparatu (vilniuje jau depresija buvo). beje pastebėjau kad ir rudeninis apšvietimas daug geresnis nei vasarinis- saulė nebe taip aukštai, nuotraukos gilesnės, spalvingesnės  thumbup.gif bet pavėsyje, medžių šešėlyje, miške, kambaryje - išlenda visi kabliukai. bet šiaip - aš savo nuotraukomis atostogų metu - esu labiau nei patenkinta.  rolleyes.gif
beje peržengiau 10000 nuotraukų slenkstį  blush2.gif

Man irgi rudenio saule labiau patinka, ne taip degina

O man problemos stai su kuo:
1. nemoku fotofrafuoti su isorine blykste kai pirmame plane yra kazkas balto sviesaus. Blicas kazkaip "grybauja", duoda per maza sviesos impuksa ir nuotrauka, tiksliau tolimesni objektai gaunasi tamsus.... doh.gif
2. Nemoku fotkinti sauleta diena zmoniu grupes balto, saules apsviesto pastato fone. Statau zmones pavesy, fotkinu - pastatas grazus, zmones per tamsus, naudoju blica - zmoniu veidai sviesesni, bet fonas nepatinka... Fotkinau draugu vaiko krikstynas ir nesusitvarkiau su fotiku lauke, prie Katedros verysad.gif

ar supratot ka noriu pasakyti? veliau gal pvz idesiu... unsure.gif

10000 foto per atostogas? ar kaip? ar kompe jau tiek?
Atsakyti
Achiu visiems aciuks.gif
geriausiai zhiurisi Rsaulytes 1var. Bet ir 3var man patiko. thumbup.gif

Latoya, shakes, kaip gaila fotiko sad.gif Jei man taip nutiktu - bliauchiau savaitę tikriausiai.
Atsakyti
QUOTE(ciburaska @ 2007 10 15, 13:58)
10000 foto per atostogas? ar kaip? ar kompe jau tiek?

dėkui už pastabas. ne, iš viso aš su savo fotoapratu (turiu 1,5 metų) peržengiau 10000 nuotraukų ribą. pradėjo iš naujo koduoti nuotraukas nuo DSC_0000. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 14, 21:22)
Sapokliaka - valo Sergita (Proshop), Vilbra, bet jie ima apie 50Lt, ir jau mano minėtas Mečkauskas, Pylimo g./Palangos g. kampas, Kodak laboratorijoje jo taisykla.

o, naudinga info. ACIU 4u.gif
Mano irgi jau siukslinas tongue.gif
Atsakyti