Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

QUOTE(Sansara @ 2007 10 14, 19:43)
mano eilinė "dozė" iš atostogų:

1. išsiliejus jūra. (spec prailginus išlaikymą sujudinta horizontaliai)
2. visi porom porom porom...
3. vakarėjant
4. pasislėpę nuo vėjo

1. idomiai mirksiukas.gif
2. man irgi cia ryskumo truksta. ir gal dar is arciau bandyciau jas.
3. pabandziau toki formata. man lyg ir geriau ziurisi ax.gif
user posted image

4. kazko irgi nekabina g.gif gal vertikaliai butu geriau. daugiau laiptu paimt. dabar tos gelytes centre kazkaip nelabai..

QUOTE(sillwio @ 2007 10 14, 23:24)
Būsiu LT, būtinai nunešiu. Gal ir čia yra, bet nežinau kur ieškot. Aišku kainuos keliolika kartų brangiau.

man jau irgi seniai reikia valytis. pati nedristu ten nagu kist, o cia ta paslauga apie 40eur blink.gif kazko vis laukiu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 15, 10:32)

Tiesa, dar norejau rsaulytes paklausti, kai daryta atspindziu nuotrauka. HDR?

ten ta, kur medziai geltoni vandeny? o HDR - turi omeny High dynamic range?
neee, ta nuotrauka tai nieko mandraus smile.gif paprastai nufotkinta ir apversta.
Atsakyti
Rsaulyte, nesuprantu, kaip tu taip sugebi mastau.gif . atrodo, nuotrauka kaip nuotrauka, bet po tavo prisilietimo paprastai belieka tik aktelėt thumbup.gif paprastai užtenka paprasčiausio apkarpymo ir nuotraukos nuotaika kardinaliai pasikeičia.

Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 15, 10:54)

ten ta, kur medziai geltoni vandeny? o HDR - turi omeny High dynamic range?
neee, ta nuotrauka tai nieko mandraus smile.gif  paprastai nufotkinta  ir apversta.

Ta, kur namas prie vandens. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 15, 10:57)
Ta, kur namas prie vandens. g.gif

sita?

user posted image

cia irgi paprastai. tiesa sakant, net nemoku HDR. nebandziau g.gif
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 15, 11:00)
sita?

ajaja kaip gražu thumbup.gif
Atsakyti
sita?

user posted image

Teip smile.gif Paklausiau, nes paprastai naktinese nuotraukose sviesos saltiniai linke isdegti. O lango sviesa nuotraukoje neisdegusi. O gal taip atrodo, nea lango remai ta sviesa "iremina" g.gif Kokia parametrai nuotraukos?
Atsakyti
sita?

user posted image

eina sau user posted image nu kaip tu taip grazhiai nufotkini mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 15, 10:56)
Rsaulyte, nesuprantu, kaip tu taip sugebi mastau.gif . atrodo, nuotrauka kaip nuotrauka, bet po tavo prisilietimo paprastai belieka tik aktelėt  thumbup.gif paprastai užtenka paprasčiausio apkarpymo ir nuotraukos nuotaika kardinaliai pasikeičia.

hihihi.gif ai, nezinau, kaip. kartais is karto isivaizduoju, kaip geriau butu. kitais kartais visaip bandineju, kol ka gero randu. arba nieko nerandu. nu kazkaip bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 15, 11:04)
eina sau user posted image nu kaip tu taip grazhiai nufotkini mastau.gif

cia man labai pasiseke buti geroj vietoj geru laiku bigsmile.gif kaip tik tas namukas visus langus isiziebe, kokiom 5 minutem smile.gif , ir dar nebuvo visikai suteme, ir apsvietimas ten buvo thumbup.gif liko tik nufotkint smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 15, 11:04)
Teip smile.gif Paklausiau, nes paprastai naktinese nuotraukose sviesos saltiniai linke isdegti. O lango sviesa nuotraukoje neisdegusi. O gal taip atrodo, nea lango remai ta sviesa "iremina" g.gif Kokia parametrai nuotraukos?

parametrai:
ISO 100
f5.0
20s.
patys langiukai jau tokie pedege, bet remai matosi, tai tikrai taip lyg ir iremina.
apsvietimas ten buvo silpnas, bet per ilga islaikyma pakankamai apsisviete. ir ne per daug.
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 15, 11:12)
:
parametrai:
ISO 100
f5.0
20s.
patys langiukai jau tokie pedege, bet remai matosi, tai tikrai taip lyg ir iremina.
apsvietimas ten buvo silpnas, bet per ilga islaikyma pakankamai apsisviete. ir ne per daug.

thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
rsaulyte Jaucias profesionalo ranka ir akis. Labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 15 spalio 2007 - 10:26
Čia pora šiandienykščių foto. Grįžtam iš ligoninės smile.gif

"Išmušiau langą"

user posted image

"Su tėtuku" ( čia vėl bandžiau spalvomis žaisti unsure.gif )

user posted image
Atsakyti
Elina, man antroji įdomiai žiūrisi. Dar jei už nugaros būtų senas tarybinis penkiaaukštis, atrodytų, kad nuotrauka iš tų laikų ax.gif
Atsakyti