Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

QUOTE(sillwio @ 2007 10 14, 20:50)
Žinau, todėl ir nesirįžtu 2 metus. Kuo valei?

pirkau pet pad (atrodo taip vadinasi) serveteles ir skysti specialu, nepamenu kaip vadinasi ir negaliu paziuret nes neturiu po ranka....
mentele pasidariau pats, perskaiciau nemazai forumu ir snekejausi su tais kas ta dares buvo....
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 14, 20:54)
pirkau pet pad (atrodo taip vadinasi) serveteles ir skysti specialu, nepamenu kaip vadinasi ir negaliu paziuret nes neturiu po ranka....
mentele pasidariau pats, perskaiciau nemazai forumu ir snekejausi su tais kas ta dares buvo....

Aš šlapiu būdu manau nevalysiu. Galvoju apie šitą http://www.cameratow...../hurl/id|1707
Atsakyti
Norejau paklausti, o tokios paslaugos niekas neteikia? Galima tik paciam valyti? unsure.gif
Atsakyti
Sveiki, kompas 24/7 neišjungiamas, nes po to nebeįsijungs biggrin.gif tai dar turiu galimybę kažką paveikt prie jo smile.gif

Sillwio, rezultatas man patiko wink.gif nubetotačiau šiukšlynas pas tave fotike! Esu pati valiusi su kriauše (ta prasme nupūtusi dulkes) kiek matosi, pas tave panašu į daugiau mažiau nupučiamas dulkes, pabandyk, o gal pas jus kur yra nunešti pavalyt? kai būsi LT išsivalyk pas Mečkauską, visai neseniai užnešiau pas jį išvalyt aparatą (nes nebenusipūtė šiukšlės) tai paprašė net 20 litų (už paprastą dulkių nupūtimą nuo matricos 12 Lt), sakė buvo labai nemažai ką valyt, o fotoparatą naudoju trumpiau nei tu (nuo vasario kažkur) wink.gif
Sapokliaka - valo Sergita (Proshop), Vilbra, bet jie ima apie 50Lt, ir jau mano minėtas Mečkauskas, Pylimo g./Palangos g. kampas, Kodak laboratorijoje jo taisykla.

Sansara, patiko antroji, tik gal kiek trūksta ryškumo... bet spalvos gražios ir idėja biggrin.gif su smilga, grūdas trikdo, su laiptais, tai kažkaip man nea.. o jūra, net nežinau, pasakysiu, jei ką vėliau sugalvosiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pupeliukas: 14 spalio 2007 - 21:24
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 14, 21:22)
Sillwio, rezultatas man patiko wink.gif nubetotačiau šiukšlynas pas tave fotike! Esu pati valiusi su kriauše (ta prasme nupūtusi dulkes) kiek matosi, pas tave panašu į daugiau mažiau nupučiamas dulkes, pabandyk, o gal pas jus kur yra nunešti pavalyt? kai būsi LT išsivalyk pas Mečkauską, visai neseniai užnešiau pas jį išvalyt aparatą (nes nebenusipūtė šiukšlės) tai paprašė net 20 litų (už paprastą dulkių nupūtimą nuo matricos 12 Lt), sakė buvo labai nemažai ką valyt, o fotoparatą naudoju trumpiau nei tu (nuo vasario kažkur) wink.gif
Sapokliaka - valo Sergita (Proshop), Vilbra, bet jie ima apie 50Lt, ir jau mano minėtas Mečkauskas, Pylimo g./Palangos g. kampas, Kodak laboratorijoje jo taisykla.

Nubetotačiau dėkui smile.gif Būsiu LT, būtinai nunešiu. Gal ir čia yra, bet nežinau kur ieškot. Aišku kainuos keliolika kartų brangiau.
Kita vertus ne taip jau ir baisu. Lengvai nuklonuojama. Sunkiau, kai bandau makro prie smarkiai uždarytos diafragmos. Tada šiukšlės labai ryškios.
Atsakyti
QUOTE(Pupeliukas @ 2007 10 14, 21:22)
Sveiki, kompas 24/7 neišjungiamas, nes po to nebeįsijungs biggrin.gif tai dar turiu galimybę kažką paveikt prie jo smile.gif

kiek patikslinsiu... vilbroje valymas nuo 50-100lt priklausomai nuo purvinumo, tai manau ten bet ka nunesus kainuos min 60 ir jei kaune ta noresi atlikti tai teks laukti 2 savaites, nes vilbra siuncia i vilniu.

buna pirkti matricos valymo rinkiniai, yra suspausto oro balionelis su nusiurbimu, serveteles, menteles. kainuodavo 150lt, dabar nerandu to rinkinio.
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 14, 16:49)
Rezultatas:

user posted image

Rezultatas puikus thumbup.gif Man patinka ir kai pati tokiu sedevru nemoku, tai kritikos turiu lygiai 0 biggrin.gif

Sansara is tavo paskutiniu nuotraukyciu issiliejusi jura patinka. Patinka todel, kad kitaip thumbup.gif Apie kitas kol kas neturiu nuomones g.gif 4u.gif

Labai patiko latoyos paskutinis susirupines portetukas wub.gif thumbup.gif Uzjauciu del fotiko netekimo doh.gif Siaubas... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 15, 06:34)
Sansara is tavo paskutiniu nuotraukyciu issiliejusi jura patinka. Patinka todel, kad kitaip thumbup.gif Apie kitas kol kas neturiu nuomones g.gif  4u.gif

ačiū už nuomonę. man pačiai iš šios serijos patinka jūra labai... nors daugeliui nesižiūri, man žiūrisi ir gražu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 10 12, 20:23)
Pirmoji serija "kryžių kalnas rūke"

man patinka antra ir trečia. patiko rsaulytės pataisytas variantas.

QUOTE(Sansara @ 2007 10 13, 21:04)
serijikė gamtos vaizdelių:

Kuldiga man gražiausias miestelis Vakarų Latvijoje thumbup.gif galėjai bandyt panaromą daryt iš to krioklio g.gif man antra tai šiaip sau ax.gif pirma įdomiai atrodo, bet gal kvadratą reiktų pabandyt g.gif

QUOTE(latoya @ 2007 10 13, 23:22)
gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif pavoge fotika cry.gif cirke istrauke..bjaurybes  verysad.gif is rankunuko...nu pati kalta..ale kaip pikta  mad.gif

ot, šikniai aggressive.gif tiesiog žodžių trūksta.

QUOTE(sillwio @ 2007 10 14, 17:49)
Žaidžiu su sluoksniais PS. Iš 2 nuotraukų, kuriose ir vienoj ir kitoj kažko trūko, pabandžiau sulipdyti vieną. Ką manot?

mano galva, rezultate šiek tiek per daug šarpo g.gif bet šiaip patiko. ir antroj nuotraukoj nukirpus apačią, tas "malūnas" visai gerai atrodo ir be gervių biggrin.gif

QUOTE(off topic @ 2007 10 14, 19:17)
mano šiandienykštis grobis  cool.gif

aš tokiems menams dar nepribrendau hihihi.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 10 14, 19:43)
mano eilinė "dozė" iš atostogų:

Sansara, tu gali geriau tongue.gif įdomiausia gal jūra atrodo, bet likusios neužkabino.
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 15, 07:31)
Sansara, tu gali geriau  tongue.gif įdomiausia gal jūra atrodo, bet likusios neužkabino.

tongue.gif žinau, pati dėdama vakar šią seriją, jaučiau, kad be jūros nieko stipraus nededu... blush2.gif tiesiog mūsų internetinę galeriją užpuolė "negandos"... tai vat daugiau nieko įkelt nebenorėjau ir vyras nebeleido, nes neaišku, ar neteks visko pašalint iš ten, o norėjosi "serijos" lotuliukas.gif žodžiu - užmigau ant "savo fotkių" lotuliukas.gif
rytui, mane vežanti nuotrauka "karamelinė jūra" wub.gif tiesiog ši nuotrauka iš visų "banginių" nuotraukų, man labiausiai patinka, nors kūdroj tai prigert baigia. tokią spalvą jūra įgauna dėl įtekančio iš pelkių upelio... blush2.gif
user posted image

na pristačiau foto, ir bėgu vairuot, pirmą kartą gyvenime už vairo sėdėsiu ir tiesiai į gatvę teks važiuot.... wacko.gif
Atsakyti
Mano dozė komentarų ax.gif

QUOTE(Shalimar @ 2007 10 12, 14:12)
Cia is mano atspindziu serijos smile.gif

Labai fainas atspindys. Tokią ant sienos galima kabinti.

QUOTE(latoya @ 2007 10 12, 14:19)
o va mano atspindziai...niekur nepretenduoju, tik susipazinimui biggrin.gif

Labas 4u.gif
Ir gaila labai, kad taip praradai fotiką unsure.gif

QUOTE(Desiree @ 2007 10 12, 15:07)
ikeliu ir as savo Bejausmi Atspindi. Ne i ND, nes rugpjucio men. fotografuota.

Žiūrėjau ...žiūrėjau... Ir kol daėjo doh.gif iš kur tas vanduo. Čia Grūto parke turbūt. Nes man šitą statula tokia šimtą kartų matyta buvo senais laikais, tik niekaip nesurišau, kodėl ta aplinką tokia.

Papildyta:
QUOTE(astaxa @ 2007 10 12, 16:13)
prisujungiu  biggrin.gif

Labas irgi 4u.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 10 12, 20:23)
Pirmoji serija "kryžių kalnas rūke"

Kažkaip manęs visai nekabino šita serija. Kryžių kalnas ir tiek. Bet va po rsaulyte pataisymų visai kitaip pasirodė. Ypač pirmoji, kur vienas kryžius. Dabar liuks žiūrisi.

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 13, 15:08)
va kelios is pernykstes zvejybos...

Mažasis žvejys patiko.

QUOTE(ciburaska @ 2007 10 13, 15:28)
1.Meile
2.Ruduo...
3.Atspindys
4.Gal nelabai atspindys, bet... peizazas

1. Taikliai smile.gif
2. Nuotaikingai
3. 4. Irgi patiko

QUOTE(Sansara @ 2007 10 13, 18:59)
viena nuotrauka, kuri mano akimis tinka atspindžių temai. iš mano atostoginių kadrų.
"atskilęs jūros ir dangaus gabalėlis"

Tinka. Tik man ne iš karto krito į akį tai, ką norėjai parodyti. Kol suradau ...

QUOTE(Elina @ 2007 10 13, 20:12)
Čia trumpas fotoreportažas iš Klaipėdos 4u.gif

Čia gal Klp šiuo metu kokia šventė vyksta? Kažkaip nesu mačius "Arkos" g.gif

Papildyta:

QUOTE(Sansara @ 2007 10 13, 21:04)
serijikė gamtos vaizdelių:
1. In ir Yang arba nepriteklius ir gausa...
2. apkerpėjo
3. "Venta rumba" plačiausias krioklys Europoje, Kuldiga miestas Latvijoje

1. Gal abiejų po vienodai reikėjo g.gif
2. Gražu. Tik kotukas ir apačioj dešinėj suvytę du lapai per daug išsišoka.
3. Įtariu, per šalta jau buvo pabraidyti.

QUOTE(sillwio @ 2007 10 14, 17:49)
Rezultatas:

Liuks rezultatas. Man tai ir abi pirmos nuotraukos gerai žiūrisi. Vienas pats malūnas, išlindęs iš rūko debesų... Arba tik tos trys gervės, be malūno, skrendančios virš rūko ax.gif

QUOTE(off topic @ 2007 10 14, 19:17)
mano šiandienykštis grobis  cool.gif

Įdomi akis bigsmile.gif Gal tik to juodo reikėjo pamažinti g.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 10 14, 19:43)
mano eilinė "dozė" iš atostogų:

1. išsiliejus jūra. (spec prailginus išlaikymą sujudinta horizontaliai)
2. visi porom porom porom...
3. vakarėjant
4. pasislėpę nuo vėjo

1.Šilkinė jūra. Gal tik smėlis keistoai atrodo.
2. Gražu, tik nelabai ryšku.
3.Romantiškai. Grūdą galima sublurinti.
4. Lyg ir viskas gerai, ale nekabina.

O matricą ir mano fotikui jau laikas valyti. Atsibodo jau pastoviai klonuoti visokius taškus.
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 10 15, 08:37)

Atrodo, kaip gira. Skaniai ax.gif

Ir gero važiavimo 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Degutė: 15 spalio 2007 - 08:42
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2007 10 12, 11:16)
Ai čia dar tokia viena šviežia foto. Kaip ji jums g.gif

user posted image

Jeigu turi didesne nuotraukyte, pabandyk pakarpyti ir padelioti taip, kad seselio daugiau liktu. Gal vaikuti su seseliu i istrizaine italpinti g.gif

Tiesa, dar norejau rsaulytes paklausti, kai daryta atspindziu nuotrauka. HDR?

Ciburaskos 1oji nuotrauka wub.gif

Latoya, uzuojauta blink.gif blink.gif blink.gif

Tiesa, mano trimetis vakar dovanu is seneliu uzsiprase. Fotoaparato lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti