ar galit kas sukurti nauja albuma? as zinau tik slaptazodi, bet gal kuriant reikia ir vartotojo vardo?
p.s. jei albumo nera, negi dar niekas ir nuotrauku neturit?
yra
QUOTE(latoya @ 2007 10 13, 23:22)
pavoge fotika cirke istrauke..bjaurybes is rankunuko...nu pati kalta..ale kaip pikta
Kaip gaila, siaubas Papildyta:
Buvau pražiopsojus, kaip patinka
QUOTE(Desiree @ 2007 10 14, 19:46)
ar galit man atsiusti prisijungimo varda prie ND?
As irgi visai noreciau dalyvauti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 14, 16:49)
Žaidžiu su sluoksniais PS. Iš 2 nuotraukų, kuriose ir vienoj ir kitoj kažko trūko, pabandžiau sulipdyti vieną. Ką manot?
ar tik nelaikas matrica valyti?
rezultatas idomiai gavosi. gal kiek per daug tos geltonos...
Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 10 14, 18:43)
mano eilinė "dozė" iš atostogų:
1. išsiliejus jūra. (spec prailginus išlaikymą sujudinta horizontaliai)
2. visi porom porom porom...
3. vakarėjant
4. pasislėpę nuo vėjo
1. išsiliejus jūra. (spec prailginus išlaikymą sujudinta horizontaliai)
2. visi porom porom porom...
3. vakarėjant
4. pasislėpę nuo vėjo
suzaidimas su jura mano galva nelabai pavykes./
man tai boruzeles patinka.
laptai
smilga reiktu nuvalyti nuo triuksmo...
Papildyta:
QUOTE(latoya @ 2007 10 14, 15:27)
turbut taip uzsidirba zmones tiesiog istrauke is rankinuko, spustyje, atsege ir istrauke galejau ant kaklo kabint, ale vaikis ant ranku visalaik buvo, nepatogu..fotikas panasonic DMC FZ7...o serijos nr nezinau..ar galiu as ja instrukcijoj rasti? einu db pavartysiu skelbiu lt
Aveda saunuole tai pasigavai ir atemei?
na kol kas tada pertrauka prisijungsiu kai gausiu nauja...
Aveda saunuole tai pasigavai ir atemei?
na kol kas tada pertrauka prisijungsiu kai gausiu nauja...
siaip prie garantinio gal turetu buti serijos kodas, ar prie kokiu fotiko dokumentu....
o ir siaip pasieskok skelbimo ir galbut rasi savo fotika.
pasiimk vyra ar du ir tipo eik pirkt....
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 14, 19:53)
ar tik nelaikas matrica valyti?
Laikas Matrica nevalyta nuo fotiko pirkimo - 2 metus. Kaip per tiek laiko, manau ji pas mane labai švari
Esi valęs gal? Pats?
QUOTE(sillwio @ 2007 10 14, 19:56)
Laikas Matrica nevalyta nuo fotiko pirkimo - 2 metus. Kaip per tiek laiko, manau ji pas mane labai švari
Esi valęs gal? Pats?
Esi valęs gal? Pats?
esu,
patikek tikrai ner taip lengva kaip atrodo....mano vel reiketu valyti.
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 14, 19:53)
ji jau kaip reikiant valyta daugiau ranka nekyla ir sąžinė neleidžia...
Ačiū už komentarus.
beje per atstogas turėjau progą užsimest tamron objektyvą trumpam. tai toooks skirtumas. ypač manual fokuso srityje. pas mane ant kit'o, net nėra ryškumo suvedimo žiedo. aš vis nesupratau, kas gali dirbti su manual focus, kai ryškumą reikia reguliuot fiziškai atsitraukinėjant ar artėjant prie objekto o užsidėjus tamron'ą (atrodo 55-105 mm, bet raidelių neatsiminsiu) nebenorėjau ant auto fokuso lipt visai... toks malonumas kontroliuoti kur fokusuoji o ne laukt malonės iš fotoaparato beje draugui, tam kuris davė jį keliom val, pasiskundžiau savo kit'u. jis žiūrinėja po atostogų mūsų foto, sako, na va kokios geros pas mus namie darytos foto, neblogas tas kit'as... o aš: "aha, aha, čia gi tavo objektyvas uždėtas"
šiaip mano kit'as yra idealus, idealiomis apšvietimo sąlygomis. vat prie jūros, kur išsklaidyta šviesa, idealesnių sąlygų būt negali, man nekliuvo niekas: nei spalvos, nei ryškumas, nei nuklydę fokusai, nei fono per mažas išplovimas... žodžiu - su kiekviena foto džiaugiausi savo fotoaparatu (vilniuje jau depresija buvo). beje pastebėjau kad ir rudeninis apšvietimas daug geresnis nei vasarinis- saulė nebe taip aukštai, nuotraukos gilesnės, spalvingesnės bet pavėsyje, medžių šešėlyje, miške, kambaryje - išlenda visi kabliukai. bet šiaip - aš savo nuotraukomis atostogų metu - esu labiau nei patenkinta.
beje peržengiau 10000 nuotraukų slenkstį
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 14, 20:13)
Žinau, todėl ir nesirįžtu 2 metus. Kuo valei?