Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

ax.gif blush2.gif ar galit kas sukurti nauja albuma? as zinau tik slaptazodi, bet gal kuriant reikia ir vartotojo vardo?

p.s. jei albumo nera, negi dar niekas ir nuotrauku neturit?
Atsakyti
yra 4u.gif
Atsakyti
mano šiandienykštis grobis cool.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 13, 23:22)
gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif pavoge fotika cry.gif cirke istrauke..bjaurybes  verysad.gif is rankunuko...nu pati kalta..ale kaip pikta  mad.gif
Kaip gaila, siaubas sad.gif
Papildyta:
Buvau pražiopsojus, kaip patinka wub.gif

user posted image
Atsakyti
mano eilinė "dozė" iš atostogų:

1. išsiliejus jūra. (spec prailginus išlaikymą sujudinta horizontaliai)
user posted image

2. visi porom porom porom...
user posted image

3. vakarėjant
user posted image

4. pasislėpę nuo vėjo
user posted image
Atsakyti
ar galit man atsiusti prisijungimo varda prie ND?

Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 14, 19:46)
ar galit man atsiusti prisijungimo varda prie ND?

As irgi visai noreciau dalyvauti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 14, 16:49)
Žaidžiu su sluoksniais PS. Iš 2 nuotraukų, kuriose ir vienoj ir kitoj kažko trūko, pabandžiau sulipdyti vieną. Ką manot?

ar tik nelaikas matrica valyti? tongue.gif
rezultatas idomiai gavosi. gal kiek per daug tos geltonos...

Papildyta:
QUOTE(Sansara @ 2007 10 14, 18:43)
mano eilinė "dozė" iš atostogų:

1. išsiliejus jūra. (spec prailginus išlaikymą sujudinta horizontaliai)
2. visi porom porom porom...
3. vakarėjant
4. pasislėpę nuo vėjo

suzaidimas su jura mano galva nelabai pavykes./
man tai boruzeles patinka.
laptai schmoll.gif
smilga reiktu nuvalyti nuo triuksmo...
Papildyta:
QUOTE(latoya @ 2007 10 14, 15:27)
turbut taip uzsidirba zmones mad.gif tiesiog istrauke is rankinuko, spustyje, atsege ir istrauke verysad.gif galejau ant kaklo kabint, ale vaikis ant ranku visalaik buvo, nepatogu..fotikas panasonic DMC FZ7...o serijos nr nezinau..ar galiu as ja instrukcijoj rasti? einu db pavartysiu skelbiu lt

Aveda saunuole 4u.gif tai pasigavai ir atemei?

na kol kas tada pertrauka verysad.gif prisijungsiu kai gausiu nauja...

siaip prie garantinio gal turetu buti serijos kodas, ar prie kokiu fotiko dokumentu....
o ir siaip pasieskok skelbimo ir galbut rasi savo fotika.
pasiimk vyra ar du ir tipo eik pirkt....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baubazz: 14 spalio 2007 - 19:49
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 14, 19:53)
ar tik nelaikas matrica valyti? tongue.gif
rezultatas idomiai gavosi. gal kiek per daug tos geltonos...

Laikas smile.gif Matrica nevalyta nuo fotiko pirkimo - 2 metus. Kaip per tiek laiko, manau ji pas mane labai švari smile.gif

Esi valęs gal? Pats?
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 14, 19:56)
Laikas smile.gif Matrica nevalyta nuo fotiko pirkimo - 2 metus. Kaip per tiek laiko, manau ji pas mane labai švari smile.gif

Esi valęs gal? Pats?

esu,
patikek tikrai ner taip lengva kaip atrodo....mano vel reiketu valyti.
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 14, 19:53)

smilga reiktu nuvalyti nuo triuksmo.....

ji jau kaip reikiant valyta blush2.gif daugiau ranka nekyla ir sąžinė neleidžia... blush2.gif
Ačiū už komentarus.

beje per atstogas turėjau progą užsimest tamron objektyvą trumpam. tai toooks skirtumas. ypač manual fokuso srityje. pas mane ant kit'o, net nėra ryškumo suvedimo žiedo. aš vis nesupratau, kas gali dirbti su manual focus, kai ryškumą reikia reguliuot fiziškai atsitraukinėjant ar artėjant prie objekto doh.gif o užsidėjus tamron'ą (atrodo 55-105 mm, bet raidelių neatsiminsiu) nebenorėjau ant auto fokuso lipt visai... toks malonumas kontroliuoti kur fokusuoji rolleyes.gif o ne laukt malonės iš fotoaparato rolleyes.gif beje draugui, tam kuris davė jį keliom val, pasiskundžiau savo kit'u. jis žiūrinėja po atostogų mūsų foto, sako, na va kokios geros pas mus namie darytos foto, neblogas tas kit'as... o aš: "aha, aha, čia gi tavo objektyvas uždėtas" lotuliukas.gif lotuliukas.gif

šiaip mano kit'as yra idealus, idealiomis apšvietimo sąlygomis. vat prie jūros, kur išsklaidyta šviesa, idealesnių sąlygų būt negali, man nekliuvo niekas: nei spalvos, nei ryškumas, nei nuklydę fokusai, nei fono per mažas išplovimas... žodžiu - su kiekviena foto džiaugiausi savo fotoaparatu (vilniuje jau depresija buvo). beje pastebėjau kad ir rudeninis apšvietimas daug geresnis nei vasarinis- saulė nebe taip aukštai, nuotraukos gilesnės, spalvingesnės thumbup.gif bet pavėsyje, medžių šešėlyje, miške, kambaryje - išlenda visi kabliukai. bet šiaip - aš savo nuotraukomis atostogų metu - esu labiau nei patenkinta. rolleyes.gif
beje peržengiau 10000 nuotraukų slenkstį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 14, 20:13)
esu,
patikek tikrai ner taip lengva kaip atrodo....mano vel reiketu valyti.

Žinau, todėl ir nesirįžtu 2 metus. Kuo valei?
Atsakyti