Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

QUOTE(latoya @ 2007 10 13, 21:22)
gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif pavoge fotika cry.gif cirke istrauke..bjaurybes  verysad.gif is rankunuko...nu pati kalta..ale kaip pikta  mad.gif

eina sau...
gal rasyk marke, spalva, gal serijos num ? gal kokiam saziningam zmogui pasiulys pirkti ir taip atgausi? Vis tiek jei pavoge, tikrai ne savo naudojimui...

uzuojauta... liudna kai sitokiu zmoniu esama
Atsakyti
Nu rimtai ragas. O kur buvai pasidėjusi? Aš ant kaklo arba rankinėj nešiojuos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 13 spalio 2007 - 23:09
QUOTE(latoya @ 2007 10 13, 23:22)
gun_rifle.gif  gun_rifle.gif  gun_rifle.gif pavoge fotika cry.gif cirke istrauke..bjaurybes  verysad.gif is rankunuko...nu pati kalta..ale kaip pikta  mad.gif

Fui, kaip nemalonu... mad.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
O kas per "plexi" stiklas?

akrilinis/plasmase tokia. Manasis arti 1cm storumo. Juos daznai stato vietoj stikliniu langu. As nusipirkau namu statybos medziagu centre kaip pas mus Home Depot ar Lowes parduotuves (as JAV gyvenu, tai nzn kas cia do Senukai parde blush2.gif ).

Man pavoge net visa kuprine bachuriukas..Palangoj kopuose as deginausi o ant kuprines galva padejau. Jis prabegdamas man is po galvos isrove netgi gun_bandana.gif , o as paskui ji vijausi po pusyneli (tada dar lengvaja atletika lankiau mano blush2.gif jaunesnese dinelese), ir vos ne vos pasivijau biggrin.gif . Nors fotikas ne toks brangus buvo, bet kaip studentei tai nors ir $200 visvien laaabai daug.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 14 spalio 2007 - 04:22
oi, kaip nesmagu, latoya sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 13, 21:05)
oi, patinka man rukas thumbup.gif  cia specialiai vaziavai fotkint, ar taip pasitaike?
tokios labai su nuotaika nuotraukos

dėkui už komentarus. 4u.gif spec nevažiavau. su mažu vaiku man išsiruošti (vyras už vairuotoją) tai neįmanoma iki saulės tekėjimo... važiavom šiaip, o dievas mane matyt labai myli ir nori,kad fotografuočiau blush2.gif , tai ir gavosi kad toks rūkas buvo 10 val ryto, kai išsiruošėm iš namų įprastais tempais... thumbup.gif tik pafotografavau 10 min ir dingo rūkas, kaip nebuvę staiga... saulė išlindo ir tapo giedra diena... blink.gif
ten su tuo Ventas rumba kriokliu tai problemos. pirma apšvietimas nebuvo tinkamas, persišviesdavo viskas kas įmanoma, į akis plieskė saulė, po poros valandų tapo neblogas apšvietimas, bet 200 m sutalpinti gražiai - problematiška. kokiais tik rakursais netraukiau, bet ši nuotrauka gražiausia... kad ir su nepriteklium kairėje ir tik su kokiais 80 metrų iš 200 galimų lotuliukas.gif (kol pačiai dašilo, kas tas nepriteklius lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif )

latoya, ot koks bjaurumas verysad.gif pikta.... liūdna..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sansara: 14 spalio 2007 - 09:50
QUOTE(latoya @ 2007 10 13, 22:22)

nu nafig.... tai is rankinuko istrauke? koks fotikas buvo?

siap dabar eik i www.skelbiu.lt ir sek skelbimus, gali buti kad rasi savo fotika tik reikia zinoti serijos nr. kad butu tikras irodymas.
na zodziu uzjauciu.... kaunas jau toks miestas......

beje, koks fotikas?
Atsakyti
laba,

norejau paklausti del ND. Ar as nerandu ar dar nera sukurto naujo albumo Atspindziams? Ir kokias nuotraukas dedam? Galima kirpti, sviesinti, kontrasta tvarkyti?
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 13, 22:22)

Gaila verysad.gif Užjaučiu.

QUOTE(Desiree @ 2007 10 14, 13:27)
laba,

norejau paklausti del ND. Ar as nerandu ar dar nera sukurto naujo albumo Atspindziams? Ir kokias nuotraukas dedam? Galima kirpti, sviesinti, kontrasta tvarkyti?

Galima daryti ką nori. Svarbu rezultatas, o ne kelias, kuriuo ėjai iki jo (rezultato).
Atsakyti
QUOTE(Desiree @ 2007 10 14, 13:27)
laba,

etatinis naujų albumų ND kūrėjas atostogavo lotuliukas.gif lotuliukas.gif (t.y. aš), tai vat niekas ir nesukūrė. o tiksliai temos kai nežinau, tai ir nesiryžtu atidarinėt blush2.gif atidarykit, kas žinot, naują albumą ir uždėkit etatinį passw atidarant 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 14, 12:05)
nu nafig.... tai is rankinuko istrauke? koks fotikas buvo?

siap dabar eik i www.skelbiu.lt ir sek skelbimus, gali buti kad rasi savo fotika tik reikia zinoti serijos nr. kad butu tikras irodymas.
na zodziu uzjauciu.... kaunas jau toks miestas......

beje, koks fotikas?

turbut taip uzsidirba zmones mad.gif tiesiog istrauke is rankinuko, spustyje, atsege ir istrauke verysad.gif galejau ant kaklo kabint, ale vaikis ant ranku visalaik buvo, nepatogu..fotikas panasonic DMC FZ7...o serijos nr nezinau..ar galiu as ja instrukcijoj rasti? einu db pavartysiu skelbiu lt

Aveda saunuole 4u.gif tai pasigavai ir atemei?

na kol kas tada pertrauka verysad.gif prisijungsiu kai gausiu nauja...
Atsakyti
Žaidžiu su sluoksniais PS. Iš 2 nuotraukų, kuriose ir vienoj ir kitoj kažko trūko, pabandžiau sulipdyti vieną. Ką manot?

Originalai:
user posted image

user posted image

Rezultatas:

user posted image
Atsakyti