Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

QUOTE(Vilika @ 2007 10 13, 10:56)
O kodėl nemini nikonų?  g.gif

nikonu muilinemis nesidomejau, nors kazkada turejau nikon muilinele su 2mgpx, istikruju kokybe buvo aaaafyyyyyyyygiena...
ir siaip nikon biski kainas didesnes laiko
siai dienai su muilinem turbut canon, nikon ir fuji pirmauja, bet net neissivaizduoju kokie ten nikonu muiliniu modeliai eina....
Atsakyti
Čia trumpas fotoreportažas iš Klaipėdos 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 13 spalio 2007 - 19:41
[quote=Elina,2007 10 13, 20:12]Čia trumpas fotoreportažas iš Klaipėdos 4u.gif

Na jei idomu pasakysiu savo komentara. Kadangi esu Klaipedietis esu mates sita ARKA. Laaabai grazus laivas.Kai ji zinai mazdaug isivaizduoji kas sitoj nuotraukoj, bet jei nezinai - sunku suvokti is sitos fotkes jo grozi. Antra - sorry bet kazkoks kratinys: yra daug visko ir tuo paciu nieko. Trecia - gal reikejo koki kita rakursa parinkt : atsigult ar uzsilipt kur nors? Gal klystu? Kaip kitiems atrodo? kitu nekomentuosiu..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 13 spalio 2007 - 19:49
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 13, 20:47)
[ Antra - sorry bet kazkoks kratinys: yra daug visko ir tuo paciu nieko. Trecia - gal reikejo koki  kita rakursa parinkt : atsigult ar uzsilipt kur nors? Gal klystu? Kaip kitiems atrodo? kitu nekomentuosiu..

Na, matai, stovi jis prie pat krantinės, vaikšiojau aplink, vyras rėkė, kad į vandenį įkrisiu biggrin.gif . Jei buvai prie to laivo, turi žinot, kad prie jo prieit įmanoma tik tiek kiek įmanoma, neužlipsi, neatsigulsi schmoll.gif . Tik tiek ir tesugebėjau nufotkinti unsure.gif . Man pačiai gražu blush2.gif . Ryšku, spalvota. Nuotrauka tokia, kokia tuo metu buvo mano nuotaika.
Atsakyti
serijikė gamtos vaizdelių:
1. In ir Yang arba nepriteklius ir gausa...
user posted image

2. apkerpėjo
user posted image

3. "Venta rumba" plačiausias krioklys Europoje, Kuldiga miestas Latvijoje
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 10 13, 20:58)
Na, matai, stovi jis prie pat krantinės, vaikšiojau aplink, vyras rėkė, kad į vandenį įkrisiu biggrin.gif . Jei buvai prie to laivo, turi žinot, kad prie jo prieit įmanoma tik tiek kiek įmanoma, neužlipsi, neatsigulsi schmoll.gif . Tik tiek ir tesugebėjau nufotkinti unsure.gif . Man pačiai gražu blush2.gif . Ryšku, spalvota. Nuotrauka tokia, kokia tuo metu buvo mano nuotaika.

sakydamas "antra" ir "trecia" turejau omeny fotkes smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 13 spalio 2007 - 20:05
Sansara, antra ir trečia nuotraukos- nuostabiausi vaizdai wub.gif
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 13, 21:04)
sakydamas "antra" ir "trecia" turejau omeny fotkes smile.gif))

Daugelis čia žino, kad turiu problemų dėl fotonuotraukų kokybės doh.gif . Tuo pačiu norėjau pasidžiaugt, kad jau kažkiek išmokau ryškumo išgauti, WB patvarkiau blush2.gif . Žvėris Klp, man taip gražu visos tos virvės, mazgai prie laivų, apskritai nuotraukose mėgstu chaosą blush2.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 13 spalio 2007 - 20:35
tik dabar pastebejau,kad antroj kairej biski kito lapo kotelis trukdo g.gif
man asmeniskai mano nuotraukos: pirma labai labai, antra labai, trecia - tik pazintinis vaizdelis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 10 13, 21:36)
tik dabar pastebejau,kad antroj kairej biski kito lapo kotelis trukdo  g.gif
man asmeniskai mano nuotraukos: pirma labai labai, antra labai, trecia - tik pazintinis vaizdelis  blush2.gif
Man antra labai gražu, o trečia išvis patyliu, norėčiau ten nuvykt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 10 12, 20:23)
Pirmoji serija "kryžių kalnas rūke"

oi, patinka man rukas thumbup.gif cia specialiai vaziavai fotkint, ar taip pasitaike?

man pirmoji ir paskutine is situ labiau tiko mirksiukas.gif
tik pirmoji vos vos virsta i sona ax.gif (uzkliuna man amzinai)
o treciajai siulyciau truputi erdves pamazint:

user posted image

i antraja ziurejau ziurejau.. nu lyg ir irgi nieko, idomi tokia.. bet tada pagalvojau, kad tu kysanciu kryziu gabaliuku sonuose galetu nebuti ax.gif nu ir tikrai man taip geriau. gal ne man vienai? bigsmile.gif

user posted image

tokios labai su nuotaika nuotraukos
Papildyta:
QUOTE(ciburaska @ 2007 10 13, 14:53)
tongue.gif Ta pati galiu pasakyti apie save. Jei ne rsaulyte, nebuciau taip giliai iklimpus tongue.gif

dabar dvigubai dziaugiuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sansara @ 2007 10 13, 21:04)
serijikė gamtos vaizdelių:
1. In ir Yang arba nepriteklius ir gausa...

2. apkerpėjo

3. "Venta rumba" plačiausias krioklys Europoje, Kuldiga miestas Latvijoje

1. man taip pat labai drinks_cheers.gif
2. grazios fono spalvos. bet kazko truksta man cia g.gif
3. to nepritekliaus kairiam sone galetu ir nesimatyt biggrin.gif o vieta labai grazi drinks_cheers.gif
Atsakyti
gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif pavoge fotika cry.gif cirke istrauke..bjaurybes verysad.gif is rankunuko...nu pati kalta..ale kaip pikta mad.gif
Atsakyti