Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

QUOTE(wyshnia @ 2007 10 09, 20:01)

QUOTE(Stebukle @ 2007 10 09, 20:08)

o ne per blankiai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 09, 18:55)

Patinka bigsmile.gif
P.S. Bituk, siandien nulekiau i kudra tavo kosku paziureti, o jos vel pelkej....nu nesuprantu. Pelkes tavo nuotrauka tikrai neverta g.gif

Neturiu laiko visu nuotraukyciu komentuoti... blush2.gif Paminesiu Wyshnios(todel, kad mazaji Wyshniuka esu isimylejus wub.gif bigsmile.gif, ir todel kad tokios foto mano sfera rolleyes.gif ). Patinka thumbup.gif pakausis nukirstas nekliuna, tik va tie seseliai, isdegimai ant veiduku negerai. Sakai blykses nebuvai pasiemus...as zinok su ta fotiko blykse fotkinu sauleje, kai prisireikia ir tai reikala kazkiek pataiso mirksiukas.gif

Dar prisiminiau... ir gus nuotraukyte labai patiko thumbup.gif kodel taip nedristi rodytis, kiek parodai(labai retai), tiek saunios nuotrsukos buna mirksiukas.gif

Nu ir prie to pacio...Vilikos portretux grazus wub.gif , tik kaip jau mineta reiketu be blykses... mirksiukas.gif

Ei Taryba, ka manot, gal Vilikai ir ND slaptazodi galima duoti g.gif Nes matosi rimtas tikslas ir po kritikos nepabego biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 09 spalio 2007 - 19:55
QUOTE(californiagirl @ 2007 10 09, 20:51)
Patinka bigsmile.gif
P.S. Bituk, siandien nulekiau i kudra tavo kosku paziureti, o jos vel pelkej....nu nesuprantu. Pelkes tavo nuotrauka tikrai neverta g.gif

Ei Taryba, ka manot, gal Vilikai ir ND slaptazodi galima duoti g.gif  Nes matosi rimtas tikslas ir po kritikos nepabego biggrin.gif

nu va, neina man kūdros katinais pakerėt lotuliukas.gif pradedu manyt, kad gal verta g.gif

manau, kad galim duot 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bite maja: 09 spalio 2007 - 20:00
Vilikai - zinoma duot;)

Uzbegau. Prabalsavau. Sillwio. Sveikinu. Ar jau sugalvojai nauja tema? wink.gif))

Jei rimciau , tai as zaviuosi Tavo matymais ir gebejimu juos pateikti;)
Papildyta:
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 09, 18:38)

dar viena radau sitam kompe. Kritikuokit laukiu smile.gif

Man grazu. centras siuo atveju , atrodo, visiskai nekliuva. Grazus perejima, koloritas. As uz tokias foto! wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Degutė @ 2007 10 09, 19:21)
Dar vienas lietaus variantas. Truputį kitu kampu nuo saulės. Bet man nepatinka, kad tada gaunasi spalvoti atspindžiai.

Sita man nelabai ax.gif . nekokybe akis drasko;)
Papildyta:
QUOTE(bite maja @ 2007 10 09, 19:55)

Grazios tos tavo kates. Tik si man is kadro zemyn krenta.Norisi jai kazkokio postamento:)
Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 10 09, 21:07)
Grazios tos tavo kates. Tik si man is kadro zemyn krenta.Norisi jai kazkokio postamento:)

postamentas buvo, bet ten buvo paklodė, todėl nukirpau blush2.gif
Atsakyti
Prabalsavau ND. Kazkaip nustebino nuotraukos... tikejausi daug spalvingesniu unsure.gif unsure.gif
Atsakyti

Nori spalvu? Imk. Ir sviesiu ir niuriu smile.gif)
user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(valanda @ 2007 10 09, 22:36)
Nori spalvu? Imk. Ir sviesiu ir niuriu smile.gif)
user posted image

user posted image
aciu 4u.gif
smile.gif va tokius ND isivaizdavau tongue.gif siaip, nuotraukos tikrai su kiekvienais ND grazeja ir gereja rolleyes.gif smagu net lygint.... thumbup.gif
Atsakyti
Aciu dar karteli visiem isreiskusiem nuomone apie mano foto 4u.gif supratau,kad remeliu nemoku det doh.gif turbut reiks visokius isbandyt pries cia dedant,o ne uz pirmo pasitaikiusio uzsikabint rolleyes.gif
ZverisKLP nuotrauka man patiko,centras nekliudo,ir taip kazkuo issikirianti rolleyes.gif
Bite maja,va cia tavo stilius thumbup.gif jau ka moki tai moki thumbup.gif is manes priekaistu nera mirksiukas.gif
Vilika labai grazi mergyte,tiesa pasakius,as blykstes minusu nepastebejau ax.gif
Valanda pasiseke parodyt ryskias spalvas drinks_cheers.gif ypac pirmoj.
O kada balsuojam ND? ne rytoj? g.gif
As jau nespejau idet naujo objektyvo rolleyes.gif tikiosi kitoj temoj prirasysit ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 09 spalio 2007 - 20:52
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 09, 17:38)
aciu kad perkelet smile.gif Velnias turiu tris kompus (vienas nesiojamas) nuotrauku visur prigrusta, dar kompaktuose kruva, Reik tvarkyt.. o taip laiko gaila...
dar viena radau sitam kompe. Kritikuokit laukiu smile.gif

o man patinka, labai fainiai ziurisi, kaip silwio sake matrix, nes nelabai suprasi kas cia per daiktas:)

QUOTE(Stebukle @ 2007 10 09, 17:43)
veidrodelio principu 4u.gif

as irgi, tik uzsidedu plastikine kortele

QUOTE(Degutė @ 2007 10 09, 18:21)
Dar vienas lietaus variantas. Truputį kitu kampu nuo saulės. Bet man nepatinka, kad tada gaunasi spalvoti atspindžiai.

o man grazu, ner kokybes, atrodo kaip nuotrauka daryta pries 50metu ir istraukta is po lovos;)
o del saules zuikuciu reikia blenda naudoti, jei jos nera tai su ranka pridengti.

QUOTE(sillwio @ 2007 10 09, 18:47)
Jis kitinis nikon d70 stiklas, bet tai vienas iš geriausių kitinių stiklų ir už jo kainą dar niekas nieko geresnio nesugalvojo.
gal ir geras, bet tamsus. pradziai jis yra gerai, bet ilgesniam naudojimui manau nelabai.
siaip Nikon kitiniai visi geri.
Atsakyti
Sveiki, žiūriu jau ir nauja tema atidaryta bigsmile.gif nespėsiu čia visų sužiūrėt, gal vėliau turėsiu laiko biški...

Mano kompo vaizdo plokštė streikuoja, tai tik prisėdu, greit sutvarkau kelias nuotraukas, jungiu lauk jį, tada jis nebeįsijungia kelis kartus, tada vėl įsijungia, tai žodžiu taip ir vargstu. Nemažai pridarius nuotraukų per savaitgalį, bet negaliu normaliai jų peržiūrėt ir sutvarkyt sad.gif

Sillwio, nuotraukų grožis rolleyes.gif galvok temą smile.gif

aš kaip ir Bitemaja su katinais, vėl savo šunį rodau biggrin.gif šį kartą rudenininio miško peizaže smile.gif

1) Ši atrodo biški per žalia unsure.gif

user posted image

2) šią gal apkirpt biški?

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Degutė @ 2007 10 09, 19:21)
Dar vienas lietaus variantas. Truputį kitu kampu nuo saulės. Bet man nepatinka,

unsure.gif soriukas...
QUOTE(bite maja @ 2007 10 09, 19:55)
kaip?  unsure.gif

tas kaireje puseje fonas doh.gif
Atsakyti