Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

QUOTE(latoya @ 2007 10 12, 14:19)
shalimar man labai grazu tie laivelio atspindziai\seseliai wub.gif tik as tu remu tokiu riebiu nemegstu..nu bet cia jau skonio reikalas  mirksiukas.gif

Man dabar kazkaip juodu remu manija uzejo doh.gif Visas foto su jais darau doh.gif blush2.gif
Atsakyti
ikeliu ir as savo Bejausmi Atspindi. Ne i ND, nes rugpjucio men. fotografuota.

user posted image

Puriena6 man patinka tavo darbas. Labai liuks fotoaparatas. Taip vietoje smile.gif

Shalimar labai grazus atspindys. Bet man nelabai patinka juodi remeliai (nors visai neseniai juos dievinau)

latoya kad jau susipazinimui tavo darbas tai.......... LABAS smile.gif

rsaulyte nors ir sena, su Olympu fotografuota... zaving nuotrauka. spalvos labai grazios
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Desiree: 12 spalio 2007 - 14:13
QUOTE(latoya @ 2007 10 12, 14:19)
o va mano atspindziai...niekur nepretenduoju, tik susipazinimui biggrin.gif

prisujungiu biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astaxa: 12 spalio 2007 - 15:24
labu dienu heiiiiiiiii houuuuuuuu
grįžau doh.gif kaip suprantu su atspindžiais susijus tema. eisiu knist atostogų archyvą.... doh.gif nežinau kada perskaitysiu praleistas temas doh.gif užmėtysiu jus nuotraukomis. tik reik pačiai su jomis susipažinti ir prisimint kaip ir kur ir kas blush2.gif
gero vakaro 4u.gif einu ilsėtis, na ir išvargina tos atostogos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveiki, mes vis dar kariaujam su kompu, kuris, jį išjungus, visuot yra tikimybė, kad nebeįsijungs. Naujas užsakytas, bus kitą savaitę, tai iki to laiko, klausimas ar būsiu su ryšiu smile.gif vėliau pabandysiu pasivyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(bite maja @ 2007 10 12, 12:25)
Nendria, kas čia do daiktas tie Noiseware pro skaichiukaiblush2.gif ai, tavo nuotrauka su atspindžiais man patiko  thumbup.gif . tik apačioj gal raidės per didelės.

ačiū už nuomonę dėl raidžių. O tas noiseware instaliuojasi į ps ir nuima visai neblogai triukšmus thumbup.gif ale reik serialo ax.gif tikėjausi, kad gal kažkas turi rolleyes.gif

QUOTE(Puriena6 @ 2007 10 12, 13:15)

wub.gif šarmingai, ale kažkas ne taip g.gif tik nžn dar - kas.

QUOTE(Shalimar @ 2007 10 12, 14:12)

laivelis liuks, kur tokį kadrą pagavai? bigsmile.gif

QUOTE(Sansara @ 2007 10 12, 16:33)
labu dienu heiiiiiiiii houuuuuuuu

sveika parsiradus hi.gif greičiau rūšiuok, lauksim reportažo user posted image
Atsakyti
Hmmm hmm hmmm flirt.gif ........... atsiprašome , kad įlindome į pokalbius .......... norėčiau jūsų patarimo ...... turiu maksimum 700 litų ..... nu gal dar porą litų ir galėčiau dadėt , bet ne daugiau 800 lt......... noriu ryt nusipirkt fotoaparatą ( rytoj, nes Kauno "Molo" "Topo centre "rytoj ypatingos nuolaidos 2 metų proga) ............. išmanau apie fotoaparatus lygiai 0 .... noriu kad fotoaparatas galėtų nufotkinti mažus daiktus, judančius ( na , kad nesilietų ) ....... prašau patarti .......... čia yra Topo centro puslapis su fotikais Topo centro puslapis ............ gal galėtumėte vargšei senai Voverei patarti kokius galėčiau fotikus pirkti ........... gal galėtumėte pateikti keletą variantų, jei netyčia vienokio ar kitokio negaučiau nusipirkt 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Voverė: 12 spalio 2007 - 17:12
Pirmoji serija "kryžių kalnas rūke"
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
laba,

aš ir noriu su savo atspindžiais įlįst ax.gif

user posted image

atsiprašau, bet tik taip išėjo įkelt blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airara*: 12 spalio 2007 - 22:16
QUOTE(Voverė @ 2007 10 12, 18:09)
norėčiau jūsų patarimo ......

siulau canona arba fuji f serija
tik ne joki olympus ir t.t.
dabar jeigu canon tai 800is, 850is 950is nzn ar yra modelis 900is.
sitie labai neblogi pagal galimybes tik nzn tiksliu kainu.
is fuji tai F30, f31, jau gal yra ir f50 sitie irgi pakankamai geri ir visu giriami.

p.s. cia Baubazz kaip visada pasislepes po kitu nicku:)))
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 10 13, 09:26)
is fuji tai F30, f31, jau gal yra ir f50 sitie irgi pakankamai geri ir visu giriami.

Nuoširdžiai dėkoju ,Agnute 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_agnute_ @ 2007 10 13, 09:26)

O kodėl nemini nikonų? g.gif
Atsakyti