gal kas nors turit Noiseware pro skaichiukus?
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 12, 11:39)
as tai neturiu, tik noriu paprasyt kad nerasytum geltonom raidem, jmj reik taip issilenkt kad perskaityt....
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 12, 11:49)
as tai neturiu, tik noriu paprasyt kad nerasytum geltonom raidem, jmj reik taip issilenkt kad perskaityt....
kita karta pabandyk pasizhymeti su pele txt o geltonai rashomos paslaptys
Papildyta:
atspindzhiu temai
o kaip sitas atspindys? bet juk cia reik naujas fotkes daryt, o ne senas kaisiot
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 12, 11:57)
o kaip sitas atspindys? bet juk cia reik naujas fotkes daryt, o ne senas kaisiot
kaip supratau, chia man buvo skirta?
chia galima kaishiot ir senas. I ND reikia deti naujas
P.s. pas tamsta kreivas horizontas ir tu stulpu nereikia
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 12, 11:58)
kaip supratau, chia man buvo skirta?
gal ikales buvau
na horizonta galim patiesint, bet stulpus iskast tingejau
na del skyrimo, tai gal greiciau sau pasakiau del tu senu fotkiu
na... nebutina neshiotis su savimi kastuvo, uzhtenka ir visagalio ps
o prie juros ir ash mielai alaus imaukchiau, jei nebutu taip shalta
va, nuemiau baslius, patiesinau, ale vistiek, truksta akcento kazhkokio...
Rsaulyte, per skubėjimą neparašiau - labai smagu tave vėl matyt. labai tikiuos, kad šį kartą ilgam tavo atspindys man labai patinka.
Latoya, gal kokį blur reiktų uždėt? ir veiduką pašviesint. nu bet gal j/b variantas ir geriau atrodo šį kartą.
Nendria, kas čia do daiktas tie Noiseware pro skaichiukai? ai, tavo nuotrauka su atspindžiais man patiko . tik apačioj gal raidės per didelės.
ŽverisKLP, pritariu Nendrės komentarui apie tavo nuotrauką. o gal dar galėtum nuotraukas šiek tiek mažesnes dėt, a?
Latoya, gal kokį blur reiktų uždėt? ir veiduką pašviesint. nu bet gal j/b variantas ir geriau atrodo šį kartą.
Nendria, kas čia do daiktas tie Noiseware pro skaichiukai? ai, tavo nuotrauka su atspindžiais man patiko . tik apačioj gal raidės per didelės.
ŽverisKLP, pritariu Nendrės komentarui apie tavo nuotrauką. o gal dar galėtum nuotraukas šiek tiek mažesnes dėt, a?
QUOTE(*Nendria* @ 2007 10 12, 12:22)
na... nebutina neshiotis su savimi kastuvo, uzhtenka ir visagalio ps
na ir as jau buvau bekishantis nagus prie PS aplenkei mane. o geroj kompanijoj prie juros ir ziema saltas alus tinka , taip kad jei kas turit noro kvieciu i pliaza (vistiek siandien jauciu nuvaziuosiu iki Batijos-Motules). ir fotkes pasizadu sumazint
Kadangi ši foto buvo pagaminta kelios valandos iki Atspindžių temos paskelbimo, taigi ir konkurse ji neturi teisės dalyvauti , tai parodysiu ją čia, gerai?
Cia is mano atspindziu serijos
shalimar man labai grazu tie laivelio atspindziai\seseliai tik as tu remu tokiu riebiu nemegstu..nu bet cia jau skonio reikalas
o va mano atspindziai...niekur nepretenduoju, tik susipazinimui
o va mano atspindziai...niekur nepretenduoju, tik susipazinimui