Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

O čia norėjau mažą ligoninėj nufotkinti verysad.gif . Nesileido nė už ką schmoll.gif ( aš irgi nesileisčiau. Ot, mama doh.gif )

user posted image
Atsakyti
Dar karta bandau kelti nuotrauka.. unsure.gif

Idomi jusu nuomone apie sia vasaros nuotrauka. Niekas netaisyta gal tik tiesinta buvo..

user posted image

Elina, sakyciau gana geras kadras gavosi kad ir besislepiantis.. g.gif
Papildyta:
ok as pasiduodu.. gal kad is apple keliu, del to nesigauna..
bet nebeuzkrausiu puslapio, jug nebedaug liko tu zinuciu parasyti ax.gif

va cia linkas..
http://images27.fotk....jpg?1190920495
Atsakyti
QUOTE(sidra @ 2007 10 12, 01:23)
ok as pasiduodu.. gal kad is apple keliu, del to nesigauna..
bet nebeuzkrausiu puslapio, jug nebedaug liko tu zinuciu parasyti  ax.gif

linkas neatsidaro,
sidra juk sakėm, reikia kelti per photobucket ir čia įrašant img code. tada nuotraukas rodys ir jos nedings.
nei kompiuteris, nei žinučių skaičius nieko nelemia.

Atsakyti
QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 11, 23:02)
o jus nieko pries, kad taip jusu nuotraukas "patvarkau" ir vel idedu[/size]  unsure.gif

aš tai tikrai nieko prieš mirksiukas.gif

Dar karta bandau kelti nuotrauka..  unsure.gif

nematau nieko schmoll.gif
Atsakyti
pakomentuosiu trupuciuka  ax.gif

ZverisKLP

demesys, cia, zinoma, i lapa, bet js toks labai mazas pasidaro tokioj dideles erdvej. imciau tik gabala is nuotraukos centro, lapa itaisant, pavyzdziui, taip:
user posted image
o jura man labai patinka. tik, kaip sake sidra, panoramine dar geriau ziuretusi mirksiukas.gif butu tokie trys sluoksniai - dangus, jura, smelis ax.gif
user posted image

o jus nieko pries, kad taip jusu nuotraukas "patvarkau" ir vel idedu
  unsure.gif

nieko , visada gerai paziuret kaip is sono atrodo kitam zmogui, ir jo matyma. Taip kad "tvarkyk" , (bet tik nuotraukas:D Beje siandien Klaipedoj atrodo bus rimto vejo. Isimeciau i bagazine statyva, bandysiu nulekt iki juros gal ka idomaus pagausiu... jei aisq darbas nepakis kojos.
Atsakyti

labai smagu, kad sugrįžai thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki wink.gif

Elina, sveikateles tavo suneliui heart.gif

QUOTE(wicked @ 2007 10 11, 21:14)
*Nendria*, negaliu nepagirti tavo dabartinio avataro  thumbup.gif

aciuks.gif dekui, chia ish vasaros atostogu.

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 11, 21:58)

man lb patinka, ryshku, aishku, ir tos paklodes man savotishkai limpa thumbup.gif

QUOTE(AVEDA @ 2007 10 11, 22:12)
g.gif galvojau apie namu darbus "atspindziai". Jei supratau tai cia nebutent rudenio atspindziai.
Taigi cia mano namu darbelis. Aparatas ant kopeteliu, focusas ant prozektoriaus ir per 10 sekundziuu apmainyta---va mano lapkos.  Stoviu ant tokio kaip stiklo vadinasi  "plexi" stiklas ir ant balto popieriaus fono. Mano "patys paciausi" bateliai  biggrin.gif ir ju atspindis stikle.
user posted image

idomiai sumastei, tachiau kojas kitaip statychiau, kiek koketishkiau gal, moterishkiau.. mastau.gif

QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 11, 22:18)
laba vakara..  hi.gif
man biskiuka geda, kad cia buvau pasirodzius, ir vel dingau  blush2.gif
dabar vel prasausi pas jus  ax.gif  noriu tiketi, ilgam..

valioooo!!! lb smagu, kad parejai. Labai lauksiu tavo darbeliu bigsmile.gif

pakomentuosiu trupuciuka  ax.gif
o jus nieko pries, kad taip jusu nuotraukas "patvarkau" ir vel idedu[/size]  unsure.gif

man nerodo nei 1 foto sad.gif

Dar karta bandau kelti nuotrauka..  unsure.gif

Idomi jusu nuomone apie sia vasaros nuotrauka. Niekas netaisyta gal tik tiesinta buvo..
http://images27.fotk....jpg?1190920495

nerodo nieko schmoll.gif
Atsakyti
Atspindziai sokiai.gif dar nepasiruosus panoramai blush2.gif

Elina sveikit greiciau 4u.gif
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 11, 17:54)
idedu dar viena (tiksliau du jos variantai) gal si kart bus geriau nei pereitas.

man kaip ir visiems kompozicija uzkliuvo, ir llaaaabai jau raudonumo daug.

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 11, 20:42)
Latoya, wub.gif  wub.gif  wub.gif Labai tinka sviesus, minkstas, be didelio kontrasto j/b variantas. Nes vaikutis toks permatomas, svelnus, trapus. High key portretukai turetu tavo vaikuciui pats tas buti.  Lovytes krasta gal nuklonuok (jeigu moki; as nemoku smile.gif )

aciu...o as nezinau kas yra high key g.gif a geras daikts????ir nuklonuoti dar nemoku, nors jau mazdaug gaudau po truputi info smile.gif

QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 11, 21:58)
Cia rudens vakarui prasviesinti smile.gif  "Pavyzdys":

patinka labai, ir spalvos ir mintis... thumbup.gif
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 11, 22:12)
Taigi cia mano namu darbelis. Aparatas ant kopeteliu, focusas ant prozektoriaus ir per 10 sekundziuu apmainyta---va mano lapkos.  Stoviu ant tokio kaip stiklo vadinasi  "plexi" stiklas ir ant balto popieriaus fono. Mano "patys paciausi" bateliai  biggrin.gif ir ju atspindis stikle.

patinka biggrin.gif cia gal labiau temai bateliai ne atspindys, nes centre jie, bet siaip man smagi tokia nuotraukyte smile.gif ir venos kazko nekliuna...

cia dar is tos pacios serijos apie portretus, be to krasto lovytes, ir israiska, "gal jau baigei fotkint?" tikiuos as jums neatsibodau unsure.gif mokaus smile.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo latoya: 12 spalio 2007 - 09:39
Latoya thumbup.gif wub.gif Minksta, svelnu. Gal tik kaires puses daugiau pakirpciau ir daugiau vietos desineje palikciau.
apie High key Pupeliukas buvo nuoroda idejusi.
Wikipedia
http://en.wikipedia....gh-key_lighting

Elina, sveikit 4u.gif Ir nekankink vaiko smile.gif
Atsakyti
pasiknisiau po kompa ogi ziuriu atspindziai uzklyde is Druskininku smile.gif beje gal as per anksti? kada tema startuoja?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 12, 10:39)
cia dar is tos pacios serijos apie portretus, be to krasto lovytes, ir israiska, "gal jau baigei fotkint?" tikiuos as jums neatsibodau unsure.gif mokaus smile.gif
user posted image

oj, gerulė išraiška lotuliukas.gif nuotrauką pavandinčiau: "o, bože" hihihi.gif

Klausimas: ar galėjau kažką nureguliuoti fotike, kad fotkintų kitokiom spalvom, tamsiau unsure.gif nesuprantu, maniau, kad čia monitorius grybą pjauna, ale dabar bandžiau kitu fotiku darytas fotkes žiūrėti - viskas normaliai g.gif
Atsakyti
yra ir vien vandeniuks

Papildyta:
user posted image
va
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ZverisKLP: 12 spalio 2007 - 09:52