O čia norėjau mažą ligoninėj nufotkinti . Nesileido nė už ką ( aš irgi nesileisčiau. Ot, mama )
Dar karta bandau kelti nuotrauka..
Idomi jusu nuomone apie sia vasaros nuotrauka. Niekas netaisyta gal tik tiesinta buvo..
Elina, sakyciau gana geras kadras gavosi kad ir besislepiantis..
Papildyta:
ok as pasiduodu.. gal kad is apple keliu, del to nesigauna..
bet nebeuzkrausiu puslapio, jug nebedaug liko tu zinuciu parasyti
va cia linkas..
http://images27.fotk....jpg?1190920495
Idomi jusu nuomone apie sia vasaros nuotrauka. Niekas netaisyta gal tik tiesinta buvo..
Elina, sakyciau gana geras kadras gavosi kad ir besislepiantis..
Papildyta:
va cia linkas..
QUOTE(sidra @ 2007 10 12, 01:23)
linkas neatsidaro,
sidra juk sakėm, reikia kelti per photobucket ir čia įrašant img code. tada nuotraukas rodys ir jos nedings.
nei kompiuteris, nei žinučių skaičius nieko nelemia.
QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 11, 23:02)
o jus nieko pries, kad taip jusu nuotraukas "patvarkau" ir vel idedu[/size]
aš tai tikrai nieko prieš
nematau nieko
pakomentuosiu trupuciuka
ZverisKLP
demesys, cia, zinoma, i lapa, bet js toks labai mazas pasidaro tokioj dideles erdvej. imciau tik gabala is nuotraukos centro, lapa itaisant, pavyzdziui, taip:
o jura man labai patinka. tik, kaip sake sidra, panoramine dar geriau ziuretusi butu tokie trys sluoksniai - dangus, jura, smelis
o jus nieko pries, kad taip jusu nuotraukas "patvarkau" ir vel idedu
ZverisKLP
demesys, cia, zinoma, i lapa, bet js toks labai mazas pasidaro tokioj dideles erdvej. imciau tik gabala is nuotraukos centro, lapa itaisant, pavyzdziui, taip:
o jura man labai patinka. tik, kaip sake sidra, panoramine dar geriau ziuretusi butu tokie trys sluoksniai - dangus, jura, smelis
o jus nieko pries, kad taip jusu nuotraukas "patvarkau" ir vel idedu
nieko , visada gerai paziuret kaip is sono atrodo kitam zmogui, ir jo matyma. Taip kad "tvarkyk" , (bet tik nuotraukas:D Beje siandien Klaipedoj atrodo bus rimto vejo. Isimeciau i bagazine statyva, bandysiu nulekt iki juros gal ka idomaus pagausiu... jei aisq darbas nepakis kojos.
labai smagu, kad sugrįžai
Sveiki
Elina, sveikateles tavo suneliui
dekui, chia ish vasaros atostogu.
man lb patinka, ryshku, aishku, ir tos paklodes man savotishkai limpa
idomiai sumastei, tachiau kojas kitaip statychiau, kiek koketishkiau gal, moterishkiau..
valioooo!!! lb smagu, kad parejai. Labai lauksiu tavo darbeliu
man nerodo nei 1 foto
nerodo nieko
Elina, sveikateles tavo suneliui
QUOTE(wicked @ 2007 10 11, 21:14)
*Nendria*, negaliu nepagirti tavo dabartinio avataro
dekui, chia ish vasaros atostogu.
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 11, 21:58)
man lb patinka, ryshku, aishku, ir tos paklodes man savotishkai limpa
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 11, 22:12)
galvojau apie namu darbus "atspindziai". Jei supratau tai cia nebutent rudenio atspindziai.
Taigi cia mano namu darbelis. Aparatas ant kopeteliu, focusas ant prozektoriaus ir per 10 sekundziuu apmainyta---va mano lapkos. Stoviu ant tokio kaip stiklo vadinasi "plexi" stiklas ir ant balto popieriaus fono. Mano "patys paciausi" bateliai ir ju atspindis stikle.
Taigi cia mano namu darbelis. Aparatas ant kopeteliu, focusas ant prozektoriaus ir per 10 sekundziuu apmainyta---va mano lapkos. Stoviu ant tokio kaip stiklo vadinasi "plexi" stiklas ir ant balto popieriaus fono. Mano "patys paciausi" bateliai ir ju atspindis stikle.
idomiai sumastei, tachiau kojas kitaip statychiau, kiek koketishkiau gal, moterishkiau..
QUOTE(rsaulyte @ 2007 10 11, 22:18)
laba vakara..
man biskiuka geda, kad cia buvau pasirodzius, ir vel dingau
dabar vel prasausi pas jus noriu tiketi, ilgam..
man biskiuka geda, kad cia buvau pasirodzius, ir vel dingau
dabar vel prasausi pas jus noriu tiketi, ilgam..
valioooo!!! lb smagu, kad parejai. Labai lauksiu tavo darbeliu
pakomentuosiu trupuciuka
man nerodo nei 1 foto
Dar karta bandau kelti nuotrauka..
nerodo nieko
Atspindziai dar nepasiruosus panoramai
Elina sveikit greiciau
man kaip ir visiems kompozicija uzkliuvo, ir llaaaabai jau raudonumo daug.
aciu...o as nezinau kas yra high key a geras daikts????ir nuklonuoti dar nemoku, nors jau mazdaug gaudau po truputi info
patinka labai, ir spalvos ir mintis...
patinka cia gal labiau temai bateliai ne atspindys, nes centre jie, bet siaip man smagi tokia nuotraukyte ir venos kazko nekliuna...
cia dar is tos pacios serijos apie portretus, be to krasto lovytes, ir israiska, "gal jau baigei fotkint?" tikiuos as jums neatsibodau mokaus
Elina sveikit greiciau
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 11, 17:54)
idedu dar viena (tiksliau du jos variantai) gal si kart bus geriau nei pereitas.
man kaip ir visiems kompozicija uzkliuvo, ir llaaaabai jau raudonumo daug.
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 11, 20:42)
Latoya, Labai tinka sviesus, minkstas, be didelio kontrasto j/b variantas. Nes vaikutis toks permatomas, svelnus, trapus. High key portretukai turetu tavo vaikuciui pats tas buti. Lovytes krasta gal nuklonuok (jeigu moki; as nemoku )
aciu...o as nezinau kas yra high key a geras daikts????ir nuklonuoti dar nemoku, nors jau mazdaug gaudau po truputi info
QUOTE(Uzuolaida* @ 2007 10 11, 21:58)
Cia rudens vakarui prasviesinti "Pavyzdys":
patinka labai, ir spalvos ir mintis...
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 11, 22:12)
patinka cia gal labiau temai bateliai ne atspindys, nes centre jie, bet siaip man smagi tokia nuotraukyte ir venos kazko nekliuna...
cia dar is tos pacios serijos apie portretus, be to krasto lovytes, ir israiska, "gal jau baigei fotkint?" tikiuos as jums neatsibodau mokaus
Latoya Minksta, svelnu. Gal tik kaires puses daugiau pakirpciau ir daugiau vietos desineje palikciau.
apie High key Pupeliukas buvo nuoroda idejusi.
Wikipedia
http://en.wikipedia....gh-key_lighting
Elina, sveikit Ir nekankink vaiko
apie High key Pupeliukas buvo nuoroda idejusi.
Wikipedia
http://en.wikipedia....gh-key_lighting
Elina, sveikit Ir nekankink vaiko
pasiknisiau po kompa ogi ziuriu atspindziai uzklyde is Druskininku beje gal as per anksti? kada tema startuoja?
QUOTE(latoya @ 2007 10 12, 10:39)
oj, gerulė išraiška nuotrauką pavandinčiau: "o, bože"
Klausimas: ar galėjau kažką nureguliuoti fotike, kad fotkintų kitokiom spalvom, tamsiau nesuprantu, maniau, kad čia monitorius grybą pjauna, ale dabar bandžiau kitu fotiku darytas fotkes žiūrėti - viskas normaliai
yra ir vien vandeniuks
Papildyta:
va
Papildyta:
va