Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

QUOTE(sillwio @ 2007 10 11, 19:19)
Vsio, nuspręsta. Tema - atspindžiai smile.gif

jeeeeeeeeeee, patinka man si tema smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 11, 21:19)
Vsio, nuspręsta. Tema - atspindžiai smile.gif

O gal kas galit kokią pamokėlę pravesti, kaip gražiai tuos atspindžius nugotografuoti ax.gif 4u.gif Būtų smagu, jei kas rastų informacijos ta tema, įmestų čia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(off topic @ 2007 10 11, 14:31)
aš šitų norėč  blush2.gif
integralas@gmail.com

g.gif Matytas e-mailas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Vilika @ 2007 10 11, 20:36)
O gal kas galit kokią pamokėlę pravesti, kaip gražiai tuos atspindžius nugotografuoti  ax.gif  4u.gif Būtų smagu, jei kas rastų informacijos ta tema, įmestų čia  smile.gif

Tikrai, būtų smagu mirksiukas.gif
Atsakyti
Sauni tema, Sillwio.Idomu, kokiu ideju bus sisyk.
Tvarkau, tiksliau trinu nuotraukas smile.gif .

Cia rudens vakarui prasviesinti smile.gif "Pavyzdys":
user posted image
Atsakyti
g.gif galvojau apie namu darbus "atspindziai". Jei supratau tai cia nebutent rudenio atspindziai.
Taigi cia mano namu darbelis. Aparatas ant kopeteliu, focusas ant prozektoriaus ir per 10 sekundziuu apmainyta---va mano lapkos. Stoviu ant tokio kaip stiklo vadinasi "plexi" stiklas ir ant balto popieriaus fono. Mano "patys paciausi" bateliai biggrin.gif ir ju atspindis stikle.
user posted image
Atsakyti
laba vakara.. hi.gif
man biskiuka geda, kad cia buvau pasirodzius, ir vel dingau blush2.gif
dabar vel prasausi pas jus ax.gif noriu tiketi, ilgam..

begu dabar pavartinesiu, paziurinesiu, kokiu groziu prifotkinot bigsmile.gif
Atsakyti
Mano mažiuką paguldė į ligoninę verysad.gif . Ryt gal išleis. Infekcija cool.gif

Grįždama pabandžiau ir atrodo šiek tiek perpratau naktinį variantą clap.gif , o dar ir atspindžių truputis yra smile.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elina: 11 spalio 2007 - 21:29
na ir as buvau buvau prie tu kurie nelabai norejo panoramos blush2.gif dabar galima atsipust,bus atspindziai thumbup.gif Sillwio sveikinimai 4u.gif
Aveda bigsmile.gif kaip miela wub.gif taip moteriska rolleyes.gif man patinka.
uzuolaida,mergyte thumbup.gif nzn gal as klystu,bet nesinori tu "baltu paklodziu" blush2.gif ant zoles rolleyes.gif
Baubaz,modeliukas labai grazus,bet tu turi padaryt nuotrauka miela akiai mirksiukas.gif
Vilika,manes paskutine nuotrauka nesuzavi g.gif as gal ko nesuprantu,bet lyginu pries tai portreto foto ir dabartine rolleyes.gif
gal kazko nepaminejau,nes turbut jau senai viskas pasakyta ir pakomentuota rolleyes.gif
Elina,sveikateles tavo suneliui 4u.gif
ir pamirsau paminet naujokes foto(neprisimenu niko blush2.gif )man labiausiai patiko 1 ir 2 rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gus: 11 spalio 2007 - 21:26
QUOTE(AVEDA @ 2007 10 11, 22:12)

Kaip fainai sugalvojai, AVEDA thumbup.gif
Atsakyti
Gus, dekui. Cia buvo renginys viename meno muziejuje. Tai tu paklodziu as nelabai galejau nuimti smile.gif Bet man jos kazkaip ir nemaiso g.gif Gal net kazkokio sarkazmo tiems sparnams "Pavyzdys" priduoda.

AVEDA thumbup.gif smile.gif

Elina, sveikit!!!!!!Ir nuotrauka visai nebloga isejo (tecnine prasme). Saunuole 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 11 spalio 2007 - 21:36
AVEDA fokuso truksta, neaisku kur ziuret. Jei atspindziai - tai lyg ir jie turetu but kaip akcentas, o dabar i kojas ir batus (ju kaip ir daugiau). Kitas dalykas issisokusios venos - prasosi darbo su PS.
Atsakyti
pakomentuosiu trupuciuka ax.gif

ZverisKLP

demesys, cia, zinoma, i lapa, bet js toks labai mazas pasidaro tokioj dideles erdvej. imciau tik gabala is nuotraukos centro, lapa itaisant, pavyzdziui, taip:
user posted image

o jura man labai patinka. tik, kaip sake sidra, panoramine dar geriau ziuretusi mirksiukas.gif butu tokie trys sluoksniai - dangus, jura, smelis ax.gif
user posted image

o jus nieko pries, kad taip jusu nuotraukas "patvarkau" ir vel idedu
unsure.gif
Atsakyti