Įkraunama...
Įkraunama...

Mokomes fotografuoti toliau

nieko tuoj prades biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sillwio @ 2007 10 11, 17:41)
Ka manot apie tema "atspindziai"?

Tiks ir atspindžiai. Panoramai jau buvau sugalvojusi, ką fotkinsiu. Dabar galvosiu iš naujo ax.gif

QUOTE(Baubazz @ 2007 10 11, 17:54)
idedu dar viena (tiksliau du jos variantai) gal si kart bus geriau nei pereitas.
user posted image

Man patinko. Fainai, nuotaika linksma. Ir modeliukas labai išraiškingas bigsmile.gif Tik man per daug to minkšto daikto, į kurį vaikas atsirėmęs. Kažkaip nesižiūri.
Atsakyti
QUOTE(latoya @ 2007 10 11, 13:52)

padariau jb, ir uzdejau truputi softfocus..ir kaip?

man visai patinka biggrin.gif

QUOTE(sillwio @ 2007 10 11, 17:41)
Ka manot apie tema "atspindziai"?

nu gerai bus ir atspindžiai, nors panorama labiau patiko cool.gif

QUOTE(Baubazz @ 2007 10 11, 17:54)

idedu dar viena (tiksliau du jos variantai) gal si kart bus geriau nei pereitas.

labiau patinka pirmas variantas. bet man kompoziciškai nelabai g.gif nu nežinau, nežinau g.gif

QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 11, 18:18)
O ka manot apie naktines foto? ar gal nesenai buvo tokia tema?

vasarą tokia buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
Arba aš jau nebematau, arba kažkas ištrynė žinutę, kur buvo smulkiai išdėstyta, kaip kelti foto iš fotki albumo. Man jos po pusdienio dingsta ir labai apsidžiaugiau, kad galėsiu suprasti, ką blogai darau, bet tą minutę mane nuo kompo atitraukė dukra, o kai vėl prisėdau, jau neberadau. Kad neteršti eterio, gal kas tą žinutę parašytų man AŽ 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 11 spalio 2007 - 19:28
Baubazz, visai liuks, tik man raudonos spalvos per daug mastau.gif nors gali buti, kad pas mane monitaras durnavoja unsure.gif

Vilika, grazhus portretas, tik kodel toks mazhas? g.gif

Apie ND nuomones nereikshiu, vistiek nedarau user posted image

Papildyta:
QUOTE(Vilika @ 2007 10 11, 20:24)
Arba aš jau nebematau, arba kažkas ištrynė žinutę, kur buvo smulkiai išdėstyta, kaip kelti foto iš fotki albumo. Man jos po pusdienio dingsta ir labai apsidžiaugiau, kad galėsiu suprasti, ką blogai darau, bet tą minutę mane nuo kompo atitraukė dukra, o kai vėl prisėdau, jau neberadau. Kad neteršti eterio, gal kas tą žinutę parašytų man AŽ  4u.gif  4u.gif  4u.gif

geriau naudok ne fotki, o ka nors kito :pvz photobucket.com wink.gif
Atsakyti
Niu va ir mano mylimiausios blush2.gif

Right to the burning sky

Fire

Water bird

Sweet

Yellow
Atsakyti
Californiagirl, thumbup.gif portretukas.Ir nuotrauka tikrai j/b, o ne pilka. Tik man vaikucio labai gaila. As gaunu velniu nuo vyro uz tokias nuotraukas smile.gif

Latoya, wub.gif wub.gif wub.gif Labai tinka sviesus, minkstas, be didelio kontrasto j/b variantas. Nes vaikutis toks permatomas, svelnus, trapus. High key portretukai turetu tavo vaikuciui pats tas buti. Lovytes krasta gal nuklonuok (jeigu moki; as nemoku smile.gif )

Sillwio, nu vyras tu ar meme lotuliukas.gif (juokais cia as). Sakyk tema ir taskas. Kai kiti laimes, gales savasias skelbti. Nes taip dar savaite pradiskutuosim.

Baubazz, per daug pagrindo nuotraukoje. Man nelabai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Uzuolaida*: 11 spalio 2007 - 19:43
tai kokia visgi tema: panoramines ar atspindziai? smile.gif as pasiryzusi saziningai namu darbus atlikineti smile.gif
Atsakyti
Svekuciai 4u.gif
vajej kiek daug prirase ir kokiu graziu nuotraukeliu prideje wub.gif Gaila dabar neturiu laiko apie visas parasyti ka nors, uzspaude mokslai truputi verysad.gif ax.gif
Idesiu pora savo nuotraukeliu, kad turetumet ka pakritikuot lotuliukas.gif
ruduo1
ruduo2
Atsakyti
fotografuot nefotografuoju kuris laikas, nes nera kada.... ax.gif

*Nendria*, negaliu nepagirti tavo dabartinio avataro thumbup.gif
Atsakyti
Vsio, nuspręsta. Tema - atspindžiai smile.gif
Atsakyti
Oho kiek daug naujų ir gražių nuotraukų, net nežinau nuo ko pradėti komentuoti, todėl tą bandysiu padaryti, kai mano šeimyna nueis miegoti smile.gif Tad dabar tik įkeliu savo darbelį 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 11 spalio 2007 - 20:33