nieko tuoj prades
QUOTE(sillwio @ 2007 10 11, 17:41)
Ka manot apie tema "atspindziai"?
Tiks ir atspindžiai. Panoramai jau buvau sugalvojusi, ką fotkinsiu. Dabar galvosiu iš naujo
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 11, 17:54)
Man patinko. Fainai, nuotaika linksma. Ir modeliukas labai išraiškingas Tik man per daug to minkšto daikto, į kurį vaikas atsirėmęs. Kažkaip nesižiūri.
QUOTE(latoya @ 2007 10 11, 13:52)
man visai patinka
QUOTE(sillwio @ 2007 10 11, 17:41)
Ka manot apie tema "atspindziai"?
nu gerai bus ir atspindžiai, nors panorama labiau patiko
QUOTE(Baubazz @ 2007 10 11, 17:54)
labiau patinka pirmas variantas. bet man kompoziciškai nelabai nu nežinau, nežinau
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 11, 18:18)
O ka manot apie naktines foto? ar gal nesenai buvo tokia tema?
vasarą tokia buvo
Arba aš jau nebematau, arba kažkas ištrynė žinutę, kur buvo smulkiai išdėstyta, kaip kelti foto iš fotki albumo. Man jos po pusdienio dingsta ir labai apsidžiaugiau, kad galėsiu suprasti, ką blogai darau, bet tą minutę mane nuo kompo atitraukė dukra, o kai vėl prisėdau, jau neberadau. Kad neteršti eterio, gal kas tą žinutę parašytų man AŽ
Baubazz, visai liuks, tik man raudonos spalvos per daug nors gali buti, kad pas mane monitaras durnavoja
Vilika, grazhus portretas, tik kodel toks mazhas?
Apie ND nuomones nereikshiu, vistiek nedarau
Papildyta:
geriau naudok ne fotki, o ka nors kito :pvz photobucket.com
Vilika, grazhus portretas, tik kodel toks mazhas?
Apie ND nuomones nereikshiu, vistiek nedarau
Papildyta:
QUOTE(Vilika @ 2007 10 11, 20:24)
Arba aš jau nebematau, arba kažkas ištrynė žinutę, kur buvo smulkiai išdėstyta, kaip kelti foto iš fotki albumo. Man jos po pusdienio dingsta ir labai apsidžiaugiau, kad galėsiu suprasti, ką blogai darau, bet tą minutę mane nuo kompo atitraukė dukra, o kai vėl prisėdau, jau neberadau. Kad neteršti eterio, gal kas tą žinutę parašytų man AŽ
geriau naudok ne fotki, o ka nors kito :pvz photobucket.com
Niu va ir mano mylimiausios
Right to the burning sky
Fire
Water bird
Sweet
Yellow
Right to the burning sky
Fire
Water bird
Sweet
Yellow
Californiagirl, portretukas.Ir nuotrauka tikrai j/b, o ne pilka. Tik man vaikucio labai gaila. As gaunu velniu nuo vyro uz tokias nuotraukas
Latoya, Labai tinka sviesus, minkstas, be didelio kontrasto j/b variantas. Nes vaikutis toks permatomas, svelnus, trapus. High key portretukai turetu tavo vaikuciui pats tas buti. Lovytes krasta gal nuklonuok (jeigu moki; as nemoku )
Sillwio, nu vyras tu ar meme (juokais cia as). Sakyk tema ir taskas. Kai kiti laimes, gales savasias skelbti. Nes taip dar savaite pradiskutuosim.
Baubazz, per daug pagrindo nuotraukoje. Man nelabai.
Latoya, Labai tinka sviesus, minkstas, be didelio kontrasto j/b variantas. Nes vaikutis toks permatomas, svelnus, trapus. High key portretukai turetu tavo vaikuciui pats tas buti. Lovytes krasta gal nuklonuok (jeigu moki; as nemoku )
Sillwio, nu vyras tu ar meme (juokais cia as). Sakyk tema ir taskas. Kai kiti laimes, gales savasias skelbti. Nes taip dar savaite pradiskutuosim.
Baubazz, per daug pagrindo nuotraukoje. Man nelabai.
fotografuot nefotografuoju kuris laikas, nes nera kada....
*Nendria*, negaliu nepagirti tavo dabartinio avataro
*Nendria*, negaliu nepagirti tavo dabartinio avataro
Oho kiek daug naujų ir gražių nuotraukų, net nežinau nuo ko pradėti komentuoti, todėl tą bandysiu padaryti, kai mano šeimyna nueis miegoti Tad dabar tik įkeliu savo darbelį