Sveikutės
Norėčiau prisijungti prie jūsų gausaus būrio Priimsit? Vėliau įmesiu kelias foto jūsų teismui
QUOTE(wisayp.nesweyka @ 2007 10 11, 17:23)
Sveikutės
Norėčiau prisijungti prie jūsų gausaus būrio Priimsit? Vėliau įmesiu kelias foto jūsų teismui
Cia yra ir vyru todel reik rasyi sveikutes ir SVEIKUCIAI
QUOTE(zuvialia @ 2007 10 11, 15:47)
sveiki,silwio sveikinimai
del panoramos kazin,kaip tas lipdymas vyksta,kas neturi PS3 o ir be jos kazin ar issiversim...juk ne visi ir PS naudotis moka...tiesa,pas mane net ner vietos,kur pasilipt,kad panorama padaryt...
del panoramos kazin,kaip tas lipdymas vyksta,kas neturi PS3 o ir be jos kazin ar issiversim...juk ne visi ir PS naudotis moka...tiesa,pas mane net ner vietos,kur pasilipt,kad panorama padaryt...
Aciu. Yra mases visokiu programu. Beja, kalnas panoramai nereikalingas. Galima panorama ir namie nufotografuot
QUOTE(_agnute_ @ 2007 10 11, 16:08)
pritariu, panoramai reikia ieskoti vietos. reik eit ant kalno kad kazkas matytusi.
paskui klijuoti su PS ar kita programele.
mano nuomone gal panorama dar atideti sekantiems ND:)
iki to kas nores tas pasimokys kaip lipdyti nuotraukas ir t.t.
bet cia tik mano nuomone:)
sprendzia juk laimetojas
Baubazz cia
paskui klijuoti su PS ar kita programele.
mano nuomone gal panorama dar atideti sekantiems ND:)
iki to kas nores tas pasimokys kaip lipdyti nuotraukas ir t.t.
bet cia tik mano nuomone:)
sprendzia juk laimetojas
Baubazz cia
Nebutinai reikia kalno bet ne esme. Tema galim ir atidet, jei daugumai ji nepatinka. Siulykit kitas temas nes as nieko nesugalvoju
Papildyta:
QUOTE(wisayp.nesweyka @ 2007 10 11, 16:23)
Sveikutės
Aisku priimsim
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 11, 16:26)
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 11, 17:26)
Sveikutės ir sveikučiai
QUOTE(sillwio @ 2007 10 11, 17:31)
Ačiū
QUOTE(sillwio @ 2007 10 11, 16:31)
Siulykit kitas temas nes as nieko nesugalvoju
Ka manot apie tema "atspindziai"?
QUOTE(sillwio @ 2007 10 11, 15:31)
Aciu. Yra mases visokiu programu. Beja, kalnas panoramai nereikalingas. Galima panorama ir namie nufotografuot
Nebutinai reikia kalno bet ne esme. Tema galim ir atidet, jei daugumai ji nepatinka. Siulykit kitas temas nes as nieko nesugalvoju
Papildyta:
Aisku priimsim
Papildyta:
Aisku priimsim
...namie sakai..airiskame kotedze,kur per langa matosi kaimyno langai?niu manau,kad nelabai butu panoramiska,greiciau zurnalistiska,ir patraukiama baudziamojon .. arba nelabai suprantu apie kokia panorama kalbi?ta prasme kambariu? joo...Del temos keitimo.Juk ce mudviem su baubazz'u tik uzkliuvo,as tai galiu ir tyliai pratupet,kaip ir tyliai pratupejau laukdama ateinancio rudens..iki siandien laukiu...
QUOTE(sillwio @ 2007 10 11, 16:31)
Papildyta:
Aisku priimsim
Papildyta:
Aisku priimsim
as nesakau kad nepatinka. gali buti ir panorama, tik gaila trikojo nepasiemiau...
o del atspindziu jau ir sugalvojau ka fotkinciau:)))))
idedu dar viena (tiksliau du jos variantai) gal si kart bus geriau nei pereitas.
O atspindziu tema ir man patinka.Panasi y siluetu.Labai liuks.Meniska turetu but labai.Dabar matau,kad mums su baubazzu limpa reikia sulaukt daugumos.
Uzsukau trumpam kol kas...As uz ATSPINDZIU tema
O ka manot apie naktines foto? ar gal nesenai buvo tokia tema?
dabar tankiai lyja , but grazu ir atspindziu atrastume:)
QUOTE(ZverisKLP @ 2007 10 11, 17:45)
dabar tankiai lyja , but grazu ir atspindziu atrastume:)
bek gaudyt. kaune nelija...