QUOTE(Kara Agne @ 2008 08 18, 18:07)
sveikos, na as jau senokai turejau cia isirasyt!.. kankinuos jau daugiau kaip 1,5metu su visom tom bakterijom, kiek pinigu vaistam isleista, kiek tyrimu ir visokiu naminiu plovimu daryta, antibiotiku gal 7rusys isgertos!!! o db tai isvis priejau liepto gala, kai pradejo ziauriai skaudet, ir labiau vienoj pusej giliai viduj toks ikyrus skausmas. paskutinikart kai buvau pas ginekologa, sake kad gimdos kaklelio uzdegimas, isgeriau Oxloxin, bet visiskai jokio poveikio!!!! o is pradziu sake tiesiog pakitus mikroflora, paskui jau rado ureaplazmas, bet kai tikrinaus nebebuvo, dabar jau uzdegimas... ryt eisiu darytis to antibakteriologinio tyrimo is gimdos kaklelio, gal pagaliau paaiskes bakterija...
o jum niekam skausmu nebudavo? kaip as noriu pagyt, tiesiog db kasdien vis asaros rieda, nes atrodo kad nebeimanoma!!!.. o dar kai prisiskaisciau, kad is to pereina i gleivines uzdegima, kas lb rimta, dubens uzdegima, arba isvis nevaisinguma... lb lb noriu pagyt!!!
o jum niekam skausmu nebudavo? kaip as noriu pagyt, tiesiog db kasdien vis asaros rieda, nes atrodo kad nebeimanoma!!!.. o dar kai prisiskaisciau, kad is to pereina i gleivines uzdegima, kas lb rimta, dubens uzdegima, arba isvis nevaisinguma... lb lb noriu pagyt!!!
Man 4 metus kas men, kas 2 men uzdegimai buvo. Gyde visokiom zvakutem, pagyja tam kartui ir vel pas ginekologa. Kol truko kantrybe nuvaziavau i KMUK pas Stankeviciu padare chlamidiju tyrima. Isigydziau chlamidijas ir jokiu rupesciu. Nebera jokiu uzdegimu
O del skausmo? Taip man skaudejo kairyji sona, viena daktare sake kad tai cista. Bet deja kur kas rimciau ir rado tik KMUK endometrioze2 laipsnio.
QUOTE(heav__ @ 2008 09 01, 00:03)
Sveikos mergaites
Turiu klausimeli, gal kas zinote, kur Kaune galima issitirti del chlamdiju su antibiotiniu tyrimu? As pati is Siauliu
Turiu klausimeli, gal kas zinote, kur Kaune galima issitirti del chlamdiju su antibiotiniu tyrimu? As pati is Siauliu
Kaune visuomenes sveikatos centre Petrausko 24 gatveje Susirask internete telefoniuka, kainuoja tyrimas 21 lt.