Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, ir kitos zarazos

Sveikos merginos,
norejau truputi informacijos, kurios esate susidurusios su ureaplazma ir gerusios Sumamed antibiotikus. Pas mane rado tos ureaplasmos, paskyre antiotikus (pavadinimo nebepamenu), po menesio pasidariau pakartotini tyrima, atsakymas buvo vel teigiamas. Tada man tyrimu centre pasiule pasidaryti antibiotini tyrima, (gyd. apie toki nieko neuzsimine verysad.gif , o as ka zinau, pirma karta susiduriau su tokiom ligom). Vel ejau darytis tyrimo...atsiemiau atsakymus, tarp ju, kur surasyti antibiotikai, kuriems jautri ureaplasma, buvo jau ir tie kuriuos sugeriau ir nepadejo. Tai dabar gyd. skyre sumamed. Kiek pasiskaiciau forume, tai visos geria po 3 tabletes, o man israse 6 po 500mg, tai kiek suprantu man cia skyre tokia milziniska doze??
Atsakyti
Aš per vieną vaistukų kursa gėrimo išsigydžiau ureplazmas thumbup.gif
Dariausi visus tyrimus Dermatovenerologijos centre Vilniuje tai man iškarto pritaikė vaistukus ir po mėnesio viskas ok, manau jai gerai parenka vaistukus viskas išgija greitai. Antibiotini tyrima man padarė ir pritaikė vaistus.
Atsakyti
1,Gal zinote kaip galima vaikus patikrinti ar neturi chlamidiju? ax.gif
2,Kaune Petrausko gatveje ar teko kam darytis tyrimus? Kiek ten kainuoja chlamidiju tyrimas ir ar gerai daro?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jautukas2: 29 liepos 2008 - 16:35
smile.gif Sorry, ne ten pataikiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alimonza: 29 liepos 2008 - 16:48
QUOTE(jautukas2 @ 2008 07 29, 17:34)
1,Gal zinote kaip galima vaikus patikrinti ar neturi chlamidiju? ax.gif
2,Kaune Petrausko gatveje ar teko kam darytis tyrimus? Kiek ten kainuoja chlamidiju tyrimas ir ar gerai daro?

1 schmoll.gif gal kraujo tyrimas yra?
2. Ten yra Visuomenės sveikatos centras. Kiek tekę susidurti, tai "kiekviena save gerbianti įstaiga siunčia ten tirtis arba siunčia tyrimus" cituoju kažkurią SM narę, bet rimtai, ir man gydytoja rekomendavo ten tirtis. Ir kainos tikrai ne didesnės nei privačiuose centruose, o netgi mažesnės thumbup.gif Aišku, aplinka nėra labai jau šiuolaikiška, kitoms merginoms nepatiko, bet man tai nesvarbu - svarbu kvalifikuotai atlieka darbą, o ir darbuotojos mielai viską paaiškina. Geriausia pasiskambinti telefonu ir išsiaiškinti, kuriuo laiku geriausia ateiti, kokiomis darbo dienomis ir pan. Aišku, ir paklausti kaip vaiką gali ištirti. Kainos tiksliai nepamenu, lyg virš 20 kainavo.
Atsakyti
QUOTE(Spalgena @ 2008 07 29, 17:49)
schmoll.gif gal kraujo tyrimas yra?
2. Ten yra Visuomenės sveikatos centras. Kiek tekę susidurti, tai "kiekviena save gerbianti įstaiga siunčia ten tirtis arba siunčia tyrimus" cituoju kažkurią SM narę, bet rimtai, ir man gydytoja rekomendavo ten tirtis. Ir kainos tikrai ne didesnės nei privačiuose centruose, o netgi mažesnės thumbup.gif Aišku, aplinka nėra labai jau šiuolaikiška, kitoms merginoms nepatiko, bet man tai nesvarbu - svarbu kvalifikuotai atlieka darbą, o ir darbuotojos mielai viską paaiškina. Geriausia pasiskambinti telefonu ir išsiaiškinti, kuriuo laiku geriausia ateiti, kokiomis darbo dienomis ir pan. Aišku, ir paklausti kaip vaiką gali ištirti. Kainos tiksliai nepamenu, lyg virš 20 kainavo.

Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
o kaip pasigaunama stafilokoka? man taip baisiai skamba, o gydytoja tik leptelejo...bacila ir psio unsure.gif

Atsakyti
Sveikos esamos ir busimos mamytes 4u.gif Esu cia naujoke. Noriu su jumis pasidalinti savo bakterijomis [tiksliau informacija apie bakterijas] bigsmile.gif nuejau pas savo daktariukste..oj nepatiko jai vaizdas pas mane, gausios isskyros, paraude ir pan. nusiuncia pasitikrint gimdos kaklelio.. Atrado visokiausiu biesu ten pas mane...sako issitirk virusus... tai siandien nuvariau darytis tyrimu del chlamidijos, ureaplasmos ir žpv.... unsure.gif uz viska suklojau 172lt. atsakymai bus antradieni [2008-08-12]. labai jaudinuos. bijau kad nerastu žpv.. doh.gif .prisiskaiciau info apie sias bakterijas... mama ramina kad viskas isgydoma, o as taip pergyvenu, asaros byra... cry.gif bet atejus cia matau kad dauguma turi visokiausiu zarazu ir gydosi...issigydo... ar imanoma issigydyt sias 3 bakterijas? ir dar norejau paklaust ar mums su draugu abiem reikia gydymo? kalbinu ji eiti pasitikrinti ar viskas gerai.
Atsakyti
Jolančiu, pirma ramiai palauk atsakymo. Ne taip viskas baisu ir tikrai nereikia verkti. Viskas pagydoma, tik negalima užleisti. Jei pas Tave ką nors nustatys, manau, Tavo draugui būtina irgi pasitikrinti. Ir abiem gydytis. Imk balioną 4u.gif ir baik bliauti.
Atsakyti
QUOTE(Blanka1 @ 2008 08 07, 14:02)
Jolančiu, pirma ramiai palauk atsakymo. Ne taip viskas baisu ir tikrai nereikia verkti. Viskas pagydoma, tik negalima užleisti. Jei pas Tave ką nors nustatys, manau, Tavo draugui būtina irgi pasitikrinti. Ir abiem gydytis. Imk balioną  4u.gif ir baik bliauti.

aciukas uz palaikyma blush2.gif dar kol laukiu atsakymu daktare israse vaistuku kazkokiu: zvakutes gynalgin ir antibiotikus supplin...perskaiciau visa informacini lapeli...raso kad reikia jas vartoti tiek man, tiek mano partneriui, nors jis ir neserga... tai reikia ir jam jas gert? noriu viska issigydyt, kad buciau sveika. bet jei draugas nepasigydys tai mano gydymas nueis suniui ant uodegos...ir vel tos pacios bedos atsiras... ar turetu jis pirma pasitikrint viska ir tada kartu su manim gydytis?... galvoju geriausia butu sulaukt mano tyrymu atsakymu, kad zinot tikslia priezasti... zodziu pribridau cia kaip reikalas su tom ligom doh.gif
Atsakyti
Labukas dar karteli. Na atejo dvieju tyrimu rezultatai.... ureaplasmos ar kaip ji ten - nera... bet atrado chlamidija... ar buvo kas is jusu su ja susidurusios? ji isgydoma vaistais? tabletem? ar zvakutem? ar isvis pasveikt imanoma? blush2.gif is anksto aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
Ureplazmas gidžiausi, tai antibijotikai reikėjo gerti ir vyras profilaktiškai pasigydė, tai dabar viskas gerai. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Jolanciu @ 2008 08 09, 11:55)
Labukas dar karteli. Na atejo dvieju tyrimu rezultatai....  ureaplasmos ar kaip ji ten - nera... bet atrado chlamidija... ar buvo kas is jusu su  ja susidurusios?  ji isgydoma vaistais? tabletem? ar zvakutem? ar isvis pasveikt imanoma? blush2.gif  is anksto aciu uz info 4u.gif

Aišku pasveiksi, nesinervink 4u.gif
Atsakyti