Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, ir kitos zarazos

QUOTE(Gytutė @ 2007 11 06, 19:10)
Tai aš gi ne ekstrasense, nežinau, kur uždegimas buvo, užtai ir klausiu biggrin.gif
O skirtumas yra, bet buvęs furunkulas pažastyje neturi nieko bendra su nevaisingumu, gali nebijoti.

Kazin kazin ar neturi g.gif nes mano draugei tas pats buvo ir kaip zinau vaikelio irgi niekaip negali susilaukti verysad.gif
Atsakyti
Tai paskaičiuokim, kiek moterų su furunkulais pažastyse negali sulaukti vaikų doh.gif
Ir kiek iš jų juodaplaukės, ir kiek iš jų nemėgsta kai lyja. Gal surasit daugiau bendrumų.
Nu nepykit, bet diagnozės nustatymas pagal "o mano draugei buvo" neturi nieko bendra su racionalia medicina.
Atsakyti
QUOTE(Voveraite_01 @ 2008 06 05, 16:49)
Sveikutes. Gal kas žinote kanors apie bakterija gardnerela? Pasiskaičiau kažkiek internete šiaip atrodo nėra labai baisi, bet idomu gal ji galėjo persileidima sukelti?

manau, kad gali, nes aš jau nėštumo metu pastoviai jų turėdavau ir vis žvakutėmis gydydavausi- geriausiai padėdavo maxmirror ir lomexin ax.gif
mas daktarė sakydavao, kad negydant tos gardnerelos gali sukelti pavojų vaisiui verysad.gif
Atsakyti
Cikadele, o tu kanors jautei kad tu bakteriju turi? As tai nieko nejauciau.. tik kai ivyko persileidimas, pasidariau tyrima ir nustate kad jos pas mane vyrauja tos gardnerelos..
Atsakyti
QUOTE(Miško uoga @ 2008 02 10, 14:05)
O gal žinote, kur Kaune tai daro?

Chlamidijas tiria KAUNO KILNIKOSE, kainuoja13 -17 lt.Nepamenu. Daro is tepinelio
QUOTE(tikiu @ 2008 02 10, 14:51)
Papildyta:
Šis tyrimas atliekamas paėmus kraują iš venos, tikrai ne iš tepinėlio  mirksiukas.gif

Daro is tepinelio

QUOTE(stygele @ 2008 04 23, 11:37)
Sveikutes:) Gal kam taip yra buve? Jau keli metai mane kankina pienlige ir jau 9 men. bandom susilaukti vaikucio? Niekaip nepavyksta... Ar si liga turi tam itakos?

Mane uzdegimai kankino 3 metus , o gal ir 4 kas men, kas du atsinaujindavo. Zvakutes padedavo tam kartui. Kaune rastos chlamidijos, uzdegimai baigesi thumbup.gif
Atsakyti
Kam teko su liaukocitais imant tepinėli susidurti??
Atsakyti
QUOTE(Diglė @ 2008 07 07, 15:58)
Kam teko su liaukocitais imant tepinėli susidurti??

kazkada teko. padidejes leukocitu kiekis rodo uzdegima. paprastai israso zvakuciu 4u.gif
Atsakyti
man atrado chlamidijas. dabar geriu antibus-gydausi. bet dar nedare ureaplasmiu ir mikoplasmiu. tai galvoju, kad kai darys pakartotinai chlamidijas, tai paprasysiu, kad padarytu ir ureaplazmes ir mikoplazmas. tada gal bus viskas isgydyta.
Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2008 07 13, 19:40)
man atrado chlamidijas. dabar geriu antibus-gydausi. bet dar nedare ureaplasmiu ir mikoplasmiu. tai galvoju, kad kai darys pakartotinai chlamidijas, tai paprasysiu, kad padarytu ir ureaplazmes ir mikoplazmas. tada gal bus viskas isgydyta.

man ir buvo rastos chlamidijos gruodi. Isgeriau antibu nemaza norma, plius vyrui dvi tabletytes. Dariausi klinikose. O dabar siule pasidaryti K.Petrausko gatveje 24, nes pakartotinu nedariau.Sake ten geriau tyrimus padaro. O kur tu tyrimus dariai? g.gif ax.gif
O kazin ar vaika galima patikrinti ar turi chlamidiju? g.gif Ir kur kreiptis, kaip jam darytu ta tyrima? g.gif
Atsakyti
QUOTE(jautukas2 @ 2008 07 23, 11:45)
man ir buvo rastos chlamidijos gruodi. Isgeriau antibu nemaza norma, plius vyrui dvi tabletytes. Dariausi klinikose. O dabar siule pasidaryti K.Petrausko gatveje 24, nes pakartotinu nedariau.Sake ten geriau tyrimus padaro. O kur tu tyrimus dariai? g.gif  ax.gif
O kazin ar vaika galima patikrinti ar turi chlamidiju? g.gif Ir kur kreiptis, kaip jam darytu ta tyrima? g.gif

as chlamidijas dariausi vaisingumo klinikoj kaune. bet pas mane dar keblesne situacija, nes as pabaigus antibu kursa, sekancia diena dariau NT ir pamaciau II. tikiuosi, kad tas chlamidijas isnaikinau. sake, kad pakartotini darys tik po kokio menesio.
o kai tu sugerrei antibus ar tau is naujo dare tyrima?
Atsakyti
QUOTE(liepacka @ 2008 07 24, 15:50)
as chlamidijas dariausi vaisingumo klinikoj kaune. bet pas mane dar keblesne situacija, nes as pabaigus antibu kursa, sekancia diena dariau NT ir pamaciau II. tikiuosi, kad tas chlamidijas isnaikinau. sake, kad pakartotini darys tik po kokio menesio.
o kai tu sugerrei antibus ar tau is naujo dare tyrima?

As kai sugeriau antibus tyrimo pakartotinai nedariau ax.gif Darysiu dabar po 7men pertraukos g.gif Sveikinu nestuke.gif
Atsakyti
Gal kas galėtų paaiškinti, kas per biesas ta gardnerella? Internete nerandu normalaus paaiškinimo g.gif Kiek supratau, ji sukelia bakterinę vaginozę, bet netgi ir sveikos moterys ją turi, tik kad endaugelis. Tai kam ją tiria, kaip ją gydo? Ar gali turėti įtakos pastojimui?
Atsakyti