Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, ir kitos zarazos

Kaune dar čia gali pasidomėti, iš kraujo man atrodo daro:

http://www.endemik.l...kauno-filialas/
Atsakyti
AČIŪ !!! notworthy.gif
Ir kaina lenkia visas vietas smile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Kaiptik vakar dariausi chlamidijų tyrimą Kaune visuomenės sveikatos centre. Na, aplinka ten tikrai senoviškai valdiška, bet tepinėlį paėmė labai maloni jauna moteris, be jokių nereikalingų komentarų, maloniai viską išaiškino. Po paros sakė bus rezultatai. O tai kainavo nepilnai 22Lt. Mane siuntusi gydytoja iš KMU sakė, kad kiekviena save gerbianti įstaiga savo pacientes ar jų tyrimus siunčia į šį centrą, tik jei pati nevažiuosi, tai klinikos gerokai sau užsimeta už nuvežimą-parvežimą smile.gif
Taigi - spresti kiekvienai smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

norejau paklausti tu, kurios gydesi nuo ureaplazmu ar mikoplazmu... po kiek laiko baigus gydyma jums vel leido bandyti pastoti ? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Leilah @ 2008 04 14, 14:32)
Sveikos,

norejau paklausti tu, kurios gydesi nuo ureaplazmu ar mikoplazmu... po kiek laiko baigus gydyma jums vel leido bandyti pastoti ?  g.gif

sveiki. mes ir su vyru gydemes antibiotikais nuo ureaplazmozes. daktaras urologas leido tik po keliu menesiu bandyt pastoti. dar vyrui israse tribestano seklai atstatyti,nes tipo antibiotikai labai stiprus ir gali stipriai ja paveikt.
Atsakyti
QUOTE(kinrozyte @ 2008 04 22, 22:30)
sveiki. mes ir su vyru gydemes antibiotikais nuo ureaplazmozes. daktaras urologas leido tik po keliu menesiu bandyt pastoti. dar vyrui israse tribestano seklai atstatyti,nes tipo antibiotikai labai stiprus ir gali stipriai ja paveikt.

kuo toliau, tuo labiau isitikinu, kad kiek gydytoju, tiek ir nuomoniu...nes mano gine, jau nuo sekancio ciklo baigus gerti antibiotikus leido bandyti... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Leilah: 23 balandžio 2008 - 09:45
Sveikutes:) Gal kam taip yra buve? Jau keli metai mane kankina pienlige ir jau 9 men. bandom susilaukti vaikucio? Niekaip nepavyksta... Ar si liga turi tam itakos?
Atsakyti
Sveikutes. Rado ir man ureaplazmu, vaziuosiu receptuko vaistams, bet vyras labai kategoriskai nusiteikias, reikes kazkaip padirbeti g.gif Bet as truputi apie kita. Ar tikrai ju buvimas gali tureti itakos vaisingumui? Turiu du vaikus ir norime trecio, bet .... Rado tu ureaplazmu, reikia gydyti. Bet ar galima tureti vilciu?
Atsakyti
Bent jau man gydytoja aiskino, kad visos tos "zarazos" gali uzkimsti kiausintakius g.gif
Atsakyti
Merginos patarkite. Israse man antibiotiku (Sumamed) nuo ureoplazmu. Vyras dabar geria Ospamoksa. Tai gyd. man sake nuo ureoplazmu gerti Sumameda o vyrui tiks tas Ospamoksas kuri dabar geria nuo anginos. Bet gi cia visai skirtingi antibiotikai? Ar nebus taip, kad isgersiu "drakoniska"Sumameda, pagysiu o vyras nuo to vaikisko Ospamokso nepagis ir vel viskas is pradziu??? g.gif
Atsakyti
Bijau, kad ospamoksas gali visiškai neveikti ureaplazmų. Nėra jis vaikiškas, jo veikimo spektras pakankamai platus.
Atsakyti
Sveikutes. Gal kas žinote kanors apie bakterija gardnerela? Pasiskaičiau kažkiek internete šiaip atrodo nėra labai baisi, bet idomu gal ji galėjo persileidima sukelti?
Atsakyti