Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, ir kitos zarazos

QUOTE(svajoklele @ 2010 10 13, 11:13)
Tai, kad nesusisneku su savo gine  verysad.gif . Kai pasako ka nors, tai mazai truksta iki asaru.  doh.gif Tokia nesupratinga, pasaipi ir nieko nepaaiskinati, kad eina sau. E
inu pas gine poliklinikoje, privaciai truksta pinigeliu... Vis pagalvoju pasiekisti, kad ir i kita kokia toj pacioj poliklinikoj

pabandyk pasikeisti gydytoja, nes ne visos jos ten jau labai blogos, o kita vertus, cia dauguma mergaiciu, moteru zino daugiau uz tas poliklinikos gines doh.gif Iki mmm tikrai geriau nevartok antibiotiku, o ir zaraza turi paprasta, jai isgydyti nereikia tokiu stipriu antibiotiku.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peteliuske: 13 spalio 2010 - 12:44
QUOTE(peteliuske @ 2010 10 13, 13:43)
pabandyk pasikeisti gydytoja, nes ne visos jos ten jau labai blogos, o kita vertus, cia dauguma mergaiciu, moteru zino daugiau uz tas poliklinikos gines  doh.gif Iki mmm tikrai geriau nevartok antibiotiku, o ir zaraza turi paprasta, jai isgydyti nereikia tokiu stipriu antibiotiku.

Tai va, skaitineju apie centro poliklinikos gine, bandau susidaryti kokitai vaizda ir keisti... Kol kas sunkiai sekas issirinkti, nes vienom vienos tinka/ patinka, o kitom, kaip tik atvirksciai doh.gif .
Begioti per visas irgi nekas. verysad.gif

Aciu labai uz patarimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklele @ 2010 10 13, 14:15)
Tai va, skaitineju apie centro poliklinikos gine, bandau susidaryti kokitai vaizda ir keisti... Kol kas sunkiai sekas issirinkti, nes vienom vienos tinka/ patinka, o kitom, kaip tik atvirksciai  doh.gif .
Begioti per visas irgi nekas. verysad.gif

Aciu labai uz patarimus  smile.gif

oi uzjauciu as tave. Turejau ir as ta beda ir vistiek finale teko lankytis privaciai. Pinigelius sumoki, bet pakonsultuoja apziuri, pataria. O poliklinikoj man negana kad menesi reik laukt eilej, tai dar su vaisingumu susijusiu problemu nesprendzia ir nenusimano doh.gif ir tyrimu nedaro doh.gif pasieskok pigesniu privaciu kliniku ir issigydisi tas zarazas mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena, susiduriau ir as su problemom, trumpai visa istorija , del gausiu ir negraziu isskyru kreipiausi i ginekologe, toji gyde mane nuo uzdegimo, nepraejo, nusiunte i veneriniu ligu klinika, rado gardnerelu ir ureaplazma, vel nuejau pas ginekologe savo , toji israse vaistu azithromycin 500mg N6 (6 dienu kursa man ir partneriui) , ir zvakutes man Clotrimazolum. Soka gavau kai vaistinej suzinojau kad vaistai kainuos 184lt . Ir kiek skaiciau, tos tabletes nelabai atitinka mano liga , gal kas gerete jas , arba zinote koki pakaitala ? Nes gaila beveik 200lt sumoket jei netinkami vaistai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Anajoana @ 2010 10 13, 18:40)
Laba diena, susiduriau ir as su problemom, trumpai visa istorija , del gausiu ir negraziu isskyru kreipiausi i ginekologe, toji gyde mane nuo uzdegimo, nepraejo, nusiunte i veneriniu ligu klinika, rado gardnerelu ir ureaplazma, vel nuejau pas ginekologe savo , toji israse vaistu azithromycin 500mg N6 (6 dienu kursa man ir partneriui) , ir zvakutes man Clotrimazolum. Soka gavau kai vaistinej suzinojau kad vaistai kainuos 184lt . Ir kiek skaiciau, tos tabletes nelabai atitinka mano liga , gal kas gerete jas , arba zinote koki pakaitala ? Nes gaila beveik 200lt sumoket jei netinkami vaistai  blink.gif

prasyk docyciklino, nezinau kaip tiksliai rasosi, bet kazkaip panasiai skamba, pasieiskok cia forume, rasi ir teisinga jo pavadinima, jis sake musu daktare geriausiai gydo visas bacilas, o ir pati be problemu su sitais vaistais atsikraciau ureaplazmu (is pirmo karto), jis kainuoja apie 10lt berods, jei nemaziau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peteliuske: 13 spalio 2010 - 18:46
Bet dosiciklyna be recepto neparduoda,bet jis tikrai geras, as irgeriau, o jei vaistie paprasyt pakaitalo g.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 10 13, 19:55)
Bet dosiciklyna be recepto neparduoda,bet jis tikrai geras, as irgeriau, o jei vaistie paprasyt pakaitalo g.gif

jo, jis su receptu, reikia prasyt gines tokiu vaistu, jei israsys, o gal vaistineje duotu, juk kazkoks receptas vis gi turimas g.gif
Atsakyti
Na turiu ta recepta aniems vaistam israsyta , su juo ir buvau nuejusi i vaistine, o vaistininke sako, "Jus perspejo del kainos? " blem soka gavau tiesiogine sio zodzio prasme, tikejausi kokiu 80 litu , o cia 184 smile.gif kosmaras ... nezinau , recepta gal susiveikciau ir be gines, nes pas ja kaip ir poliklinikoj reik laukt eile puse menesio ... tik idomu ar man tas doksiciklinas tinka, nes kai tyre pamenu buvo surasyta i ka jautriai reaguoja mano tepinelis , gaila kad tas lapas pas ginekologe liko... keista aplamai kodel man ji tokius vaistus israse , ne nepaklausus ar man jie iperkami
Atsakyti
QUOTE(Anajoana @ 2010 10 14, 12:45)
Na turiu ta recepta aniems vaistam israsyta , su juo ir buvau nuejusi i vaistine, o vaistininke sako, "Jus perspejo del kainos? " blem soka gavau tiesiogine sio zodzio prasme, tikejausi kokiu 80 litu , o cia 184 smile.gif kosmaras ... nezinau , recepta gal susiveikciau ir be gines, nes pas ja kaip ir poliklinikoj reik laukt eile puse menesio ... tik idomu ar man tas doksiciklinas tinka, nes kai tyre pamenu buvo surasyta i ka jautriai reaguoja mano tepinelis , gaila kad tas lapas pas ginekologe liko... keista aplamai kodel man ji tokius vaistus israse , ne nepaklausus ar man jie iperkami

nu tai nueik i registratura ir paprasyk savo korteles, i ja turejo isegti ir pasiziurek, sakyk noriu atsisviesti tyrimus. pies vaziuojant pas savo daktare pasiskaiciau cia forume ir susidariau nuomone, kad kam docyciklino israso, tas daziausiai is pirmo karto bacilas issigydo ir labai norejau, kad ir mums juos israsytu. tikriausiai prastumineja tuos naujus vaistus, todel ir siulo. as net nedariau atsparumo testo ir tiko tie vaistai. tikrai jau nepirk tu brangu.
Atsakyti
Buvau siandien poroje vaistiniu , zodziu to doxyciclino taip paprastai negausi , reik recepto butinai, pakaitalo ano man israsyto vaisto taip pat neduoda , reik su receptu ieskot , tik tiek kad yra kito gamintojo tie patys vaistai pigesni, ir 60lt pigiau iseitu pirkt juos .. tai gris brangenybe, spresim ka daryt
Atsakyti
QUOTE(Anajoana @ 2010 10 15, 04:45)
Buvau siandien poroje vaistiniu , zodziu to doxyciclino taip paprastai negausi , reik recepto butinai, pakaitalo ano man israsyto vaisto taip pat neduoda , reik su receptu ieskot , tik tiek kad yra kito gamintojo tie patys vaistai pigesni, ir 60lt pigiau iseitu pirkt juos .. tai gris brangenybe, spresim ka daryt

Na, as irgi geriau doxicyklina....
o ar negalima nueiti pas savo gine vel ir tiesiog pasakyti, kad sitie vaistukai tau per brangus?? blink.gif Na, kad negali tiek pinigeliu skirti ar nenori... Negi nesuprastu zmogus ir sakytu, vistiek pirk... Nes tas doxyciklinas tikrai pigus ir stiprus antibijotikas, tikrai turetu pasiulyti kaip pakaitalas brangiems vaistams... Gal verta pabandyti? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Anajoana @ 2010 10 15, 15:45)

privacioje klinikoje gine man israsydavo recepta uz 20lt, ir kitur esu skaiciusi kad tyrimu pakomentavimas ir recepto israsymas kainuoja panasiai, tai jau apsimoka nueit privaciai atsisvietus tyrima ir paprasyt sito antibiotiko.
Atsakyti