Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, ir kitos zarazos

QUOTE(Zubriuka @ 2010 08 18, 21:08)
Aciu!!!  4u.gif
Na, as labai skeptiskai nusiteikus tuo klausimu, kad ureaplazma mano atveju kazka itakotu... Nes turiu daug problemu su kiausintakiais... Todel kazkaip gaila save ir vyra antibiotikais farsiruoti tikriausiai del nieko... g.gif Na, reikia tiketis... Uztai ir noriu suzinoti is kitu mergaiciu - kokia ju daktaru nuomone - ar tai itakoja vaisinguma ar ne...
O siaip man ta ureaplazma niekaip niekada nepasireiske - nei as i WC daznai laksciau nei kokiu uzdegimu turejau, na, zodziu, nieko... Tai net nezinau ka gydausi ir kas bus kitaip..  blush2.gif Bet reikia tai reikia!

tavo ar ne tavo atvejis, ta zaraza palieka savo padarinius... mano vaisingumo spec. daktare liepe ja butinai issigydyti, nes jos neissigydzius nedaro nei gimdos nuotraukos , nei laparaskopijos ir t.t. Tai manau jos nebuvimas, tikrai palengvintu kelia iki pastojimo, nes jei ji butu bereiksme tai niekas ir nelieptu jos atsikratyti.
Atsakyti
QUOTE(Zubriuka @ 2010 08 18, 21:08)
Aciu!!!  4u.gif
Na, as labai skeptiskai nusiteikus tuo klausimu, kad ureaplazma mano atveju kazka itakotu... Nes turiu daug problemu su kiausintakiais... Todel kazkaip gaila save ir vyra antibiotikais farsiruoti tikriausiai del nieko... g.gif Na, reikia tiketis... Uztai ir noriu suzinoti is kitu mergaiciu - kokia ju daktaru nuomone - ar tai itakoja vaisinguma ar ne...
O siaip man ta ureaplazma niekaip niekada nepasireiske - nei as i WC daznai laksciau nei kokiu uzdegimu turejau, na, zodziu, nieko... Tai net nezinau ka gydausi ir kas bus kitaip..  blush2.gif Bet reikia tai reikia!

as ir galvojau, kad nelankstau i WC, ir siaip uzdegimu nebudavo, bet kai issigydziau pasikeitimus pamaciau, na cia tavo reikalas, koki sprendima priimti, as tai gydyciaus, bet gal ne tokioms didelems dozem, juolab, jei dabar tau ji nekenkia, neaisku, ar nepakenks pastojus, vis gi zaraza yra zaraza ir neaisku kuriai moteriai kaip ir kada ji duos apie save zinoti.
tavo vietoje tik pasidomeciau, kodel tiek daug skirta vaistu, nes paprastai skiria zymiai maziau, pasiskaityk visa tema, pamatysi ka daugumai skiria ir kokiom dozem.
Atsakyti
QUOTE(Ryana @ 2010 08 18, 10:38)
nedaro nei gimdos nuotraukos , nei laparaskopijos ir t.t.

4u.gif Bet kaip keistai... Man ir gimdos nuotrauka daryta ir laparoskopija ir niekas niekada net netikrino del situ reikalu pries darant... doh.gif

QUOTE(peteliuske @ 2010 08 18, 21:29)
tavo vietoje tik pasidomeciau, kodel tiek daug skirta vaistu, nes paprastai skiria zymiai maziau, pasiskaityk visa tema, pamatysi ka daugumai skiria ir kokiom dozem.

Aha, skaiciau, kad kitoms daug maziau... Bet kad jau beveik sugeriau, kelios dienos tik beliko... Nelabai ka ir pakeisiu.. Belieka tiketis, kad pades vaistukai, kad tame buvo priezastis ir jau greitai greitai busiu nestuke.gif blush2.gif

Atsakyti
Laba diena. Gal kuri zinote, kiek kainuoja bendras lytiskai plintanciu ligu tyrimas, pvz. Endemik klinikoj? Pas mane rasta chlamidiju ir kiek girdejau chlamidioze lydi kitos ligos, todel noreciu issitirti del kitu lpl. Aciu uz atsakyma.
Atsakyti
QUOTE(Lagrima @ 2010 08 21, 11:31)
Laba diena. Gal kuri zinote, kiek kainuoja bendras lytiskai plintanciu ligu tyrimas, pvz. Endemik klinikoj? Pas mane rasta chlamidiju ir kiek girdejau chlamidioze lydi kitos ligos, todel noreciu issitirti del kitu lpl. Aciu uz atsakyma.

Mano ginė minėjo, kad Endemik'u nepasitiki, nežn kodėl. 4u.gif
Dažniausiai laboratorijos nurodo kainas internete. PVZ, Sorpe yra visos kainos tinklalapyje. Įsivaizduoju, kad apie 100 lt turėtų kainuoti. 4u.gif
Atsakyti
Na na įdomu kodėl endemiku nepasitiki...
Kai mane jau užkamavo uždegimai, tai nusprendžiau be daktarų siuntimo nueiti išsitirti ar yra pas mane ureoplazmu clamidiju ir dar kažkurios trečios zarazos. Suklojau nedemike 150 Lt. Ir nieko nerado, nusiraminau ir ieškau dabar kitų priežąsčių. Bet yra an tą tyrimą darę ten pat prieš keletą metų ir man ne iš makšties ėmė berods tepinėlį o nuo šlaplės. O gal man atmintis šlubuoja. Kažin, gal to būdu tiksliau nustatoma?
Atsakyti
Laba diena, noriu patarimo...
ginekologė man nustatė gardnerella, israse antibiotikus (man bei mano vyrui)ir zvakes. Labai nerimauju ar tikria galiu gerti tuos vaistus, kadangi planavome vaikelį, mylėjomės vaisingomis dienomis. Iki mėnesinių liko savaitė laiko. Ar turėčiau palaukti tą savaitę, ar iš karto pradėti gerti vaaistus/ pradėti gydymą? Jei laukučiau ir paaiškėtų, kad esu neščia, ką tokiu atveju daryti?
Israsyti vaistai - doxycyclin 100 mg - po 20 man ir vyrui; Metronidazole 500 mg - po 20 man ir vyrui; zvakutes Macmiror.

Iš anksto dėkoju už atsakymą. 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Nėščioms skiriamas kitoks gydymas... gal dar negerkit iki mm, ta savaitė nieko nepakeis.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2010 10 11, 17:44)
Nėščioms skiriamas kitoks gydymas... gal dar negerkit iki mm, ta savaitė nieko nepakeis.

Aciu uz greita atsakyma. Palauksiu ta savaitele smile.gif
Atsakyti
QUOTE(svajoklele @ 2010 10 11, 17:46)
Aciu uz greita atsakyma. Palauksiu ta savaitele  smile.gif

o jus ginei nesakete kad planuojate? nes butu paskyrus kitus vaistukus. Dabar reiketu tikrai palaukti. Bet ir kita men.reiktu pasisaugoti nuo planavimu. Bent jau man kai gine israse doxyciklina tai liepe saugotis.Nes anibai yra antibai ir kam rizikuoti vaikelio sveikatele
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 10 11, 18:04)
o jus ginei nesakete kad planuojate? nes butu paskyrus kitus vaistukus. Dabar reiketu tikrai palaukti. Bet ir kita men.reiktu pasisaugoti nuo planavimu. Bent jau man kai gine israse doxyciklina tai liepe saugotis.Nes anibai yra antibai ir kam rizikuoti vaikelio sveikatele

Tai, kad nesusisneku su savo gine verysad.gif . Kai pasako ka nors, tai mazai truksta iki asaru. doh.gif Tokia nesupratinga, pasaipi ir nieko nepaaiskinati, kad eina sau. E
inu pas gine poliklinikoje, privaciai truksta pinigeliu... Vis pagalvoju pasiekisti, kad ir i kita kokia toj pacioj poliklinikoj
Atsakyti
Svajoklele, nepergyvent, mes Tave pakonsultuosim biggrin.gif Dabar palauk mmm ir tada galėsit pradėti gydytis zarazas. 4u.gif
Atsakyti