Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, ir kitos zarazos

QUOTE(loorena @ 2010 07 07, 16:17)
Sveikutes,
Pasidarem vyro spermos paseli ten lyg nieko ir nerado, bet sake pastebetos indikatorines lasteles t,y, bakterine vaginoze  doh.gif  doh.gif  doh.gif As pati sausi ta bekterija turejau, gydziausi,,,o dabar pas vyra ja rado. Gal kam taip yra buve? As maniau kad tik pas moterijis ji buna, o cia kaip supratau ir pas vyra gali but  g.gif

visos bakterijos gali buti ir pas vyra mirksiukas.gif tik vyram gal nera tokiu pojuciu kaip mum. Bet juk pati pagalvok sueities metu visos bakterijos gali prilipti vyrui ir paskui jei jo negydysi jis tas bakterijas vel tau pernes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 07 07, 17:22)
visos bakterijos gali buti ir pas vyra mirksiukas.gif  tik vyram gal nera tokiu pojuciu kaip mum. Bet juk pati pagalvok sueities metu visos bakterijos gali prilipti vyrui ir paskui jei jo negydysi jis tas bakterijas vel tau pernes mirksiukas.gif

Teisingai sakai mirksiukas.gif tik kazkaip nesitikejau kad ja vel ras g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
Aš per kelis kartus klausiau ginės, ar nereikia gydyti ir vyro. Sakė, kad pas vyrą viduje neišgyvena dėl netinkamos terpės - sisiukas išplauna. Tik būtinai turi teisingai praustis - atitraukdamas odelę, kad tenai neliktų bakterijų...
P.S. Kalba eina apie kandidozę. O rimtesnes zarazas, žinoma, reikia gydyti abiem.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 11 liepos 2010 - 22:28
Sveikutes 4u.gif

Man neseniai rado ureoplasma, ryt vaziuoju i klininka pasiimti receptuka ir pradesiu gydyma.
Norejau paklausti susidurusiu: kaip sekesi issigydyt, kiek truko gydymosi kursas ar tyret savo partneri, ar paprasciausiai kartu vartojot vaistujkus?
Aciu labai uz atsakymus 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2010 07 20, 15:20)
Sveikutes 4u.gif

Man neseniai rado ureoplasma, ryt vaziuoju i klininka pasiimti receptuka ir pradesiu gydyma.
Norejau paklausti susidurusiu: kaip sekesi issigydyt, kiek truko gydymosi kursas  ar tyret savo partneri, ar paprasciausiai kartu vartojot vaistujkus?
Aciu labai uz atsakymus 4u.gif  4u.gif  4u.gif

pas mane irgi buvo sita zaraza.Sugerem abu doksiciklino 10dienu kursa ir viskas,kontrolini dariau labai velai,tik po pusmecio ir jokiu zarazu nebebuvo.
Vyro netyre,tik antra karta,kontroliniui (cia pas imunologus) paziurejo ir pas ji.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2010 07 20, 17:26)
pas mane irgi buvo sita zaraza.Sugerem abu doksiciklino 10dienu kursa ir viskas,kontrolini dariau labai velai,tik po pusmecio ir jokiu zarazu nebebuvo.
Vyro netyre,tik antra karta,kontroliniui (cia pas imunologus) paziurejo ir pas ji.

Aciu, mieloji, uz atsakyma aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2010 07 20, 17:20)
Sveikutes 4u.gif

Norejau paklausti susidurusiu: kaip sekesi issigydyt, kiek truko gydymosi kursas  ar tyret savo partneri, ar paprasciausiai kartu vartojot vaistujkus?

man irgi buvo rade siu zarazu, su MB sugerem 10 dienu antibiotiku kursa. Padariau pakartotinai tyrima ir neberado thumbup.gif butu buve galima ir 3 dienu kursa gerti ale mano zarazos tiem vaistam atsparios buvo, tai teko 10 dienu gerti ir viena cikla isbraukti is planavimu. MB netyrem
Atsakyti
QUOTE(neirida @ 2010 07 20, 21:08)
man irgi buvo rade siu zarazu, su MB sugerem 10 dienu antibiotiku kursa. Padariau pakartotinai tyrima ir neberado  thumbup.gif  butu buve galima ir 3 dienu kursa gerti ale mano zarazos tiem vaistam atsparios buvo, tai teko 10 dienu gerti ir viena cikla isbraukti is planavimu. MB netyrem

Aciu, kad atsiliepei aciuks.gif

Dar man klausimelis kilo, o po kiek laiko po antibiotiku vartojimo dareisi pakartotini tyrima? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2010 07 20, 22:31)
Aciu, kad atsiliepei  aciuks.gif

Dar man klausimelis kilo, o po kiek laiko po antibiotiku vartojimo dareisi pakartotini tyrima? blush2.gif

iskarto . Kadangi dariausi pirma tyrima ciklo pradzioj. Tai sugeriau vaistus ir tada po mm vwl nejaupasidaryt
Atsakyti
QUOTE(AnaMari @ 2010 07 20, 15:20)

man visai neseniai rado situ bacilu... tai paskyre 4 dienu gydima, man ir MB, ir dar man zvakuciu israse,bet apie pakartotinius tyrimus nieko nesake, tik sake jei po 2 men nebusiu nestuke.gif tai tada reiks rimtesnius tyrimus daryti...
Atsakyti
SVEIKOS MERGINOS, GAL GALIT SUTEIKT INFORMACIJOS. MAN DIAGNOZAVO STRPTOKOKA B, gal kam yra buve? kas jis is su kuo gydomas?
Atsakyti
QUOTE(lietuvait'e @ 2010 07 21, 17:32)
man visai neseniai rado situ bacilu... tai paskyre 4 dienu gydima, man ir MB, ir dar man zvakuciu israse,bet apie pakartotinius tyrimus nieko nesake, tik sake jei po 2 men nebusiu nestuke.gif tai tada reiks rimtesnius tyrimus daryti...

Kaip keista, kad pakartotino tyrimo nedarys g.gif
Atsakyti