Sveikos,
man prieš mėnesį nustatė grybelį ir šlapimo takų infekciją. Bet dėl šlapimo takų infekcijos jokių simptomų nejaučiau. Po gydymo vėl pasidariau šlapimo testą ir jame buvo ryškiai per didelis leukocitų kiekis, o visa kita susinormalizavo. Gydytoja patarė, jei niekuo nesiskundžiu, nieko daryti nereikia, o jei vėl kartosis, daryti šlapimo pasėlį. Ar kam buvo panašiai? Šiaip kiek skaičiau, tai būtina daryti šlapimo pasėlį, jei leukocitų keikis didelis.
As su tokiu klausimu:
Jei pas vyra nerado jokiu zarazu, ar gali ju buti pas mane?
Jei pas vyra nerado jokiu zarazu, ar gali ju buti pas mane?
QUOTE(ALRENA @ 2010 06 07, 09:06)
Gal ir gali, pvz. Candidas. Man aiškino, kad pas vyrus šitas grybelis neišgyvena, jie "išsisioja", sisiuko terpė netinkama grybeliui išgyventi (nebent jei būna nepakankama apyvarpės higiena). O pas moteris gali būti.
Na, žodžiu, paieškoti nepakenks
Gal kvailai klausiu. Niekad nesu tyrusis dėl bakterijų ar kokių zarazų. Ar galima nuėjus pas ginę, paprašyti, kad ji ištirtų , ar reikia eiti į spec. kažkur Jei galim pas ginę, tai kokius tyrimus turėtų daryti ginė?
QUOTE(benek @ 2010 06 14, 16:52)
Gal kvailai klausiu. Niekad nesu tyrusis dėl bakterijų ar kokių zarazų. Ar galima nuėjus pas ginę, paprašyti, kad ji ištirtų , ar reikia eiti į spec. kažkur Jei galim pas ginę, tai kokius tyrimus turėtų daryti ginė?
tas bakterijas ir zarazas tiria spec. klinikos, endemnikas, vaisingumo klinikos, taip kad gali drasiai eit be siuntimo, poliklinikoj siu tyrimu nedaro.
QUOTE(*egzotika* @ 2010 06 15, 12:23)
tas bakterijas ir zarazas tiria spec. klinikos, endemnikas, vaisingumo klinikos, taip kad gali drasiai eit be siuntimo, poliklinikoj siu tyrimu nedaro.
Ačiū
Na va, galiu pasidžiaugti, atsikračiau zarazų chlamidijų, nes nežinau, issityriau, buvo nerasta, tai vyro net nesunčiau tirtis, abu vartojom tuos pačius vaistus, o ir gydytoja sako, kad gal ir nereikia...
QUOTE(leone @ 2010 06 15, 14:44)
Na va, galiu pasidžiaugti, atsikračiau zarazų chlamidijų, nes nežinau, issityriau, buvo nerasta, tai vyro net nesunčiau tirtis, abu vartojom tuos pačius vaistus, o ir gydytoja sako, kad gal ir nereikia...
sveikinu
QUOTE(leone @ 2010 06 15, 16:44)
Smagu girdet!! Zinomi dziaugsmai
Ir apskritai labai smagu, kad pastaruoju metu sioje temeleje nurimusios visos, speju, tai geras zenklas Visoms Jums
QUOTE(ALRENA @ 2010 06 07, 08:06)
taip, gali
QUOTE(zylutes @ 2010 04 19, 15:49)
merginos,nebijokit chlamidijų,mes jų turėjome, tai vis būdavo pūslės uždegimai,nepastojom virš metų padarė laporaskopija ir kiaušintakiai puikiai preinami,pas mane neužakino jų o pas vyra rado nedidelę agliutinacija tikriausiai nuo jų,sakė tipo savaime preis ir nekenkia pastojimui
kad nekenkia nesamone
Sveikutes,
Pasidarem vyro spermos paseli ten lyg nieko ir nerado, bet sake pastebetos indikatorines lasteles t,y, bakterine vaginoze As pati sausi ta bekterija turejau, gydziausi,,,o dabar pas vyra ja rado. Gal kam taip yra buve? As maniau kad tik pas moterijis ji buna, o cia kaip supratau ir pas vyra gali but
Pasidarem vyro spermos paseli ten lyg nieko ir nerado, bet sake pastebetos indikatorines lasteles t,y, bakterine vaginoze As pati sausi ta bekterija turejau, gydziausi,,,o dabar pas vyra ja rado. Gal kam taip yra buve? As maniau kad tik pas moterijis ji buna, o cia kaip supratau ir pas vyra gali but