Įkraunama...
Įkraunama...

Bakterijos, ir kitos zarazos

QUOTE(leone @ 2010 04 11, 00:43)
tai tau dabar liepe antibiotikus situos gerti kai nestuke esi?  unsure.gif

Ne, neliepe, bet del visa ko israse. Rizikingas ta nestumas, kai chamidijos uzpuolusios unsure.gif
Atsakyti
merginos,nebijokit chlamidijų,mes jų turėjome, tai vis būdavo pūslės uždegimai,nepastojom virš metų padarė laporaskopija ir kiaušintakiai puikiai preinami,pas mane neužakino jų thumbup.gif o pas vyra rado nedidelę agliutinacija tikriausiai nuo jų,sakė tipo savaime preis ir nekenkia pastojimui
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 19, 15:49)
merginos,nebijokit chlamidijų,mes jų turėjome, tai vis būdavo pūslės uždegimai,nepastojom virš metų padarė laporaskopija ir kiaušintakiai puikiai preinami,pas mane neužakino jų thumbup.gif o pas vyra rado nedidelę agliutinacija tikriausiai nuo jų,sakė tipo savaime preis ir nekenkia pastojimui

kaip dziugu girdet, nes as jau visko prisigalvojau, ir aisku blogiausio.... unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės,o man sakė kad visokios tos chlamidijos ir kitokios zarazos neleidzia pastoti ,aisku nuo organizmo priklauso,kitiems ir sifilis ar dar blogiau ir kai nereikia vaikučių tai jų pilna troba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 19, 16:49)

Dziugu girdet thumbup.gif na va kaip buna, kol nezinai, jaudinies, prisigalvoji g.gif gerai, kad viskas i gera lotuliukas.gif tai dabar jau tikekit ir laukit lialiuko atskrendat nestuke.gif
O paskui ir ta naujiena pasidalinkit lotuliukas.gif lauksim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(enibeni2 @ 2010 04 19, 18:44)
Dziugu girdet  thumbup.gif na va kaip buna, kol nezinai, jaudinies, prisigalvoji  g.gif  gerai, kad viskas i gera lotuliukas.gif tai dabar jau tikekit ir laukit lialiuko atskrendat  nestuke.gif
O paskui ir ta naujiena pasidalinkit  lotuliukas.gif  lauksim  rolleyes.gif

ai daug kazko nesitikiu nes man rado endo I stadija tipo neturejo trugdyti pastoti ir netikiu kad jo pusantru metu jau ir buvo pas mane,tai gali buti kad neaiskios kilmes nevaisingumas bus pasmus, gydytoja dave metus laiko ir tada IUI, bet kai kazkada kazkas bus tai pasigirsiu blush2.gif sekmes ir jums visoms nereikia galvoti paties blogiausio nes pasirodo daznai buna tas ko visai maziausiai tikiesi blink.gif kaip sako zmogus planuoja o Dievas juokiasi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(zeroo7 @ 2010 04 19, 15:49)

Nenoriu karksėt... bet jeigu rimti daktarai sako kad zarazos kenkia, tai gal ir kenkia. Juk dar nepastojai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 20 balandžio 2010 - 17:55
QUOTE(Pelargonija @ 2010 04 20, 17:55)
Nenoriu karksėt... bet jeigu rimti daktarai sako kad zarazos kenkia, tai gal ir kenkia. Juk dar nepastojai  g.gif

tai tikiu kad kenkia bet ne visoms vienodai,man pvz jos sukledavo šlapimo pūslės uždegimus
Atsakyti
neber ureaplazmu, atsikratem ju per pirma vaistu doze yahoo.gif

ir tikrai zinokit, ar skauda ar ne imant tepineli, priklauso nuo darbuotojo, si karta ne kiek neskaudejo, nes kita eme

o siaip gydytis manau reik, sake, kad ureaplazmu negydo puse pasaulio, bet va issigydzius pastebejom, kad zymiai maziau vaikstom mes su vyru i tulika, nors tokio aiskaus slapimo uzdegimo ir nebuvo ne pas viena, ir ta dazna ejima i tulika numesdavom daug arbatos gerimui, o dabar geriam ir tiek pat, bet tikrai zymiai reciau uzsukam pas nykstukus smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo peteliuske: 22 balandžio 2010 - 13:50
g.gif Aš irgi nustojau dažnai sysiu daryti nurašydavau pastoviam arbatos gėrimui.
O MB sako, kad anksčiau jam dažnai perštėdavo, dabar nustojo.
Čia po ureaplazmų gydymo.
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2010 04 22, 16:41)
g.gif Aš irgi nustojau dažnai sysiu daryti nurašydavau pastoviam arbatos gėrimui.
O MB sako, kad anksčiau jam dažnai perštėdavo, dabar nustojo.
Čia po ureaplazmų gydymo.

Mums labai panasu,toletas ir toletas diena naktį po keleta lasų ir tų ureplazmų rado ir baltųju ir pusles uždegimasir dar kažkokį gryba LV sakė kol nebus viskas gerai nei apie dirbtinį nesvajot,gydomės o paskui bandysim kai susitvarkys,žiurėsim kas gausis,pas mus tai visiškai nieko nesake kad reikia gyditis ,aisku dar reikia pirma sužinot ka turi,o kad pačiai tirtis...neatėjo i galva,tikejau daktarais ,kad žino ka daro,dabar žinau ,kad nei velnio jiems neįdomu ir jie nenori aiškintis priežasčių,jie nori tik darbo kur apsimoka ir dideli pinigai,aisku ir po to gal niekas neiseis,bet nors jauti kad deda pastangas viskuo domisi...
Atsakyti
Sveikos,

jau senokai issigydem mes tas ureaplazmas ir ka jus galvojat, man ciklas isilgejo nezmoniskai. Pirmasis ciklas po antibiotiku buvo dar normalus, o sitas jau tesiasi 52 dienos, ovuliacija pagal BT ivyko tik pries kelias dienas. Pradejau antra karta sitam cikle duphastona gerti, ar kam taip buvo???
taip dziaugiaus, kad issigydem, i tualeta nebelakstau, vaisingos gleives isryskejo, o se tau dovanele kita doh.gif
Atsakyti